- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #1.461
O Neslihan hanim değil Sevil Hanım canım ilk gittiğimizde bizde sahte gulumsemesine kıl olmuştuk.ben de görüşmeye gittim. Bülent bey gayet iyi birine benziyor.anvak benimle konuşurken bile cep telefonunda mesaj yazıyordu.
dosya açan bayan gayet asık suratlı ve moral bozucu bir şekilde size bilgi veriyor.
size parasal konuları açıklayan neslihan hanım ise sahte bir gülümseme ve yüksek ses tonuyla size bizim fiyatlar böyle siz nasıl isterseniz deyip geciyor.
içime sinmedi. yani size söz verdiler de hocayı göremediyseniz muhtemelen ben de aynı şeyi yaşayacağim.
O Neslihan hanim değil Sevil Hanım canım ilk gittiğimizde bizde sahte gulumsemesine kıl olmuştuk.
benim ilk denemem negatif olmuştu maslakta ikinci için tekrar oraya gittim.ikinci denemem olmamış olsaydı tekrar oraya giderdim herhalde evet çok yoğunlar ve bülent hocayla görüşmek her zaman mümkün olmuyor ama ben görüşmem gerekn her zamanda mutlaka ondan randevu istedim ve verdiler bazen muayene sırasında sorularımı soramadım çıktım dışarda bekledim tekrar görüşme talep ettim ve görüştüm embriyologumla istediğim zaman iletişime geçebildim yani aslında çok büyük problemler yaşamadım orada çok fazla hastaları var gerçekten bir günde 93 hastayla ilgilendiklerini bile duydum bu yüzden verilen paraya karşılık gelecek ilgi alakayı her zaman bulamadığınız dogru ama ben hicbir zaman lanet ederek çıkmadım merkezden en azından bülent hocanın işinin ehli olması beni hep rahatlatıyordu ben diğer merkezleri hiç bilmiyorum gitmedim ama okuduklarimdan yola çıkarak hemen hemen tüm merkezlerin aynı yoğunlukta olduğu sonucuna varabiliyorum
Olumsuzluk yaşayan arkadaşların yorumlarını okuduktan sonra ben de kendi izlenimimi yzmak istedim. Herkes çektiğini bilir kimseyle polimiğe girmk değil amacım. İlk tüp bebek denemem di ve hiç bir sorun yaşamadan kafamda hiç soru işareti kalmadan binlerce şükürler olsun sonuç güzel oldu. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Tabrik ederim İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. 22 yumurta toplanmış dediniz. En başta adetin 2ci günü de 22 miydi yoksa ilaçlarla mı arrtı?Benim ilk deneme ve dondurulmuslarla oldu cok sukur simdi 9+1 hamileyim..Bence dondurulmuslarla daha iyi cunku ztn tedavi surecinde ignelerle hormonlar yukleniyo onun etkisi uzerindeyken transfer transfer sonrasi yine ilac igneye devam baya yipratici..dier tûrlu 2.5ay ara veriyosun vucudun rahatliyo o psikolojiyi de atiyosun uzerinden sadece kavusma heyecani kaliyo geriye..tabi buna dr lar karar verir saglik durumunuza gidişata gòre..
Tabrik ederim İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. 22 yumurta toplanmış dediniz. En başta adetin 2ci günü de 22 miydi yoksa ilaçlarla mı arrtı?
normalde her ay kaç yumurtanız oluşuyordu ki ilaçla 26 oldu.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah..Tedaviyle ilaclarla 26yumurtam olustu..15i isleme alindi 10u döllendi 5.güne 5tane kaldi..e2 degerim yuksek olunca 2.adet dönemimde dondurulmuslarla transfer yapildi 2si blastokist embriyosuydu suan 11+2 haftalik ikizlere hamileyim...
Arkadaslar burada Bülent Bey i
Yazdıklarınızı okudum ve inanamadım Yasadıklarınıza benim doktorum Bülent bey ve ekibi olamaz dedim daha dogrusu inanmadım size diyelim . Ben sımdıye kadar bır olumsuzluk yasamadım sadece 1 gorusmemde kendısı yoktu oda ultrason da yumurta takıbı ıdı zaten .yumurta toplama ıslemım yapılana kadar belgin hanım olsun semra hanım olsun cok fazla ılgılendıler gerek ilaclarla gerek benımle arayıp sureklı bılgı aldılar .Bülent bey türkiyenin sayılı Proflarından bunu bılıyorsunuz degıl mı ? Her gittiğimde tıklık tıklım orası suratı asıkmıs ılgılı degılmıs cok mu onemlı ? İşini iyi yapması onemlı olan sey degıl mı ? Ki bu kadae cok kısıyı evlat sahıbı yapabıldıyse sizin ıcınde ugrasmıstıe dıye dusunuyorum size bır garezı olamaz heralde .. Basınıza gelenlere uzuldum yanlıs ılaclar ılgısız tavırlar .. Ama kk gibi bir sürü hastası olan bır yerde bu denkı kotulemenız bence dogru degıl , moralman benı de etkıledınız okuyan bır cok kısıyıde etkıleyeceksınız . Benim ilk tüp denememde ismi duyulmus bşr proftaydı . Suratsızdı soguktu cok cok ıyı dedıklerı 9 embrıyom bırden gelişimini durdurdu dedıler dondurmadılar .ama bır kere bıle cok kötü demedım hstalarının moral ve motivasyonunu düşünerek . En cok ta bülent bey e iyi diyenler fake hesaplar olabılır demene sasırdım , bende senın fake olabılecegınden suphelwnıyorum.. Umarım en yakın zamanda evladına kavusursun
Canım gayet objektif yorum yapmıssın cok haklısın soyledıklerınde . Benım opuma kim girdi bılemıyorum uyanıkken doktor henüz gelmemıstı cunku , ama umarım bülent bey gurmıstır dıye dusundum cunku bız bu kadar parayı onun ıcın de verıyoruz .. Pekı transferine kım gırdı acaba ? Ama cok sukur ki hamılesın güzel bir seye vesıle olmuslar .Rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp eylesın .Merhaba canım aslında bu iki karşı görüşün ortasında kalan biri olarak yorum yapmak isterim
5 kez tup bebek denedim hepsi farklı yerlerdeydi opu ma dahi Bulebt Hoca girmedi o zaman hata ettim diye düşündüm transfer esnasında inşaallah tutar bakalım dedi hoca buda beni çok üzdü daha pozitif bi söz beklior insan
sanırım bende onunla aynı kimyayi yakalayamadim ki çok isterdim yakalayabilmeyi arayıp sevinçle ona güzel haberi vermeyi isterdim hep bi mesafe vardı
biz biraz duygusal bakıyoruz sanırım
şimdi gelelim ortada olan gerçeklere arkadaşlar bu adam işini iyi yapıyor ve kendinden emin bizim oraya gitme amacımız evlatlarımiza kavuşmak ıstemem mız ve ben bir çok doktorun görmediğini gören ve 21 embriyodan bir tek elimizde kalan bebekle benim hamile kalmama vesile olan bu kişinin önünde eğilir ellerinden öperim saygım sonsuz
normalde her ay kaç yumurtanız oluşuyordu ki ilaçla 26 oldu.
Ben de 5. Denemem i yapacam Bülent beyde düşünüyorum böyle yorumlarla Mutlu oluyorum biraz kafam karıştı çoğunluk memnun değilMerhaba canım aslında bu iki karşı görüşün ortasında kalan biri olarak yorum yapmak isterim
5 kez tup bebek denedim hepsi farklı yerlerdeydi opu ma dahi Bulebt Hoca girmedi o zaman hata ettim diye düşündüm transfer esnasında inşaallah tutar bakalım dedi hoca buda beni çok üzdü daha pozitif bi söz beklior insan
sanırım bende onunla aynı kimyayi yakalayamadim ki çok isterdim yakalayabilmeyi arayıp sevinçle ona güzel haberi vermeyi isterdim hep bi mesafe vardı
biz biraz duygusal bakıyoruz sanırım
şimdi gelelim ortada olan gerçeklere arkadaşlar bu adam işini iyi yapıyor ve kendinden emin bizim oraya gitme amacımız evlatlarımiza kavuşmak ıstemem mız ve ben bir çok doktorun görmediğini gören ve 21 embriyodan bir tek elimizde kalan bebekle benim hamile kalmama vesile olan bu kişinin önünde eğilir ellerinden öperim saygım sonsuz
AyNen bnmde kafm karsti.Ben de 5. Denemem i yapacam Bülent beyde düşünüyorum böyle yorumlarla Mutlu oluyorum biraz kafam karıştı çoğunluk memnun değil
Tavsiye eder misiniz .ayrica mikrocip i kullananlar var mi
Bende ekipten dolayı bir takım olumsuzluk yaşadım ancak Bülent hoca gerçekten işinin ehli kesinlikle tavsiye ediyorum bu 4.denemem bülent hoca da ilk çok şükür hamileyim bizim tedavimizde micrichip de uygulandı cgh da yapıldı, bu işte labaratuvar cok onemliymis bunu bir kez daha anladım ve bülent hoca hangi işlemleri söylüyorsa sorgulamadan yaptırın güvenin insallah en kısa zamanda sizde kavusursunuz.Tavsiye eder misiniz .ayrica mikrocip i kullananlar var mi
Amin tedavin ne kadar surduBende ekipten dolayı bir takım olumsuzluk yaşadım ancak Bülent hoca gerçekten işinin ehli kesinlikle tavsiye ediyorum bu 4.denemem bülent hoca da ilk çok şükür hamileyim bizim tedavimizde micrichip de uygulandı cgh da yapıldı, bu işte labaratuvar cok onemliymis bunu bir kez daha anladım ve bülent hoca hangi işlemleri söylüyorsa sorgulamadan yaptırın güvenin insallah en kısa zamanda sizde kavusursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?