Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Evt haklısın canım ama iki kez şansım olurdu belki çözülünce tekrar dondurulması zor oluyor benim başka yerde doktorum 6 taneyide çözmüştü en iyi ikisi transfer olsun diye. Ama olmadı.

Hayirli olsun cok sevindim kaç cikti degerin ins katlanir..Hadi darisi keselere kalp atişina..problemsiz sorunsuz bi gebelik gecirip kucagimiza aliriz ins

Merhaba arkadaşlar , oncelikle Allah herkese hayırlı evlatlar nasıp etsin . Ben de ilk denememi acıbadem fulya Faruk Buyru da yapmıstım tuttu ama 8. Haftada bos gebelıkten dolayı kurtaj oldum , sımdı ise Bülent Bey e gıtmek istıyorum . Size sorum benım gıbı cıkolata kisti olup tüp yaptıran oldu mu ? Nasıl bır sürec işledi ve neler istedi bılgı verırsenız cok sevınırım

Umut46 çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.İnan inş. olmuştur diye içimden geçiriyordum ki güzel haberini gördüm.:)

Umut46 ayyy canım biliyodum pozitif olucani sende öyle bişey hissetmistim darısı bizim başımıza inşallah bende 1 ay sonra mutlu haber veririm çok sevindim gerçekten hayirlisiyla kucağına alırsın insaaaaallllaaaaaahhhh

Canımmm çok teşekkür ederim darısı sana inşallah senden de güzel haberler alacagız

Umut46 yardimci olurmusun canim surec nasil oluYor bulen hocadan memnun kaldinizmi
Merhaba canım bülent hoca çok Babacan biri çok yoğun olduğu için çok görüşme imkanım olmadı ancak merkezden numara veriyorlar oradan bilgi alıyorsun merkezdeki asistandan pek memnun kalmadim ancak labaratuvar gerçekten iyi canım bu işte labaratuvar cok onemli merkezin olumsuzlukları var ancak heryerde böyle sanırım. Laboratuvar açısından kesinlikle öneririm ilk denemen mu olacak?

benim ilk denemem negatif olmuştu maslakta ikinci için tekrar oraya gittim.ikinci denemem olmamış olsaydı tekrar oraya giderdim herhalde evet çok yoğunlar ve bülent hocayla görüşmek her zaman mümkün olmuyor ama ben görüşmem gerekn her zamanda mutlaka ondan randevu istedim ve verdiler bazen muayene sırasında sorularımı soramadım çıktım dışarda bekledim tekrar görüşme talep ettim ve görüştüm embriyologumla istediğim zaman iletişime geçebildim yani aslında çok büyük problemler yaşamadım orada çok fazla hastaları var gerçekten bir günde 93 hastayla ilgilendiklerini bile duydum bu yüzden verilen paraya karşılık gelecek ilgi alakayı her zaman bulamadığınız dogru ama ben hicbir zaman lanet ederek çıkmadım merkezden en azından bülent hocanın işinin ehli olması beni hep rahatlatıyordu ben diğer merkezleri hiç bilmiyorum gitmedim ama okuduklarimdan yola çıkarak hemen hemen tüm merkezlerin aynı yoğunlukta olduğu sonucuna varabiliyorum

Olumsuzluk yaşayan arkadaşların yorumlarını okuduktan sonra ben de kendi izlenimimi yzmak istedim. Herkes çektiğini bilir kimseyle polimiğe girmk değil amacım. İlk tüp bebek denemem di ve hiç bir sorun yaşamadan kafamda hiç soru işareti kalmadan binlerce şükürler olsun sonuç güzel oldu. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…