- 10 Ekim 2014
- 427
- 304
- 63
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #1.441
Yok canım biri beş e erdi gibi morula bitmişti diğeri 3 tu ama hoca iyi dedi
Canım maşallah çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı yarın bana olsun inşallah :)Canım
Şükürler olsun 199.5 çıktı tekrarlama dedi testi allahim çok sukur
Evet canımCanım embriyo biri beş gibi diğeri 3 tü demişsin 3.gün mü demek yani. .anlayamadım
Sağol canim cok tesekkur ederim insalah iyi haberler bekliozCanım maşallah çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı yarın bana olsun inşallah :)
Evt haklısın canım ama iki kez şansım olurdu belki çözülünce tekrar dondurulması zor oluyor benim başka yerde doktorum 6 taneyide çözmüştü en iyi ikisi transfer olsun diye. Ama olmadı.Benim ilk deneme ve dondurulmuslarla oldu cok sukur simdi 9+1 hamileyim..Bence dondurulmuslarla daha iyi cunku ztn tedavi surecinde ignelerle hormonlar yukleniyo onun etkisi uzerindeyken transfer transfer sonrasi yine ilac igneye devam baya yipratici..dier tûrlu 2.5ay ara veriyosun vucudun rahatliyo o psikolojiyi de atiyosun uzerinden sadece kavusma heyecani kaliyo geriye..tabi buna dr lar karar verir saglik durumunuza gidişata gòre..
Canlarım çok şükür pozitif çıktı hala inanamıyorum p.Tesi tekrar kan vereceğim inşallah katlanır Rabbim kimseye evlat hasreti yasatmasın. Yanımda olan dua eden herkese çok teşekkür ederim
Inşallah canım çok sağol Rabbim hepimize nasip etsin.Canım çok sevindim şükürler olsun katlanır değerlerin merak etme sağlıkla kucağına alırsın insallah
Ayy gerçekten mi çok sağol canım Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere olsun inşallah :)Umut46 çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.İnan inş. olmuştur diye içimden geçiriyordum ki güzel haberini gördüm.:)
Canımmm çok teşekkür ederim darısı sana inşallah senden de güzel haberler alacagızUmut46 ayyy canım biliyodum pozitif olucani sende öyle bişey hissetmistim darısı bizim başımıza inşallah bende 1 ay sonra mutlu haber veririm çok sevindim gerçekten hayirlisiyla kucağına alırsın insaaaaallllaaaaaahhhh
Merhaba canım bülent hoca çok Babacan biri çok yoğun olduğu için çok görüşme imkanım olmadı ancak merkezden numara veriyorlar oradan bilgi alıyorsun merkezdeki asistandan pek memnun kalmadim ancak labaratuvar gerçekten iyi canım bu işte labaratuvar cok onemli merkezin olumsuzlukları var ancak heryerde böyle sanırım. Laboratuvar açısından kesinlikle öneririm ilk denemen mu olacak?Umut46 yardimci olurmusun canim surec nasil oluYor bulen hocadan memnun kaldinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?