Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Siz
sizin sorununuz neydi? Bir de daha önce hiç hamile kalmışmıydın

Amin tedavin ne kadar surdu
Tadavim 3 ay sürdü ancak 4.denemem olduğu için böyle uzun sürdü.

Siz
sizin sorununuz neydi? Bir de daha önce hiç hamile kalmışmıydın
2.tüpbebek tedavimde hamile kaldım ancak değerler 2 ye katlanmadi keseyi görmeden düşük yaptım. Ilk başta eşimin ileri hareketli sperm sayısı düşük idi tek sorunumuz bu.

Kizlar dun bahceci fulyayi aradim mikrocip yonteminiz var mi dedim sekreter yok dedi.deneme asamasindayiz dedi.boylelikle acibadem maslaga karar verdm.neslihan hnmla konstum cok tatli bi kadin bence cok sicak bi konsma yptik.mikrocip ankarada bile yaplmyor dedi.imsi yontemnn bi ust modeli dedi daha iyi dedi.bnde buraya karar verdm.

Selam canım basladınmı tedavıne ılk gorusmen ne zaman
Neslihan hanımlar telde konuştum çok iyi bi kadın. Bana morfolojik yüzde 1 olduğu için mikroçip yöntemi ni denememizi söyledi. Aslında bnm aklımda bahceci fulya vardı. Bahçeci yi aradım mikrocip kullanmiyorz deneme aşamasında yiz deyince maslak a karar verdim ama bulent tiras hakkında olumsuz yönde yorumlar okudum korkuyorum biraz ama kararımm maslak

Insallah sonunda tedavıne kavusursun canım , bende henuz tedavının basındayım yumurtalar toplandı embrıyolar donduruldu cgh ye gitti sonucunu beklıorum , ama bu surecte ne merkezden ne bulent beyden olumsuz elektırık almadım, kendısı cok nazık her gorusme basında el sıkar , canım dıye hıtap eder senı kontrol ederken sözlü olarakta bılgı verir, neslıhan hanım semra hanım belgın hanım hepsı cok ılgılılerdı umarım hıc olumsuz bır elektırık almam .sen de gorus daha ıyı anlayacaksın dısıplınlı bır ekıp . Ne zaman gıdeceksın gorusmeye ? Sızde sorun sadece morfolojımi? Hıc hamılılelık gecırdınmi

Ben basit bi merkezde teknolojinin olmadığı bir yerde Mersinde yaptırdım sorun morfolojik yüzde 1 sayı iyi bende sorun yok.1 kere kötü yerde yaptık düşük le sonuç landi

Bizimde spermlere mıkrochıp uygulandı , morfolojı %2 bızım, ınsallah tedavın güzdl sonuclanır yolun acık olsun

Ben il dışından gelecem cgh ne canın ne kadar istiyorlar ayrı bi ücrete mi tabi oluyor
Canım benım 2. Tüp denemem , ılkı bos gebelık oldu onların demesıyle kımyasal gebelık , bu yuzden genetıgınde sıkıntı olabılır dıye dusundu bulent bey . 5. Güne giden en guclu embrıyolardan sıvı alıp genetıge gonderıyorlar , 46 kromozom ıncelenıyor genetıkten saglam gelenler yuklenıyor . Cogunlukla gonderdıgın embrıyolardan yarısı elenıyormus , bende bu yuzden 5 tane gonderdım , tanesı 400 dolar , ayrıca 940 tl bıyopsı ucreti .yanı bu islemde 6800 u buluyor canım . Sonunda bebıslerımız bızle olsunda tüm ımkanları kullandık

Ben gittigimde hep baska bir doktor ile muhatap oluyorum. Bulent bey gercekten tum hastalari takip ediyor mu anlamadim. Ben doktorun ismine gittim ama onunla muhatap olmak cok zor. Cok hastasi var deniyor ama odenen para da kucuk bir servet ona gore ayarlama yapilmasi gerekir diye dusunuyorum. Bende basta sayilan yumurta sayisi ilactan sonra daha az cikti. Moralim bozuldu. Bana bir haftalik ilac verildi bir defada simdi de cetrocide e baslandi. Yani siz transere kadar kac defa hastaneye geldiniz. Hangi doktor ilgilendi sizinle?

Ben il disindan geldim kendi ilimdeki dr yumurta gelisimi muayene etti ilaclari dozunu herseyini bulent hoca ayarladi...ilk gorusme bulent hocayla oldu+opu zmni pazar gunune denk geldi ayse dr yapti islemi + transferede bulent hoca girdi..3defa istanbula gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…