Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Merhabalar, Ağustos ayında Acıbadem Tüp Bebek Merkezinde tedaviye başladm şükürler olsun ki ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Sorunumuz Eşimin morfolojisinin %1 olmasıydı. 10. Gün kan tahlili yaptrdm 69 cıktı iki gün sonra tekrar kan tahlili yaptrdm 149 çıktı herşey ilk aşamada sorunsuzdu. 6. haftada keseyi yolk kesesini ve bebeği gördük ama bebeğin kalp atışlarını duyamadk. Doktorum 2 hafta sonra gel gene bakalm dedi. 8. haftalık iken yine gittik ve bebeğimin kalbinin atmadığını, gelişiminin de 6+4 de kaldığını öğrendik. Sonrasnda gerekli araştırmalar yapıldı patoloji sonucumuz cıktı dünya başımıza yıkıldı resmen. Parsiyel mol hidatiform açısından takibi yapılmalıdır yazıyordu patoloji sonucunda. Doktorlara gösterdik bir yumurtanın iki sperm tarafndan döllenmesi sonucunda oluyomuş bu. Peki tüp bebekte bu nasıl oldu ? Dölleme işlemi embriyologlar kontrolünde yapılmıyor mu? Nasıl oldu da iki sperm bi yumurtaya döllendi ?

Çok geçmiş olsun canım çok şaşırdım bu nasıl olur yaa ben de bülent beyin hastasıyım sonrasındaki gelişmeleri yazar mısın

Geçmiş olsun. Ben de aynı dönemde tüp bebek yaptım. Biz bebeğin kalp atışını da duymuştuk.Sonra rutin kontrolde kalp atışının durduğunu öğrendik.Biz Embriyolarımızı genetiğe gönderdik.Siz göndermişmiydiniz.Hangi yöntemler size uygulandı?

Canım pgt cgh yapılmadı mı ki ya kafam karıştı

Hayır canm biz genetiğe yollamadk sadce mikro çip yöntemini istedik sağlıklı spermler secilsin die. Benm kafama takılan madem tüp bebek yapıyoruz nasıl iki spermi bi yumurtaya döllediler. Bu bir ihmal mi yoksa olabilen birşey mi bilemiyorum ondan yazdm belki bi cevap veren olur die.

Imsi tekniği kullanıldı mı peki canım?

Kızlar bilenler ücretler hakkında bilgi verebilir mi lütfen? Muayene ücreti 470 diyen var 400 diyen var. Hsg, histereskopi Fiyatları Nasıl?
Bir de bazı merkezlerde ilk görüşme ücretsiz imiş burda var mı öyle bişey?

Kime guvenecegimizi şaşırdık adam gibi tup bebek merkezi yokkkkkkkk
Aynen canım bu iş kısmet işi ama güvenmek te şart sürekli aklımızda bişeyler kalıyor acaba bu olsa tutamıydı düşmezmiydi tedbirimizi alıp tevekkülle bakalım. Her merkezin eksik tarafı olunca ne yapacağımızı şaşırıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…