- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #1.601
Ben de pco eşimde varikosel vardı. 3 doğal gebelik ve düşükMorfoloji den dolayi yapılacak senin neyin var
Bu mikroçip kime uygulanmış sa hamile kalmışlar. Sağlıklı spermleri seçiliyor cnm araştırBen de pco eşimde varikosel vardı. 3 doğal gebelik ve düşükşimdi de8 aydır gebelik olmuyor. Toplamda 2.5 seneyi geride bıraktık.. Düşüklerin nedeni belli değil.. Embriyo sağlıksız olduğu için düşüyor olabilir dendiği için cgh ile tüp düşünüyorum işte...
Mikroçip uygulandıktan sonra yine de cgh yapılıyor mu acaba?Bu mikroçip kime uygulanmış sa hamile kalmışlar. Sağlıklı spermleri seçiliyor cnm araştır
Ben Acıbademi aradım neslıhan hanım dedi mikrocip den sonra imsi yapıyoruz dedi istersen genetik teste yollarız dediMikroçip uygulandıktan sonra yine de cgh yapılıyor mu acaba?
Anladım canım bugün bende görüştüm ama bunları sormak pek aklıma gelmedi. İstanbul bizim için türkiyenin öbür ucu resmen eşim aşırı soğuk bakıyor ama sırf tüp bebek yaptırmış olmak için de buralarda kimsenin memnun olmadığı merkezlerde tedavi görmek istemiyorum... Onca Ümit para var işin içinde. Nasıl gider geliriz bilmiyorum ama bir kere gidip görüşme ihtimalimiz olsa en azından tüpe gerek var mı yok mu düşükler neden kaynaklanabilir yaptırmadığımız eksik kalan test var mı bunları öğrenirdik... Haftaya tatile gitmeyi düşünüyorduk eşime İstanbul u bastırayım biraz.. Amaçsız gezeceğimize hiç değilse çocuk için ciddi bir adım atmış oluruz. Tatil için hastaneye gitmeye eşimi ikna etmek için uğraşacağımı söyleseler gülerdimPgt yada cgh mikrocip offf ff off
Ben Acıbademi aradım neslıhan hanım dedi mikrocip den sonra imsi yapıyoruz dedi istersen genetik teste yollarız dedi
Tatlım ben Sirnakta öğretmenim. Ben Sirnaktan istanbula gidecem mecbur bir kere yap temiz yap.ben Mayıs ayında yapmayı dusunuyorum para topluyorum kredi cekecem neden kötü yerde yapayım ki.2 kere mersinde yaptım mahvoldum.artık en iyisini istiyorumAnladım canım bugün bende görüştüm ama bunları sormak pek aklıma gelmedi. İstanbul bizim için türkiyenin öbür ucu resmen eşim aşırı soğuk bakıyor ama sırf tüp bebek yaptırmış olmak için de buralarda kimsenin memnun olmadığı merkezlerde tedavi görmek istemiyorum... Onca Ümit para var işin içinde. Nasıl gider geliriz bilmiyorum ama bir kere gidip görüşme ihtimalimiz olsa en azından tüpe gerek var mı yok mu düşükler neden kaynaklanabilir yaptırmadığımız eksik kalan test var mı bunları öğrenirdik... Haftaya tatile gitmeyi düşünüyorduk eşime İstanbul u bastırayım biraz.. Amaçsız gezeceğimize hiç değilse çocuk için ciddi bir adım atmış oluruz. Tatil için hastaneye gitmeye eşimi ikna etmek için uğraşacağımı söyleseler gülerdim
İstanbulu da gezmiş oluruz hem
Sen de aynı şekilde imişsin İstanbul sanmıştım ben seni Allah yardımcımız olsun... Ben hiç tüp denemedim gebelikler hep kendiliğinden oldu ve düştü... İnşallah bu defa sağlıkla kucağına alacağın pozitif sonuç görürsün Can'ım...Tatlım ben Sirnakta öğretmenim. Ben Sirnaktan istanbula gidecem mecbur bir kere yap temiz yap.ben Mayıs ayında yapmayı dusunuyorum para topluyorum kredi cekecem neden kötü yerde yapayım ki.2 kere mersinde yaptım mahvoldum.artık en iyisini istiyorum
Cnm aslında bende öyle düşünüyorum. Ama bir genetiğe gönderirse yanarım :))en az 4 tanesini gönderiyorsun oda tanesi 1000 lira yani 15 aslında yeter ama genetiğe gönderirse 20 yi bulur mu acabaSen de aynı şekilde imişsin İstanbul sanmıştım ben seni Allah yardımcımız olsun... Ben hiç tüp denemedim gebelikler hep kendiliğinden oldu ve düştü... İnşallah bu defa sağlıkla kucağına alacağın pozitif sonuç görürsün Can'ım...
Peki fiyat olarak mikroçip cgh dahil sence ne kadar tutar aşağı yukarı? Ben 15-17 bin tahmin ediyorum ama daha da aşar mı acaba? Yol parası yeme içme kalma hariç
Bir de git gel ye iç yatCnm aslında bende öyle düşünüyorum. Ama bir genetiğe gönderirse yanarım :))en az 4 tanesini gönderiyorsun oda tanesi 1000 lira yani 15 aslında yeter ama genetiğe gönderirse 20 yi bulur mu acaba
75 mi dedi neslıhan hanım :))yeme içme peki o bize aittir herhaldeBir de git gel ye iç yatistanbulda baya akrabamız var aslında ama istanbulu hiç bilmiyorum ki acaba hastane hangi semtte akrabalar hangi semtte. Kalacak yer uygunmuş gerçi75 lira dedi neslihan hanım iki kişi ücretine.
O kadar işlemden sonra ben bütün embriyoları gönderip sağlamları da dondurmak isterim sanki.. Seni takipteyim Can'ım. Eşimi ikna eder de haftaya da görüşmeye gidersek sana da yazarım mutlaka...
Evet Can'ım misafifhaneye 75 anlaşmalı otele de 120 dedi yanlış anlamadıysam. Yeme içme dahil değildir ama. Bir de tedaviye burda başlarsınız yakın şehirde irtibat halinde olduğumuz doktorla yumurta gelişimini takip eder opu ve transfer işlemleri için buraya gelirsiniz dedi. Hele bir ilk görüşmeye gitsek belki de tüpe bile gerek görmeyecek...As
75 mi dedi neslıhan hanım :))yeme içme peki o bize aittir herhalde
Mutlaka çektir cnm rahim filminden sontÄ hamile kalan çokk kişi var tüpleri acıyor mus .bana öyle dedi ben kabul etmedim sız orada anlasmali doktorla işinizi yapın .niye o kadar para döküyorum ozaman alla allaha .tek doktor yapsın muayenemi.2 kişi ni 75 cnmmEvet Can'ım misafifhaneye 75 anlaşmalı otele de 120 dedi yanlış anlamadıysam. Yeme içme dahil değildir ama. Bir de tedaviye burda başlarsınız yakın şehirde irtibat halinde olduğumuz doktorla yumurta gelişimini takip eder opu ve transfer işlemleri için buraya gelirsiniz dedi. Hele bir ilk görüşmeye gitsek belki de tüpe bile gerek görmeyecek...
Bana daha rahim filmi de çekilmedi hiç...
Evet iki kişi dedi canım. Yanlış anlamadı isemMutlaka çektir cnm rahim filminden sontÄ hamile kalan çokk kişi var tüpleri acıyor mus .bana öyle dedi ben kabul etmedim sız orada anlasmali doktorla işinizi yapın .niye o kadar para döküyorum ozaman alla allaha .tek doktor yapsın muayenemi.2 kişi ni 75 cnmm
Ya ben rapor ayarlicam belki heyet raporu alabilrimEvet iki kişi dedi canım. Yanlış anlamadı isemben yakında bir yerde takip işine çok sıcak baktım aslında canım çünkü zırt bırt istanbula gidemeyeceğimiz gibi 1 ay da izin kullanamam.1 aylık rapor da vereceklerini sanmıyorum... Yumurta gelişimi için 2 günde bir kontrol gerekiyor.... Sen Nasıl izin almayı planlıyorsun peki?
Anladım canım tabi öyle bir imkanın varsa en güzeli o olur. Ben de devletteyim 30 gün yıllık iznim olacak birikmişlerle hepsini orda harcayabilirim ama gerek var mı ki bilemedim. İşte bunları da hep konuşmak lazım. Bir de tek ben izin alsam nolcak eşimin de izin alması lazım ama onun o kadar izni yok. Bakalım görüşmeye gidersem yazarım sana mutlakaYa ben rapor ayarlicam belki heyet raporu alabilrim
Eşler sperm veriyor sadece yumurta toplandığı gün ...onun dışında sana yardimci olacak kimse yok mu ..neyse sonra konuşuruz haberdar et beniAnladım canım tabi öyle bir imkanın varsa en güzeli o olur. Ben de devletteyim 30 gün yıllık iznim olacak birikmişlerle hepsini orda harcayabilirim ama gerek var mı ki bilemedim. İşte bunları da hep konuşmak lazım. Bir de tek ben izin alsam nolcak eşimin de izin alması lazım ama onun o kadar izni yok. Bakalım görüşmeye gidersem yazarım sana mutlaka
450 tl cnm .Merhaba kızlar. ..ben bişey öğrenmek istiyorum bülent beyin muayene ücreti ne kadar acaba..
400 diye biliyorum450 tl cnm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?