- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #1.581
Ben test günümü bekledim sabırla duayla canım ilk testim 500 küsürlerdeydi sanırım tam hatırlayamadım. Ancak 1 hafta sonra yaptirsan da çıkar fakat düşük çıkar.Inşallah canm 1 hafta sonra test yaptirsam az çok belli olur mu acaba yoksa test tarihine kadar bekleyim mi çok sabirsizlaniyorum şimdiden senin kaç çıkmıştı sonucun test gününe kadar bekledin mi
Canm senin ikizmiydi ıkiz olup olmadığı ne zaman anlaşılıyorBen test günümü bekledim sabırla duayla canım ilk testim 500 küsürlerdeydi sanırım tam hatırlayamadım. Ancak 1 hafta sonra yaptirsan da çıkar fakat düşük çıkar.
Yok tek canım tek olsun bizim olsun :) tahlil gününden 2 hafta sonra kese görünüyorCanm senin ikizmiydi ıkiz olup olmadığı ne zaman anlaşılıyor
Tabiki de normal daha minnacik :))cnm benm dua et bol su icBeklemek çok sıkıcı hiç bi belirti de yok 3. Günüm ama hiç bi ağrım yok acaba normal mi
Bence belirti aramayın yoksa günler geçmezBeklemek çok sıkıcı hiç bi belirti de yok 3. Günüm ama hiç bi ağrım yok acaba normal mi
Nasıl ll gidiyorlar kızlar
Ewet adet bittikten sonra rahim filmi çekilecek .nasıl bir yol izleyecegimüze karar verdikBülent beye görüşmeye gittiniz mi
Merhaba mikroçipi duydum bende yeni eşinin spermleri mi az morfoloji mi bozuk? Tekrarlayan düşüklerin mi var? Neden yapılacak mikroçipi acaba? 3 gebelik kaybım var ve tüp düşünüyorum da ben...Ewet adet bittikten sonra rahim filmi çekilecek .nasıl bir yol izleyecegimüze karar verdik
Morfoloji den dolayi yapılacak senin neyin varMerhaba mikroçipi duydum bende yeni eşinin spermleri mi az morfoloji mi bozuk? Tekrarlayan düşüklerin mi var? Neden yapılacak mikroçipi acaba? 3 gebelik kaybım var ve tüp düşünüyorum da ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?