- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #1.641
Ya bunlar sadece mikrocip yapmış bırakmış galiba .bu 2 tane spermleri dollenen bayan için diyorum.ya nasıl olur böyle bir iş .mikrocip den sonra başka bi işlem yapılmadı miAynen canım bu iş kısmet işi ama güvenmek te şart sürekli aklımızda bişeyler kalıyor acaba bu olsa tutamıydı düşmezmiydi tedbirimizi alıp tevekkülle bakalım. Her merkezin eksik tarafı olunca ne yapacağımızı şaşırıyoruz
En son 410 tl olarak duymuştum emin olmamakla beraber..histereakopi 2745 tl canım bundan eminimKızlar bilenler ücretler hakkında bilgi verebilir mi lütfen? Muayene ücreti 470 diyen var 400 diyen var. Hsg, histereskopi Fiyatları Nasıl?
Bir de bazı merkezlerde ilk görüşme ücretsiz imiş burda var mı öyle bişey?
Offf çanlarım neler çekiyoruz böylee.imtihanımız büyümüş demekkiEn son 410 tl olarak duymuştum emin olmamakla beraber..histereakopi 2745 tl canım bundan eminim
Arkadaş geri dönmedi de merkezle doktoruyla görüştü mü acaba? Yani normalde benim bildiğim imsi tekniği ile spermi direk yumurtanın içine koyuyorlar hadi onu yapmadılar desek bir sperm ile bir yumurtayı petri kabına koyup döllenmesini bekliyorlar. Acaba ikinci dediğimde tek sperm değil de ihtimali artırmak için fazla sperm mi koyuyorlar?Ya bunlar sadece mikrocip yapmış bırakmış galiba .bu 2 tane spermleri dollenen bayan için diyorum.ya nasıl olur böyle bir iş .mikrocip den sonra başka bi işlem yapılmadı mi
Kesinlikle cgh şart .bende para topluyorum geç olsun güç olmasınArkadaş geri dönmedi de merkezle doktoruyla görüştü mü acaba? Yani normalde benim bildiğim imsi tekniği ile spermi direk yumurtanın içine koyuyorlar hadi onu yapmadılar desek bir sperm ile bir yumurtayı petri kabına koyup döllenmesini bekliyorlar. Acaba ikinci dediğimde tek sperm değil de ihtimali artırmak için fazla sperm mi koyuyorlar?
Akla yatan bir o var. Cgh şart demekki ya
Canım Bülent Beyle görüşemedim istanbulda değilim. Merkeze gidince bile bülent beyi zor görüyoruz buradan arasam ulaşamam die düşündüm.Bülent beye söyledin mi peki c
Canım IMSI tekniğini zaten yapacaklarını sölediler bize. Mikro çip için ekstra 1000 TL ödedikImsi tekniği kullanıldı mı peki canım?
Aynen ne yapacağımızı sasirdikCanım Bülent Beyle görüşemedim istanbulda değilim. Merkeze gidince bile bülent beyi zor görüyoruz buradan arasam ulaşamam die düşündüm.
Alla alla bize maslak 1200 dedi mikrocipCanım IMSI tekniğini zaten yapacaklarını sölediler bize. Mikro çip için ekstra 1000 TL ödedik
Bülent Bey sağolsun çok iyi bi doktor ama merkez çok yoğun. Bidahaki denememde yoğun olmayan bi merkez seçmek istiyorum ki, ihmal durumları olmasnAynen ne yapacağımızı sasirdik
Canım bizimki ağustostaydı artrmş olabilrler, Bülent Beyin muayneside 400 tlydi ağustosta şimdi 450 olmş die duydmAlla alla bize maslak 1200 dedi mikrocip
Canım imsi tekniği kullanıldı ve raporda mol gebelik çıktı ise kesinlikle merkezin hatası var. Böyle birşey mümkün olamaz mantıken bir yumurtayı iki spermle döllemişler o halde. . Merkezle görüştün mü peki ne diyorlar?Canım IMSI tekniğini zaten yapacaklarını sölediler bize. Mikro çip için ekstra 1000 TL ödedik
Çok tşk ederim canım sonucunu yazacağım buraya daCanım imsi tekniği kullanıldı ve raporda mol gebelik çıktı ise kesinlikle merkezin hatası var. Böyle birşey mümkün olamaz mantıken bir yumurtayı iki spermle döllemişler o halde. . Merkezle görüştün mü peki ne diyorlar?
Yani tutmaz düşer embriyo oluşmaz yumurta bulunmaz falan bunları anlarım ama imsiye rağmen mol olmuşsa orda merkezin hatası var.
Canım merkezle görüşüp sonucu nasıl değerlendirdiklerini buraya da yazarsan çok sevinirim. Profesyonel birinden de fikir almanı tavsiye ederim sonuçta 20 bine yakın bir maddi külfet, verilen emek, umut... Çok geçmiş olsun diyorum
Canım nasip bunlar... Bak benim yaşadığım yere yakın şehirde kimsenin memnun olmadığı yerde tanıdığım üç kişi hamile kaldı burda. Kkdan araştırınca aslında kimsenin memnun olmadığını ve olumlu sonuç alan kişi sayısının ne kadar az olduğunu farkettim.Offf hangi merkeze guvenecegiz peki biz ,....hangi hangiiiiii
Aynen :))insanın sütten ağzı yanınca yoğurdu üfleyerek yiyor malesef.Canım nasip bunlar... Bak benim yaşadığım yere yakın şehirde kimsenin memnun olmadığı yerde tanıdığım üç kişi hamile kaldı burda. Kkdan araştırınca aslında kimsenin memnun olmadığını ve olumlu sonuç alan kişi sayısının ne kadar az olduğunu farkettim.
%100 başarılı bir yer ne yazıkki dünyada yok. Bunu kabullenmek durumundayız tüpte gebelik ihtimali biliyorsun ki %50 olarak geçiyor. Ama Kimi merkez daha yüksek kimisi daha düşük. Biz Laboratuvarın kalitesini doktorun tecrübesini hassas olan psikolojimizi daha da yaralamayacak anlayışlı ekibi araştırıyoruz sadece.
İnsan elinin değdiği herşeyde hata olabilir. Bedeli ödenir o ayrı ama bu risk her merkezde var elbette...
Araştırıp merkezlerden birine karar verecek ve sonra tevekkül edeceğiz... Başka çaremiz yok.
Kimsecikler olumsuz bir durum yaşamasa keşke maalesef olabiliyor her yerde
Cnm Seval Taşdemir kullanıyor galiba bu yöntemiKızlar acıbademde intralipid serum tedavisi uygulanıyormu? Nasıl uygulanıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?