Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

merhaba
inş. güzel gider . bende adet olmayı bekliyordum bu adet oldum yarın Belgin hanımı arayıp histeroskopi için gün alıcam sonra bakalım .....
inş. seninde iyi geçer ben eminim :)

Nerelerdesiniz tedavinin nasıl gidiyor ?

Tedavim şöyle gelişti yazayım hemen aslında daha önce yazmalıydım ihmal ettim topiği...
Kısa protokol uygulandı 8 gün iğne vurdum ve opu ya girdim...
24 yumi toplandı bunlardan 20 tanesi olgunmuş..
14 tanesi döllendi..3.güne kadar 14 tane embriyo ile yola devam ettim...
5.güne 9 embriyo geldi ancak benimkiler kapsamlı kromozom taramasına gideceklerinden belli kriterlere uyması gerekiyor embriyoların...
9 taneden 6 sı genetiğe gidecek duruma geldi ve biyopsileri alındı donduruldular..
tamamını yollamadım genetiğe 4 tanesini gönderdim bunlardan 2 tanesi sağlam geldi..
görünürde 1.kalite olan embriyolar kromozom sorunlu çıkabiliyor..
Şu an 4 donmuş kuzu var...
2 tanesi transfer olacak ama öncesinde histeroskopi olacam.
10 gün içinde adet olurum ve bitiminde histeroskopi yapılacak sonra da donmuş tedavisine gireceğim transfer olacak...
sorduğuna pişman oldun dimi uzunca yazasım varmış benimde:KK48:
Dip not: Bülent hocam harika bir doktor...

Tedavim şöyle gelişti yazayım hemen aslında daha önce yazmalıydım ihmal ettim topiği...
Kısa protokol uygulandı 8 gün iğne vurdum ve opu ya girdim...
24 yumi toplandı bunlardan 20 tanesi olgunmuş..
14 tanesi döllendi..3.güne kadar 14 tane embriyo ile yola devam ettim...
5.güne 9 embriyo geldi ancak benimkiler kapsamlı kromozom taramasına gideceklerinden belli kriterlere uyması gerekiyor embriyoların...
9 taneden 6 sı genetiğe gidecek duruma geldi ve biyopsileri alındı donduruldular..
tamamını yollamadım genetiğe 4 tanesini gönderdim bunlardan 2 tanesi sağlam geldi..
görünürde 1.kalite olan embriyolar kromozom sorunlu çıkabiliyor..
Şu an 4 donmuş kuzu var...
2 tanesi transfer olacak ama öncesinde histeroskopi olacam.
10 gün içinde adet olurum ve bitiminde histeroskopi yapılacak sonra da donmuş tedavisine gireceğim transfer olacak...
sorduğuna pişman oldun dimi uzunca yazasım varmış benimde:KK48:
Dip not: Bülent hocam harika bir doktor...

Evet gerçekten harika bir doktor.
Bir tür daha takip yapılmasını esim istemiyordu ama bulent hoca okadar ikna edici konuştu ki benim koca yelkenleri suya indirdi

Evet gerçekten harika bir doktor.
Bir tür daha takip yapılmasını esim istemiyordu ama bulent hoca okadar ikna edici konuştu ki benim koca yelkenleri suya indirdi

Okudum geçmişi ve bence de bir tur daha olması doğru karar...
Kolay değil sürekli iğne kullan ve opuya gir ama anne olmak için değer çektiklerimize..

Back
X