Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Tedavim şöyle gelişti yazayım hemen aslında daha önce yazmalıydım ihmal ettim topiği...
Kısa protokol uygulandı 8 gün iğne vurdum ve opu ya girdim...
24 yumi toplandı bunlardan 20 tanesi olgunmuş..
14 tanesi döllendi..3.güne kadar 14 tane embriyo ile yola devam ettim...
5.güne 9 embriyo geldi ancak benimkiler kapsamlı kromozom taramasına gideceklerinden belli kriterlere uyması gerekiyor embriyoların...
9 taneden 6 sı genetiğe gidecek duruma geldi ve biyopsileri alındı donduruldular..
tamamını yollamadım genetiğe 4 tanesini gönderdim bunlardan 2 tanesi sağlam geldi..
görünürde 1.kalite olan embriyolar kromozom sorunlu çıkabiliyor..
Şu an 4 donmuş kuzu var...
2 tanesi transfer olacak ama öncesinde histeroskopi olacam.
10 gün içinde adet olurum ve bitiminde histeroskopi yapılacak sonra da donmuş tedavisine gireceğim transfer olacak...
sorduğuna pişman oldun dimi uzunca yazasım varmış benimde:KK48:
Dip not: Bülent hocam harika bir doktor...

Benimde 2 tane sağlıklı embriyom çıktı :KK31:
şubat ayında göreceğim adet bitiminde histeroskopi yapılacak.:KK51:

Günler geçmez oldu artık bebişlerimi almak istiyorum

Benimde 2 tane sağlıklı embriyom çıktı :KK31:
şubat ayında göreceğim adet bitiminde histeroskopi yapılacak.:KK51:

Günler geçmez oldu artık bebişlerimi almak istiyorum
Aynı durumdayız demek..
Kaç embriyoya yapıldı cgh?
10 gün içinde adet olurum bende histeroskopi yapılacak..
Yakın zamanlarda gebe kalacaz inşallah..

merhaba
bende dondurulmuş embriyo olucak. benim 3 tane donduruldu senin kaç tane var. tedavi sürecini paylaşabilirmisiniz. ,
inş kucağımıza alırız :)

Amin 6tane dondurulmuş bebeğim var. Dondurulmuş embriyo tedavisine başladım kismetse yakında bebeklerine kavusacagim.

arkadaşlar merhaba
,ben birşey öğrenmek istiyorum .
bende bülent beye tedavi oluyorum. fakat Bülent hocayı sadece ilk muayene olmaya gittiğimde gördüm sonrası tedavimi başka bir bayan dr. takip etti.
inş bebeğimi kucağıma almayı nasip eder ama açıkçası ben Bülent hoca iyi diyemiyorum. ,
merak ettim sizin kontrollerinizi Bülent hocamı yaptı acaba yardımcı olursanız sevinirim ..

arkadaşlar merhaba
bende bülent beye tedavi oluyorum. fakat Bülent hocayı sadece ilk muayene olmaya gittiğimde gördüm sonrası tedavimi başka bir bayan dr. takip etti.
inş bebeğimi kucağıma almayı nasip eder ama açıkçası ben Bülent hoca iyi diyemiyorum. ,
merak ettim sizin kontrollerinizi Bülent hocamı yaptı acaba yardımcı olursanız sevinirim ..

Benimde bütün kontrollerimi Bülent hoca yapmadı. Bazı kontrollerimi Dr ayşe hanim yaptı. Sonuçta ekip işi ama yinede insan karşısında hep Bülent hocayı bekliyor. Ama asıl işi yani yumurta toplamayı ve transferi kesinlikle Bülent hoca yapıyormuş.

arkadaşlar merhaba
Haklisin canim ama toplama islemine yakin bulent hoca bakio son durum ne olmus diye. Ben de tedirgindim basta. Ama toplama ve transfer islemini kesinlikle hoca yapiyor

Kızlar opu ve transfere Bülent hoca girdiğinden bizlerin muayene saatinde o işlemde oluyor bu sebeple Ayşe hanım bakıyor..Her zaman Bülent hoca olması mümkün değil.Hiç bir merkezde de doktorunuzla her kontrolde karşılaşamazsınız ekipten başka doktor ilgilenir.Tecrübe ile sabittir..

ARKADAŞLAR MERHABA
BENİM YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİNE AYŞE HANIM GİRDİ.
BU GÜNDE HİSTERESKOPİ AMELİYATI OLDUM . POLİP ALINDI BİRDE RAHİMDE PERDE VAR ONU ALDIK DEDİ DR. HANIM. GENE BÜLENT BEY YOKTU AYŞE HANIM BİLGİ VERDİ. 3 DONDURULMUŞ BEBEŞİM VAR. ONLARIN KALİTESİNİ SORDUM MORULA DEDİLER. İNŞ TUTUNUR SİZCE
NASIL ? :KK43:

Kizlarrr e2 degerleriniz ne durumda? Kac folikul oldular, buyuklukleri ne,kacinci gundesiniz? Ohss den dolayi transferi ertelenen var mi?

Back
X