Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Mart ayında başlamayı planlıyoruz ancak bugün CA125 test sonucum geldi referans aralığı 0-35 arası benim değerim 75 çıktı.. yarın doktoru arayacağım, daha önce böyle değer çıkmış olan var mı?
Bu yapilan test ne icin canim? Ilk defa duydum da. Genetikle mi ilgili,?

Biliyrm bülent hocada prf bn halit firatla erdnle engin orali kiyese ettm.engin bey n nisantasinda özel muanesi var memorilde yapilyt sanrm islemler..

Bu yapilan test ne icin canim? Ilk defa duydum da. Genetikle mi ilgili,?

Yok genetik için değil kan testi, bende araştırdım sanırım kisttle ilgili bir test kist olunca salgılanan bir hormon bende tam bilmiyorum ama google a yazınca baya bilgi çıkıyor hatta buradada açılmış konu başlıkları var..

Yok genetik için değil kan testi, bende araştırdım sanırım kisttle ilgili bir test kist olunca salgılanan bir hormon bende tam bilmiyorum ama google a yazınca baya bilgi çıkıyor hatta buradada açılmış konu başlıkları var..
Bende hiç duymamıştım aman benimde bilmediğim nekadar çok şey var:KK51:

Herkese merhaba Bende yeni geldim aranıza
02 Şubat ilk arandığım olacak Bülent Hoa ilk denemem olacak
Tecrübelerini izde.n faydalanmak isterim
Rabbim inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder en kısa zamanda

Herkese merhaba Bende yeni geldim aranıza
02 Şubat ilk arandığım olacak Bülent Hoa ilk denemem olacak
Tecrübelerini izde.n faydalanmak isterim
Rabbim inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder en kısa zamanda
Sizin tup bebek yaptirmadaki sorun ne canim?

Progesteron tahlilim 3.37cikmis. Iyi mi kotu mu bilmiyorum. Bilgisi olan var mi acaba?? Cuma gunu opu yapilacak kismetse. Bu sonuc ne oluyor??

mrblar bende bülent beyin hastasıyım.maalesef ilk denememin sonucunu bugun negatıf olarak aldım..büyük bir yıkım oldu bnm için..

Back
X