Rica ederim ne demek, birazda olsa moralinizi duzeltebildiysem ne mutlu bana.. Ewet bende acbdmdeyim. Bizimde morfoloji 1. Normal yolla hamile kalman imkansiz dediler. Gerci bende de pko var,yumurta tembelligi.. yani cift tarafli kusurluyuz. Bugun opu oldum. Kan degerlerim yuksek oldugu icin transferimi ertelediler. Insallah 5.gune kalir benimki de sizinkiler gibi. Ama bazen cok kaliteli olsa bile genetik bozukluk varsa tutmuyormus. Onuda ilk denemede kestirebilmek zor. Simdi niye olmadigi konusunda derinlesirlerse 2. Denemenizde yuzunuzun gulecegini dusunuyorum, insallah.. bize genetik kromozom testi de yaptirin isterseniz dendi( olur da tutmazsa sebebini bastan bilelim yada tedaviye baslamayalim diye) gerek gormedik,eger bizimde allah korusun tutmazsa genetik tahliller yaptiracagiz. Sayi_hareketlilik bozuklugu icin erkeklere hormon tahlili yaptirmalari oneriliyor ( prolaktin,tsh, testesteron, fsh gibi) bizim sayi ve hareketlilik iyi olmasina ragmen yine de yaptirdik bu testleri icimizde suphe kalmasin diye. Temiz cikti cok sukur. Sira genetik kromozom tahlillerinde tutmazsa eger., dedigim gibi bu ilk deneme, illa tutacak diye birsey yok, belki kucuk birsey atlanmistir ikinciye insallah basarirsiniz. Bulent hoca cok iyi bir dr, basarili, bilincli., hamile kalacagimiza inaniyorum. Guveniyorum o,a, bulent hoca vesile bizler icin. Ilk seferde olmasa bile bir sonrakinde olacak allah in izniyle.. 3.den sonra olmuyorsa da kaderdir der kapatirim bu sayfayi. 3.De basari ihtimali digerlerine gore %70 mis.
Gorelim Mevlam ne eyler, ne eylerse guzel eyler. Herkesin cocugu olmak zorunda degil, ha olursa da tanrinin bize bir lutfu der, sewe sewe sahip cikariz emanetine.. herkesin hayatta bir imtihani var. Kimi parayla,kimi ewlat hasretiyle,kimi saglikla,kimi sevdikleriyle.. moralini yuksek tut, canini sıkma, esinle birbirinize sahip cikin birbirinizi sevin.. hayat surprizlerle doludur.
Insallah sen de,ben de, bizler de buradan tez zamanda "Hamileyiiiimmm'' diye duyururuz bu mutlu haberi :)