Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Merhaba canımm...biz ikinci uygulamamızda çip yöntemini istedik... Daha iyi olduğunu duyduk ama Bülent hoca bizim isteğimize bıraktı kesinlikle yapın demedi. Benim eşimde morfoloji sorunu vardı hem morfolojisi düşük hem de ileri hareketlisi düşüktü. Biz çip için fazladan 1000 tl verdik. Artık herseyi yapmışken bunu da yapalım dedik. İlkinde imsi ile 5. Güne 4 tane gelmişti 2'si 1. Kaliteydi bu denemede 6 tane geldi 5 tanesi donduruldu sonra genetikten 3 tanesi temiz döndü. Şimdi 3 tane Donmuş bebişimiz var.Çip yönteminde insan gözüyle 7000-8000 kat büyütmeden kendi kendine yapay kanallardan geçerek temiz ileri hızlısı olan spermleri ayıklayan bir işlem. Imsi ise 7000-8000 kat büyütülerek yapılıyor ve Acıbadem laboratuarları ile Bülent hocanın ekibi çok iyi bu konuda. Düzgün spermler muhakkak seçilmiştir ama biliyorsun embriyonun iyi olması sadece spermden değil yumurtanın da bir o kadar iyi olması gerekiyor.
Tşk edrim canım cvp için
1000 tl çok fazla değilmiş keşke bende isteseydim bu yöntemi diyorum
şu an 6 embriyomuz oldu bizimde
3 defa yumurta toplama olacakdı
şu an 2 oldu
Ama eşim maddiyattan dolayı iki yeter diyor
6 tanesinin 2 si A kaliteye yakın 10 hücreli biri orta 10 hücreli 3 ü de orta kalite yine bu son toplananlar bugün tekrar arıyacaklar bakalım hücre sayıları nasıl olacak henüz aramadılar
5. Güne kaç tanesi gider ve genetik testten kaçı gelir bilmiyorum
sizin genetik testlere kaç embriyo gitmişti

Tşk edrim canım cvp için
3 defa yumurta toplamı olacakdı
şu an 2 oldu
6 tanesinin 2 si A kaliteye yakın 10 hücreli biri orta 10 hücreli 3 ü de orta kalite yine bu son toplananlar bugün tekrar arıyacaklar bakalım hücre sayıları nasıl olacak henüz aramadılar
bizde istedik bu yöntemi ama sperm sayısı az olduğu için iyi sonuç vermez dediler.....

Evet canım Haklısın bu yola başladığımızda diyorduk biz de çok Pahalı değilmiş ne var ki.,, sonra ilkinde negatifi Alınca üstüne histereskopi 2. Tüp bebek paketi, ilaçlar, genetik (cgh) derken maddi anlamda çok yıprandık. Ama hersey bebeğimize kavuşmak icin. Inşallah bu çabalarımızın meyvesini alıcaz.
Evet maddi manevi çok yıprandık çok:110:Amin inşallah maddi manevi çektiğimiz bütün sıkıntılar bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda son bulacak:anneadayı::nazar::KK46::KK46:
Bu yolda olan herkese diliyorum bunu:KK46::KK46:

Tşk edrim canım cvp için
3 defa yumurta toplama olacakdı
şu an 2 oldu
Bizim genetik teste 5 embriyo gitti 3 tanesi temiz geldi. Bu süreçler çok zor telefon beklemesi sürekli acaba diye dolaşmak Allah yardımcımız olsun inşallah 5. Güne giderler genetikten de güzel haberler alırsın

Bizim genetik teste 5 embriyo gitti 3 tanesi temiz geldi. Bu süreçler çok zor telefon beklemesi sürekli acaba diye dolaşmak Allah yardımcımız olsun inşallah 5. Güne giderler genetikten de güzel haberler alırsın
Amin inşallah
az önce aradılar 3 emriyodan tek bir tane kalmış 8 hücre ve orta kalitede %5 fragmantasyon ve hücre sayılarıda eşit değilmiş çok üzüldüm:KK61::KK61::KK61:
bu ay 7 yumurta toplanmıştı 4 ü olgundu ve 3 ü döllenmeyi başarmıştı ama şu an 1 tane kalmış dondurmuşlar bugün
4 yumurtam oldu toplam
Allahım hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın
sizinki maşallah 3 tane genetik testten gelmesi ne güzel inş ikizin olur hayırlısıyla.pozitif almak nasip olur tüm bu yolda olan kardeşlerimede banada inş

Herkese merhaba :KK54: Benim tedavimde 1 hafta önce başladı sorun rezerv azlığı o yüzden embriyo havuzu yöntemi uygulanacak 3 kez yumurta toplama işlemi uygulanacak bu ilk ay 3 tane yumurtam var inşAllah kaliteli çıkar Allah bu yolda emek sarfeden kimseyi eli boş döndermesin gerçekten maddi manevi yıpratıcı bir dönemden geçiyoruz..

Amin inşallah
az önce aradılar 3 emriyodan tek bir tane kalmış 8 hücre ve orta kalitede %5 fragmantasyon ve hücre sayılarıda eşit değilmiş çok üzüldüm:KK61::KK61::KK61:
bu ay 7 yumurta toplanmıştı 4 ü olgundu ve 3 ü döllenmeyi başarmıştı ama şu an 1 tane kalmış dondurmuşlar bugün
4 yumurtam oldu toplam
Allahım hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın
sizinki maşallah 3 tane genetik testten gelmesi ne güzel inş ikizin olur hayırlısıyla.pozitif almak nasip olur tüm bu yolda olan kardeşlerimede banada inş
Canım sen üzülme o 4 yumurtan da sana sıkı sıkıya tutunacaktır. Sakin üzülme hücrelerine takılma ne muciZeler oluyor da 2. Gün embriyolarından hamile kalıyorlar. Inşallah hepimiz pozitif alıcaz teker teker Allah Görüyor çabalarınızı

Canım sen üzülme o 4 yumurtan da sana sıkı sıkıya tutunacaktır. Sakin üzülme hücrelerine takılma ne muciZeler oluyor da 2. Gün embriyolarından hamile kalıyorlar. Inşallah hepimiz pozitif alıcaz teker teker Allah Görüyor çabalarınızı
Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için
sizin genetiğe gidenlerin hücre sayıları nasıldı?
işte insanın elinde olmuyor :KK43:
maddi manevi çok emek veriyoruz
tabi önemli olan 5. Güne gidip genetikten sağlıklı gelmeleri
inşallah Rabbim hepimize ikiz ikiz nasip eder bu zor günleri unuturuz:KK68:

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için
sizin genetiğe gidenlerin hücre sayıları nasıldı?
işte insanın elinde olmuyor :KK43:
maddi manevi çok emek veriyoruz
tabi önemli olan 5. Güne gidip genetikten sağlıklı gelmeleri
inşallah Rabbim hepimize ikiz ikiz nasip eder bu zor günleri unuturuz:KK68:

Valla canım kaç hücreli hiç bilmiyorum :) ben o aralar artık olmazsa olmasın yeter şekliden baya bir bırakmıstım ümitsizdim artık bıkmıstım tedaviden ilaçlardan o yüzden hiç sormadım bile 21'nde kontrole gittigimde embriyologlarla konusmak istedigimizi soyleyecegim. O zaman ögrenicem kac hücreli kalitesi ne...
İnşallaaah canım bak bu ay hep güzel haber alıyoruz tedavisi olanlardan artık sıra bizde :21::21:

Canım
Valla canım kaç hücreli hiç bilmiyorum :) ben o aralar artık olmazsa olmasın yeter şekliden baya bir bırakmıstım ümitsizdim artık bıkmıstım tedaviden ilaçlardan o yüzden hiç sormadım bile 21'nde kontrole gittigimde embriyologlarla konusmak istedigimizi soyleyecegim. O zaman ögrenicem kac hücreli kalitesi ne...
İnşallaaah canım bak bu ay hep güzel haber alıyoruz tedavisi olanlardan artık sıra bizde :21::21:[/QUOTE
Canım 5. Gün embriyoları çok hücreli oluyor 100 sen fazla

mrb biz ilk başladığımızda araştırmıştık ve hatta konyada eşimin bir yakını eczanede çalışıyor ona sorduk fiyatlar hemen hemen aynıydı.daha uygun olsa tanıdık vasıtasıyla spariş verecektik.
sonra hep hastahaneden aldık bizde artık uğraşmak istemedik.
ve tabiki zaman da olmuyor ilaç bulmaya istanbul şartlarında
ben bu kadar biliyorum
Daha uygununu bilen arkadaşlar varsa paylaşsınlar lütfen, valla bizde alırız ☺
çünkü tabi ilaçlar çok tutuyor bizim birde 2 defa yumurta toplama oldu.toplam ilaçlaR 6000 i buldu
daha diğerlerini hiç saymıyorum
battık inanın bu sene borç harç
İnşallah emeğimizi Rabbim zayi etmesin.
Allah hepimize yardım etsin
bu yollarda kimseleri boynu bükük bırakmasın,hiç kolay değil.
inş sizde bizde hepimiz pozitif alırız.
Çok teşekkürler cevabınız için gerçekten hastaneden ilaç almak çok kolaylaştırıyor süreci,istanbulda ilacı bulmak ve bu trafikte ilaca ulaşmak bazen zor olabiliyor o yüzden erkenden almakta fayda var,umarım bu süreçteki herkes mutlu sona ulaşır..Buarada histeroskopi yaptıran varmıdır acı çekiliyormu hemen ayağa kalkılabiliyormusunuz?birde histeroskopiyi ne zaman yaptırdınız ve transfer ne zaman oldu?
Şimdiden teşekkürler ✋

Çok teşekkürler cevabınız için gerçekten hastaneden ilaç almak çok kolaylaştırıyor süreci,istanbulda ilacı bulmak ve bu trafikte ilaca ulaşmak bazen zor olabiliyor o yüzden erkenden almakta fayda var,umarım bu süreçteki herkes mutlu sona ulaşır..Buarada histeroskopi yaptıran varmıdır acı çekiliyormu hemen ayağa kalkılabiliyormusunuz?birde histeroskopiyi ne zaman yaptırdınız ve transfer ne zaman oldu?
Şimdiden teşekkürler ✋

Ben tedaviye başlarken oldum histereskopi
Perde ve miyom alındı.aynı gün taburcu oluyorsunuz ve tabiki genel anastaziyle oluyor.herkese göre değişir tabi eğer müdehale gerekirse buda bir operasyon oluyor zaten.tabi sonrası ağrı sızı kanama oldu bende miyom alındığı için günlerce ama Önce Allah sonra Bülent hocanın mucize elleriyle çok şükür hiç korkulacak bi şey değil.o kadar büyütülecek kadarda olmuyor:KK28:
ve bu rahimdeki perde ve miyomu her dr göremedi bende.miyomlar çok dar ve riskli olan rahilm kanalındaymış.
ben çok memnun kaldım.inş bundan sonraki süreçde de pozitif alırız:anneadayı::nazar:
hiiiç aklında bir şey kalmasın arkadaşım
gönlün rahat olsun Allahın izniyle Bülent hocaya güven ve çok dua et.
Allah yardımcımız olsun hepimizin:KK68:

Kizlar merhaba
Bugun kontrole gittim Dr Ayse hanim muayene etti. Mujdemi vereyim. :KK73:Çok sukur bebisler tutunmuş. 6 hafta 4 gunluk dedi doktor. :anneadayı: İki embriyo transfer edilmisti ikisi de saglikli kalp atislari da duyuldu. :nazar: Transfer sonrasi tam 1 ay oldu.
Sizin icin de dua ediyorum. Allah tedavisi devam eden herkesin yuzunu guldursun insallah en kisa zamanda guzel haberler verirsiniz.

Cok sevindim canim darisi bize sana bisey sorcam transfer den sonra catlatma ignesi oldunmu sen bende transfer olali 7 gun oldu merak ettim bazilari oluyomusta

Sagol canim darisi basiniza insallah bol bol dua edin. Hayir ben transfer sonrasi catlatma ignesi olmadım. Ayni gun progestan igne ve clexane igneye basladim hala da devam ediyorum.

Sagol canim darisi basiniza insallah bol bol dua edin. Hayir ben transfer sonrasi catlatma ignesi olmadım. Ayni gun progestan igne ve clexane igneye basladim hala da devam ediyorum.
Cok tesekkurler canim banada 3 gun arayla vurunmam icin prolutan gunluk kan ignesi hibor coraspin folio ve 3 ogun estrofem verdiler bi solermisin eksik bisey varmi

Cok tesekkurler canim banada 3 gun arayla vurunmam icin prolutan gunluk kan ignesi hibor coraspin folio ve 3 ogun estrofem verdiler bi solermisin eksik bisey varmi

Her hastanin durumuna ozel ilaclar veriyorlar. Senin gecmis surecin nasildi bilemiyorum.
Ben hibor'un alternatifi clexane kullaniyorum. Bu kan sulandirici. Progestan yine her gun o da tutunsun ve dusmesin diye.
Folio, coraspin ve estrofem haplar bende de var. 10 haftalik olana kadar devam edecekmis tum ilaclar. Prolutan yok bende o nedir?

Proluton dusnemesi icin galiba progestan benzeri ama ben hep 3 gunde bir vurunuyom toplamda alti tane kullanmis olcam test tarihine kadar 1 tane kaldi onuda 16sinda vuruncam sen ndn hergun vurundun progestani

Back
X