Acıbadem maslak tüp bebel acilll !!

merhaba transfer ücreti ayrımı yoksa buyuk rakama dahılmi

standart tedavi sadece yumurta toplama transfer mi yani ameliyat prp baska hıc bısey yaptırmadınızmı bu rakama
Hayır. Prp ameliyat vs olmadı. Standart doktor ücreti verdim. Doçent doktorlarla devam ettim. Yumurta toplama oldu. Transfer oldu.
Dr ücreti + Mikroçip + krip top + gebelik aşısı + kasılma iğnesi + saklama ücreti + çözme ücreti + embriyo glue + yumurta büyütmede kullanılan ilaçlar + transfer hazırlığında kullanılan ilaçlar = 315.000₺

şuan hamişnisiniz

sonuclandımı transfer

embriyo yapıştırıcı uyguladınız mı gebelik aşısı bunların ücreti neydi ve işe yaradı mı ikizmi koyuldu

embriyo yapıştırıcı uyguladınız mı gebelik aşısı bunların ücreti neydi ve işe yaradı mı ikizmi koyuldu
Embriyo yapıştırıcı gebelik aşısı bir de kasılma önleyici iğne yapıldı. Ücretleri sırasıyla 9.000, 5.200, 5.500 TLydi. Çift embriyo transferi yapıldı biri iyi biri orta kaliteydi. Tek bir tanesi tuttu

hayırlı olsun :) kalan embıryo dondurmak ne kadar acaba vede çözdürme 25 miydi

Onu odedıyımı hatırlamıyorum şu an bır tane kaldı bende çunkı ama çözdürme parası odedım
3 tüp veriyorlar zaten. Fazla embriyo varsa krio top alınıyor. Nasıl dondurulacağı kişiye kalmış. Embriyolog arayıp soruyor kaçar kaçar donduralım diye. Kimisi 1-1-1-1- donduruyor. Kimisi 2-2-2-2- kimisi 3-3-3-3 gibi. Çözdürme ücreti ödeniyor. Dondurma ödenmiyor. 5yıllık saklama ücreti ödeniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…