- Konu Sahibi Blueberry93
-
merhaba transfer ücreti ayrımı yoksa buyuk rakama dahılmiBende 3 cude orda turtdu orda ilkdi, evet Bulent hoca olan paketı seçersenız tum kıntrola falan kendı gırıyor şahsen ilgılenıyor ben çok beyendım , bir kötü durum kendısı olunca yalnız ya. Bekleme süresu var ) bıraz o yoruruyor ama. Bebek için deyer unutdum bıle o beklemerı şu an )
Dahildir ,merhaba transfer ücreti ayrımı yoksa buyuk rakama dahılmi
Transfer içinde herşey dahil 315.000₺ tuttu. Normal standart tedavi. Ekstra bir işlem yapılmadıtransfer ayrı ucretmi acaba bu rakamlara dahılmıydı
standart tedavi sadece yumurta toplama transfer mi yani ameliyat prp baska hıc bısey yaptırmadınızmı bu rakamaTransfer içinde herşey dahil 315.000₺ tuttu. Normal standart tedavi. Ekstra bir işlem yapılmadı
standart tedavi sadece yumurta toplama transfer mi yani ameliyat prp baska hıc bısey yaptırmadınızmı bu rakama sımdı hangi asamadasınız
Hayır. Prp ameliyat vs olmadı. Standart doktor ücreti verdim. Doçent doktorlarla devam ettim. Yumurta toplama oldu. Transfer oldu.standart tedavi sadece yumurta toplama transfer mi yani ameliyat prp baska hıc bısey yaptırmadınızmı bu rakama
şuan hamişnisinizHayır. Prp ameliyat vs olmadı. Standart doktor ücreti verdim. Doçent doktorlarla devam ettim. Yumurta toplama oldu. Transfer oldu.
Dr ücreti + Mikroçip + krip top + gebelik aşısı + kasılma iğnesi + saklama ücreti + çözme ücreti + embriyo glue + yumurta büyütmede kullanılan ilaçlar + transfer hazırlığında kullanılan ilaçlar = 315.000₺
sonuclandımı transfermerhaba kızlar. Transferime 6 gün var. Bugun gebelik aşısı oldum ve bana ilaçlarımı yazdılar. İlk transferim olacak. Herhangi bir düşük gebelik kaybı falan yok. Ancak bana nidicard ve prograf adında ilaç verdiler. Kullanan varmı yan etkiler neler. Benim ilk transferim olacak herhangi bir düşüğüm gebeliğim olmadı önceden. Bunları vermeleri tuhafıma gitti. Sorunca açıklamada yapmıyolar doğru düzgün. Doktorla da görüşemiyoruz. Deneyin problem olursa haber edin diyorlar hemşireler.
embriyo yapıştırıcı uyguladınız mı gebelik aşısı bunların ücreti neydi ve işe yaradı mı ikizmi koyulduBen mart 2025 de başladım burada. Allaha şükür ilk denememdi hamile kaldımBen Bülent Hoca’nın takipli hastası olarak başladım mart ayında 200.000 di fiyat, başka doktor takipli isterseniz de 120.000 di. Ama zamlanmış olması muhtemel. Genelde temmuzda zamlanır çünkü. Direkt tüp bebek merkezini arayıp fiyat bilgisi alabilirsiniz.
Embriyo yapıştırıcı gebelik aşısı bir de kasılma önleyici iğne yapıldı. Ücretleri sırasıyla 9.000, 5.200, 5.500 TLydi. Çift embriyo transferi yapıldı biri iyi biri orta kaliteydi. Tek bir tanesi tuttuembriyo yapıştırıcı uyguladınız mı gebelik aşısı bunların ücreti neydi ve işe yaradı mı ikizmi koyuldu
hayırlı olsun :) kalan embıryo dondurmak ne kadar acaba vede çözdürme 25 miydiEmbriyo yapıştırıcı gebelik aşısı bir de kasılma önleyici iğne yapıldı. Ücretleri sırasıyla 9.000, 5.200, 5.500 TLydi. Çift embriyo transferi yapıldı biri iyi biri orta kaliteydi. Tek bir tanesi tuttu
Embriyo çözme 25.800. Benim başka embriyom olmadığı için dondurma ücretini bilmiyorumhayırlı olsun :) kalan embıryo dondurmak ne kadar acaba vede çözdürme 25 miydi
Krıo top nee onu ödedıyımı hatırlamıyorumSaklama ücreti 5 yıllık 24.600₺. krio topların da tanesi 2350₺
Kalan embriyoları saklamak için tüpKrıo top nee onu ödedıyımı hatırlamıyorum
Onu odedıyımı hatırlamıyorum şu an bır tane kaldı bende çunkı ama çözdürme parası odedımKalan embriyoları saklamak için tüp
3 tüp veriyorlar zaten. Fazla embriyo varsa krio top alınıyor. Nasıl dondurulacağı kişiye kalmış. Embriyolog arayıp soruyor kaçar kaçar donduralım diye. Kimisi 1-1-1-1- donduruyor. Kimisi 2-2-2-2- kimisi 3-3-3-3 gibi. Çözdürme ücreti ödeniyor. Dondurma ödenmiyor. 5yıllık saklama ücreti ödeniyorOnu odedıyımı hatırlamıyorum şu an bır tane kaldı bende çunkı ama çözdürme parası odedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?