Acıbadem maslak tüp bebel acilll !!

Blueberry93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
74
33
88
merhaba kızlar. Transferime 6 gün var. Bugun gebelik aşısı oldum ve bana ilaçlarımı yazdılar. İlk transferim olacak. Herhangi bir düşük gebelik kaybı falan yok. Ancak bana nidicard ve prograf adında ilaç verdiler. Kullanan varmı yan etkiler neler. Benim ilk transferim olacak herhangi bir düşüğüm gebeliğim olmadı önceden. Bunları vermeleri tuhafıma gitti. Sorunca açıklamada yapmıyolar doğru düzgün. Doktorla da görüşemiyoruz. Deneyin problem olursa haber edin diyorlar hemşireler.

Ben prograf kullanıyorum. Yan etki olarak halsizlik ve uyku yapıyor. Ayrıca iştah açıyor. Yani bir miktar aç kalınca hemen acıkıyorum. Yemezsem elim titriyor. Yiyince normale dönüyorum. Prograf sabah akşam olmak üzere 25 günlük bir ilaç. Doktorum bana kutu bitene kadar kullanacaksın dedi. Şu an 10 günlük kaldı. Vücut,bebeği kabul etsin diye verilen bağışıklık baskılayıcı bir ilaç.Normal de olumsuz transfer yaşayanlara verirler. Size baştan önlem almak için vermiş olabilirler.

Siz de acıbademde mi tedavi görüyorsunuz

Doktorunuz Bülent Tıraş mı? Yakın arkadaşım kendisinde tedavi gördüğü için tedavi sürecine çok hakimim. Embriyo tutunsun da ne olursa olsun diye bir yaklaşımı var. O yüzden bütün tuşlara basıyorlar gerekli gereksiz. Muhtemelen duymuşsunuzdur tutma oranları çok yüksek diye. Arkadaşım yumurta büyütürken bile 3-4 tane iğne vurulurken ben bir tane vuruluyordum.

Evet doktorum bülent tıraş. Çok ilaç var gerçekten. Yumurta toplamadan sonrada 1 aylık menepoza sokma tedavisi uyguladı mesela Hiçbir şeyim yokken. Normalde kisti olana yapılırmış. Tuhaf geldi açıkçası. Bugunde bu ilaçları görünce biraz tedirgin oldum sizin ve arkadaşınızın sonucu pozitif oldumu

Ben tedavimi Antalya’da oldum, pozitif oldu. Arkadaşım da pozitif oldu; iki embriyo koydular yasal olmamasına rağmen. O da tuttu ama erken doğum oldu. Yani dediğim gibi tutsun da ne olursa olsun şeklinde bir yaklaşımı var. Sizin de pozitif olur inşallah, iki embriyo mu koyacaklar yoksa tek mi?

Maşallah ikinizin de tutmasına çok sevindim Bana da iki embriyo koyacaklar. İnşallah benimde tutar ikisi de

Prograf kullandım. Bağışıklık baskılayıcı. Bende herhangi bir yan etkisi olmadı. Ya da diğer ilaçlardan ayırt edemedim.

Benfr ikisinde kullandım 12 cı haftaya kadar her hangı bir yan etkısı olmadı bende

İnşallah tutar, büyük ihtimalle tutar merak etmeyin
Prograf kullandım. Bağışıklık baskılayıcı. Bende herhangi bir yan etkisi olmadı. Ya da diğer ilaçlardan ayırt edemedim.
Bende 2 kere tüp bebek yaptım onda , bende herhangi bi yan etki olmamıştı
Benfr ikisinde kullandım 12 cı haftaya kadar her hangı bir yan etkısı olmadı bende
Cevaplarınız için çoook teşekkür ederim kızlar. İlaçları içiyorum. yan etki olarak sadece nabız yükselmesi yaptı biraz. Belki vücut alışınca o da geçer

Arkadaşlar Maslak Acıbadem Bülent hocanın 2025 fiyatları ne alemde, yakın zamanda gideniniz var mı? Başka şehirden geleceğim, bu şekilde yapan var mı aranızda?

Arkadaşlar Maslak Acıbadem Bülent hocanın 2025 fiyatları ne alemde, yakın zamanda gideniniz var mı? Başka şehirden geleceğim, bu şekilde yapan var mı aranızda?
Ben 2024 eylulde ödeme yapmışdı şahsen kendısı olursa 120 bındı ama şimdi kalkmışdır ,

Ben 2024 eylulde ödeme yapmışdı şahsen kendısı olursa 120 bındı ama şimdi kalkmışdır ,
Sizle kendisi mi ilgilendi. Oradaki süreç hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Benim iki başarısız denemem var. O yüzden çok zorlanıyorum ve süreç korkutuyor.

Sizle kendisi mi ilgilendi. Oradaki süreç hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Benim iki başarısız denemem var. O yüzden çok zorlanıyorum ve süreç korkutuyor.
Bende 3 cude orda turtdu orda ilkdi, evet Bulent hoca olan paketı seçersenız tum kıntrola falan kendı gırıyor şahsen ilgılenıyor ben çok beyendım , bir kötü durum kendısı olunca yalnız ya. Bekleme süresu var ) bıraz o yoruruyor ama. Bebek için deyer unutdum bıle o beklemerı şu an )

Ben mart 2025 de başladım burada. Allaha şükür ilk denememdi hamile kaldım Ben Bülent Hoca’nın takipli hastası olarak başladım mart ayında 200.000 di fiyat, başka doktor takipli isterseniz de 120.000 di. Ama zamlanmış olması muhtemel. Genelde temmuzda zamlanır çünkü. Direkt tüp bebek merkezini arayıp fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim kızlar. Sağlıcakla bebeklerimize kavuşmak dileğiyle İnşAllah bende Bülent hocaya gideyim, en azından bi ön görüşme yaparız

transfer ayrı ucretmi acaba bu rakamlara dahılmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…