Acıbadem maslak tüp bebel acilll !!

Yakınınız hangi hastaneye gitmişti beğenmediği hastane yazın bilelim gorsunlerde gitmesinler
Ben burda daha önce yazdım isim de verdim hatta kanıtı da var dava var dedim sizler yanmayın diye bu surecteki herkesi uyarmak istedim ama site yazımı kaldırdı. Sanırım bir başkası hakkında böyle yazmak yasakmış ama size özelden yazarim

Sibelim84 isim yazabiliyosunuz, hakaret içerikli şeyler yasaklanıyor sadece

Merak ettim ismini , baş harfleri neydi yıldız koyarak yazabilirsiniz

Sibelim84 isim yazabiliyosunuz, hakaret içerikli şeyler yasaklanıyor sadece

Merak ettim ismini , baş harfleri neydi yıldız koyarak yazabilirsiniz
Açık açık yazmıştım olayı, kişilik haklarına saldırı diye kaldırdılar. Halbuki biz yandık başkaları yanmasın di maksadım. Hatta burda bir üye" o benim drum nasıl böyle konuşabilirsiniz hakkında sizi sikayet edicem "demişti. Çok üzücü. Çünkü oda kandirilanlardandi aslında. Tek suçu druna güvenmek olan.

Çok tuhaf bazı insanlar olumlu sonuç aldılar diye öve öve bitiremiyorlar.Hamile kalmış olmaları oranın sisteminin doğru olduğu anlamına gelmez.Benim transferim yakın olumlu yada olumsuz olur bilemiyorum yinede yaşadıklarımı başkalarına aktarmak istedim yazdım çünkü Sorun birtane degilki bir sürü var.

Hamile değildi daha arkadaş sadece o surecteydi. Gene de toz kondurmak istemedi druna.Umarım onunda pozitif olmuştur. Rabbim kimseyi bu yolda zorlamasin

Öyle herkese yazmıyorum şu süreçte herkesin hayat tecrübesi farklı fakat sizin yorumunuz gerçekten bir garip olmuş o yüzden yazmak istedim. Acıbadem maslak mı şişli Memorial mi diye burada yarıştıracak halimiz yok. Herkesin tercihi sonuçta. Fakat, Memorial'le ilgili anlattıklarınızın hiçbirisi doğru değil. Semra hoca kateter denemesi yapıyormuş da not düşürüyormuş filan. Benim ikinci merkezim Memorial. İş takipleri inanılmaz iyi, hemşireler ve hekimler çok nazik. Sizi asla ilaca boğmaz, gereksiz işlemleri yapmazlar. Orası bir ekip hastanesi, Semra hoca her öğlen kurulu toplar , muayene dosyalarını dinler ve ortak olarak dozlara karar verilir. Bu sebeple de akşam 6-7 gibi ararlar sizi. Her gittiğinizde size aynı Dr bakmayabilir, tıpkı size bakmadığı gibi. Çünkü şehir dışından gittim, o an kendi Dr um işlem doktoru olabilir, ameliyatta olabilir vs. Fakat diyelim ki kendi doktorunuz dışında bir doktorun odasına girdiniz, Dr dosyayı eline alıp açtığında sizi çok önceden bilir gibi konuşur. Acıbadem maslaktan, Memorial e akın akın gelen onca hasta varken, bu cümleleriniz çok talihsiz olmuş. Her işleminizde yatış verilir, özel oda tahsil edilir. İşleme alındıktan sonra odanıza geldiğinizde hemen yemek servisi getirilir. Bunlar opu, histeroskopi, transfer vb. Tüm işlemlerde yapılır. Siz "işim olsun yeter" diye bakabilirsiniz, fakat bir çok kadın ilaç dozları doğru mu, mahremiyetim sağlanıyor mu, sürecim bilimsel çalışmalar açısından uyumlu mu diye düşünmeye devam eder. Kabiliyetsiz dediğiniz hekimler, binlerce kadının (Acıbadem Maslak mağdurları dahil) sürecini en doğru şekilde yönetmiş, ESHRE kongrelerinde yer almış hekimler. Elbette ki her merkezin memnun hastaları vardır, konu sahibi kendi merkezini ve tecrübelerini anlatmayı istemişken, burada kabiliyetsiz ve vasat adı altında başka bir merkezi eleştirmek tuhaf değil mi? İntralipid serum çok uygun fiyatlı bir şey , acıbadem de kaç lira siz söyleyin, embriyo glue 3.500 TL ödedim yeni, siz söyleyin acıbademdeki fiyatını. Her şey işimizin olması, ya da pozitif görmek değildir, her şey sürecin etik olması ve insani olarak cebinizi de vücudunuzu da duygularınızı da düşünmektir..

Nasıl güzel anlatmışsınız tebrik ediyorum sizi keşke herkes bu şekilde dile getirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…