Acıbadem maslak tüp bebel acilll !!

Merhabalar bana özelden yazarmisiniz toplam ücret ne.odeme yaptınız size zahmet
Ben nisan ayında gittim. Transfer dahil dr ücreti saklama çözme krio top mikroçip embriyo yapıştırıcı gebelik aşısı kasılma iğnesi ilaçlar 315.000₺ tuttu. Genetiğe falan yollamadım embriyoları. Eğer genetiğe gidecekse 500.000₺ gözden çıkarın

Çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız inşallah iyi olur bende istiyorum ama maddi olarak Bülent hocaya gitmeyi kaldırabilir miyim bilmiyorum

Sizde sorun neydi bende amh düşük ve adenamiyosiz var

Amın Allah istyen her kese nasıp etsın? Ben memnun kaldım olumsuz bir şey yaaşamadım , sadece bekleme süresi saymazsam, ben 2 cı içinde orayı düşünüyorum ınshAllah güzel sonuç alırsınız

Ödemeyi hepsini baştan peşin mi alıyorlar ödeme şekli nasıl peki
Evet zaten ilk gıtdıyınıE kabul ödüyorsunuz çıkışsa kağıtda bılgı amaçlı yazılıyor her şeyin fiyatı, 2 paket var Bülent hoca her kontorla falan kendı şahsen giriyoe ( bende oydu o zamanlar 120 bındı ekimde şimdi bılmıyorım )birde uzman ekıp onu seçersınız sadece Transfere gırıyor Bülent hoca ama ılgılenıyır uzakda öğle dıyorlar , diğer ödemeker ama gıtdıyınızee meselen embrı glue mikroçp falan fılan seçersın o yapıldıgı gun , bizde morfolojı bozoklugu vardı eşimde bana bır işlem yapılmadı eişimde mikroçıp ve pieozze odu sprme. Onda yumurta toplama gunu odedık mecburu deyıl size teklıf olunuyor istersenız şans artyor benım başka yerde 2 olumsuz denemem vardı burda ilkdi

Allah'ım.insallah. Bana da nasip etsin tüp isteyene insallaj nasip etsin inşallah maddi durumum iyi olur da bende bu yola girerim

Hepsini bir anda vermek de zor ödeme şuan 300 400 bin olmustur rahat

Mesajınıza denk gelince yazmak istedim. Çok çok yakınım 4. denemesini Semra Kahraman hocada yaptı. Onun arkadaşı da 5. Denemesini Semra hocada yaptı. Şükürler olsun tuttu. Bu süreci yaşayanlar bilir. Neler neler yaşadıklarına ben sahidim. O yüzden herkese öneriyoruz Semra hocayi. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun

Çok teşekkür ederim .Bence herkes memnuniyet ve şikayetlerini dile getirmeli gider gitmez kendi tercihi tabiki ama en azından insanlarda bir fikir oluşuyor.Semra hoca bana uzak diye gitmedim aslında maslakta uzak ama yorumlarda hiç negatif yorumu yoktu keşke ilk başta ona baslasaydim.olur olmaz Kısmet bu işler ama en azindan psikolojik olarak yipranmaz insan

İnşallah sizde hayırlı sonuçlar alırsınız. Buranın yöntemi farklıymış sanırım transfer sürecince minimum düzeyde ilaç iğne kullanılıyor. Çok şaşırmıştı yakınım mesela. 4 denemede de aşırı ilaç ve iğnelerle ugrasmisti çünkü.burasi psikolojimi hiç maf etmedi dedi.o kadar hormon yuklemediler dedi. Onlar da yakın başka şehirden git gel yaptılar hep.
Bir önceki transferinde resmen dolandırıldı lar. Çipli yöntem diye insanların duygularıyla oynayan bir dr ve hastane hakkında davaları var. Ne yazık ki bu işi ticarete dökmüş onlaarca Dr var. Benim yakınımın ahlari üstünde olsun o doktorun. İki yakası bir araya gelmesin

Bencede aşırı iğne ve ilaç hormonları yumurta ve rahimi mahvediyor.Ben maslakta o kadar yüksek iğne ilaç kullandım ki siskinlikten ağladım mide bulantısı Ağrı bitirdi beni.Ve Bı oncekilerde 15 bin tutan iğneler burada 200 buldu

Yakınınız hangi hastaneye gitmişti beğenmediği hastane yazın bilelim gorsunlerde gitmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…