Açık açık söyledi

Kesinlikle öyle.

Herkesin ailesi değerli ama eş ayrı anne ayrı demek bir sorun olsa hep annesini koruyacak gereksiz bir dialog bence. Daha önce kötü bir deneyim yaşamışsınız dikkatli olun

Sizin aileniz eşinize kufur etse eşiniz de kendine kufur ettirir miydi?
Kimse evlendi diye kufur, hakaret duymak zorunda değil. Gelip bana kufur edecekte ben gül uzatacagim filan...
Bu olanlardan eşinize bahsetmemeniz eşinizin sizi tutmayacagini bilmenizdi bence.

Konu sahibi ve diger okuyanlar icin yaziyorum buradan sonrasini, sizi seven adam ailesine dahi boyle davrandirtmaz. Şu durumda kalan bir erkek olsaydi kufur eden kayinaileye degil gül uzatmak kiyametler kopardi ki zaten susulacak şey degil.

Uzak dur bacım.Ayricw gozunde de bukadar büyütme adamı.Adam daha baştan tehdit etmiş seni.mutkaka daha iyileri çıkacaktır karşına sabret .

Peki. Herkes nasıl mutlu olacaksa öyle davransın. Ben eşimin beni sonuna kadar destekleyeceğinden eminim ama buna ihtiyacım yok. Kimseyi annesine düşman etmek istemem. Annesine tavır almasını da. Siz de bildiğinizi yapın. Ben bu tavrımı sadece eşimin ailesine değil, hayatımdaki herkese yaparım. Kendi yöntemlerimle çözmeye çalışırım. Bugüne kadar da zararlı çıkmadım. Çok güzel de bir evliliğim var. Kendi kötü kalpli düşüncelerinizi kendinize saklayın. Beni ve eşimi tanımadan ahkam kesmek çok zavallıca. İnsanları bu şekilde itham ederek nereye varmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum ama yaptığınız hiç hoş değil. Bir daha da beni itham edecekseniz lütfen mesajlarımızı görmemezlikten gelin ve beni alıntılayıp yorum yapmayın. İyi geceler size.

Ay ne ithami kotu kalpliligi amma abarttiniz ha.

Kayin ailenin kufur etmesi O.. demesi cok normal bisey, ben kotu kalpliyim. Naparsaniz yapin.

Ay ne ithami kotu kalpliligi amma abarttiniz ha.

Kayin ailenin kufur etmesi O.. demesi cok normal bisey, ben kotu kalpliyim. Naparsaniz yapin.
Eşinizim sizin arkanızda durmayacağını bildiğiniz için bahsetmemişsiniz demişsiniz ya bu resmen itham etmektir. Bir insanın yaşadığı sorunları eşine anlatmamasının nedenini buna bağlamak sizce neyi ifade eder. Bu hoş bir yorum mu sizce? Benim karakterim bu. Kimseyi kimseye kötülemem. Yaşadığım şeyleri kimseye anlatmam. Bu sadece eşim için geçerli bir şey değil. Kötülüğe kötülük ile gitmek benim mizacımda yok. Kimsenin arkamda durmasına da ihtiyacım yok. Eşimi kendim ve ailesi arasında bırakmam istemedim ve istemem de. Olay bu sadece.

Ayar verirken dozu kaçırmış ve aile tarafındayım haa diyerek parmak sallamış resmen. Hiç hoşuma gitmedi. Cinsellik istememesi güzel ama bir kriter değil onu söyliyim. Cinsellik beklentisi olmamasını iyi bir kriter saymamıza neden olan tüm ş..siz erkeklerede lanet olsun. Gerçek bakmamız gereken noktaları kaçırmamıza neden oluyor bu kriter. Konuya dönecek olursam benim hoşuma gitmedi bu ayar verme ve şimdiden taraf olması.

O bi tahmindi sadece ne ithami yav oyle degil dersin biter. Her lafi şu kadar buyutcek olsam kalkip evliligimi anlatmazdim yorum aralarinda. İnsanlar yorumlari da alintiyabiliyor.

Ben senin yerinde olsam ilişkiyi koparırdım. Erkeğin ailesinde şunu arardım Eş adayının Annesi ile babası iyi geçiniyormu? Kayınpeder kayınvalide ile ilgilimi? Kayınpeder kayınvalideye ilgi değer vermiyorsa huzursuzluğu malesef bizlerede yansıyor. Ana kuzusu ile ömür geçirmek zor....

O bi tahmindi sadece ne ithami yav oyle degil dersin biter. Her lafi şu kadar buyutcek olsam kalkip evliligimi anlatmazdim yorum aralarinda. İnsanlar yorumlari da alintiyabiliyor.
Ben üzüldüm yorumunuza. Zamanında çok üzülmüştüm. Yazdığım şeyleri uygulamak çok zor. Eşimin ailesine onların bana kullandıkları dille karşılık verip kin gütseydim, eşime anlatıp ailesiyle arasını bozsaydım hakkımdı. Ama maalesef daha önce başka yorumumda da yazmıştım. Haklı olmak mutlu olmaya yetmiyor. Bazen size kötülük yapan insanlara iyi davranmak onlara en büyük cezadır. Şu an bana her baktıklarında çektikleri vicdan azabını görebiliyorum. Defalarca kez affettiğimi söylememe rağmen hala üzülüyor olmaları da üzüyor beni. O kötü zamanlar bir daha açılmamak üzere tarih oldu. Ben yaşadıklarımı anlatırken sadece yaptığım şey işe yaradığı için bir fikir olsun diye belirttim. Belki başka bir pencereden bakılabilir diye. Çünkü etrafımdaki insanların hepsi eğer bu yaşadıklarımı duysalardı, onlara anlatsaydım eminim burda yazılan yorumları söylerlerdi. Çok şükür ki kimseye anlatmadım da kendi bildiğim yolu denedim. Hiç pişman değilim.

Ben sizin gibi davransam geceleri gozume uyku girmezdi. Bence herkesin yapabilecegi, yapsa da mutlu olabilecegi türde bisey degil bu. İstedigi kadar işe yarasin beni boyle bir cozum yolu mutlu etmezdi kotu kalpliligimden degil tabiatim boyle benim, kaldiramam.

O yuzden belki de eşinizin arkanizda durmayacagini dusundugunuz icin soylemediniz diye dusundum hepsi bu. İyi geceler.

Be
Bence sizinkiler çok da kötü değilmiş, öyle insanlar oluyor ki karşısında melek olsan yine de kötülük yapıyor ya da durduk yere drama çıkarıyor.

Benim anlamadığım
Kadınlar bu kadar anneye babaya tapmazken erkekler neden evliliğin önüne anneyi gecikiyor.
Ben olsam sevgisini sarta baglayan adamla yola devam etmezdim.

Be

Bence sizinkiler çok da kötü değilmiş, öyle insanlar oluyor ki karşısında melek olsan yine de kötülük yapıyor ya da durduk yere drama çıkarıyor.
Belki de. En azından iyi davranınca yaptıklarından utanabilecek insanlardı. Ben sevgiliyken yaşadım bunları. Zaten düzelmeselerdi eşimle evlenmezdim.

Çok uyanık olsalardı yüzünüze Güler evlendikten sonra da canınıza okurlardı
Onlar direkt evlenmemizi istemiyorlardı. Benim kayınvaliden çarşaflı. Ailede herkes kapalı. Ben mini etek giyen, bacağında dövmesi olan bir kadınım. Yani onlara çok farklı geliyordum. Gözlerindeki imajım çok farklıydı. Yüzüme karşı yaptılar çoğu şeyi. Ama ben iyi davranınca onlar da bana iyi davranmaya başladılar. Tabi bu 4-5 sene sürdü. Ama düzeldiler. Şu an beni çok seviyorlar. Ben de onları çok seviyorum. Ama çok haklısınız. İki yüzlülük yapmadılar.

Burcunuz terazi ya da balık mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…