Açık açık söyledi

bence bu kumarlık bir durum değil senin net olarak istediklerin belliyken biraz bile bile lades olabilir ama tanışmayı da bekleyebilirsin belki çok iyilerdir dediğin gibi

Çok anacı olanlardan uzak durmak lazım

Oha tek kriter mi? Siz aile kazanının içinde kaynayacaksınız resmen. Ne bir kriteri. Bir evliliğin olmaması için gerekli olan pek çok şey var. 1- anacı tip 2- ortak iş. Evlerden ırak rabbim

Oha tek kriter mi? Siz aile kazanının içinde kaynayacaksınız resmen. Ne bir kriteri. Bir evliliğin olmaması için gerekli olan pek çok şey var. 1- anacı tip 2- ortak iş. Evlerden ırak rabbim
Ve aile arası para olayları.. gerçi ortak iş de aynı anlama geliyor

Daha en başında annem benim bir numaram diyen birinin nasıl bir numarasi olmayı hayal ediyorsunuz. Ben olsam hiç o topa gitmezdim benim kv çok duygusal oğluna aşırı düşkün biri eşim hiç annesinin konusunu açıp ona şunu bunu yapmayacaksın dememistir 7yillik evliyim kv görümce ile olan tartışmalarda asla üstüme yürümedi şunu bunu neden dedin bile demedi benide onlara ezdirmedi ama gelipte bende eşime kv görümce şikayeti yapmadım herkesin ağzı var kendi sorununuzu çözün dedi yani kv görümce dirdiri çekmek istemiyorsan en başında tarafını belli eden biriyle yola cikmayacaksin

Sizin zaten ne istediğiniz belli formülünüz bar elinizde netsiniz yani. Karşınızdaki o formüle uyuyor mu sizce? Şöyle bir karşıdan bakın. Daha ortada hiç birşey yokken anam anam şerhi koyan bir adam var sizin en istemediğiniz şey 1 ikincisi ortak hesap ortak gider var onu da istemiyorsunuz. Üçüncüsü bir numara olmak değer görmek istiyorsunuz ben bu donelerle bunun olacağını hiç öngöremedim.
Devamını siz getirin. Ha iyi biri mi “iyi olmak yetmez!”

Bana olumlu gelmedı anlattıklarınız..

Yapmayın bunu ya. Bu adamla asla o istediğiniz şeyler olmaz. Normal bir insan neden söylesin anneme saygı vs. zaten insan olan saygısızlık etmez. Bu sizden farklı şeyler bekliyor. İkinci olarak ortak iş meselesi öyle berbat bişey kararları asla ikiniz veremezsiniz hem de kalabalık aile. Atmayın kendinizi bu ateşe, tecrübesiz değilsiniz.
Şimdiye kadar cinsellik konusu açmaması da çok matah bişey değil belki ürkütmek istemiyordur. Yüzyüze görüşene kadar bekleyin.

Ya ben bu konuları okuyunca insanlar cidden aklını kaçırmış diyorum, ya anne de olsa peygamber değil ki, bi gerginlik çıktığında bakarım kim haklı kim haksız, annemi de koşulsuz kollamam eşimi de ama kırmızı çizgi ne ya, mal mısın napıcam ben senin annene. Sanki anayasadaki Türk bayrağı maddesi, kırmızı çizgisi kovalasın onu. Ya bence bu adam zır cahil valla bak aklı tam gelişmemiş böyle bi açıklama olabilir mi.

İstekleriniz şımarıkça değil bana gayet normal geldi. Evlenince buldumcuk şekilde anne düşkünlüğü olan adam tipinden kaçmalı, hele ki travmalar yaratmış biten bir evlilikten sonra yapılacak ikinci bir evlilikte kumar oynamaya, risk almaya değer mi? Bence değmez ama karar elbetteki sizin. Anlamadığım herkes annesini sever, ama biri bana kırmızı noktamı sorsa annem demek aklımın ucuna gelmez. Kötü bir evlat mıyım hayır, annem dünyanın en fedakar en yardımcı annesidir, onu tabiyki çok seviyorum. Ama bu hayata bakış meselesi biraz da sanki. Eşimle annem arasında bir sorun olsa annem de annem demem, kimin haklı olduğunu düşünüyorsam meselede onun haklı olduğunu açıkça söyler aradaki dengeyi kurmaya çalışırım. Sanki erkek arkadaşınız bu dengeyi kuracak bir tip gibi görünmüyor. Ve evet ortak iş ortak gelir gider beraberinde çok büyük sorunlar getiriyor. Kardeşle ortak iş yapıp sonu hayırlı biten çok az örnek vardır.

Tanımaya çalış. Herkesin annesi kırmızı çizgidir. Ama ilk evliliği olması vs. görümceler,anneler didikler her şekilde. Açıkçası kimse karışmasın görüşmesin olmuyor. Buna hazırlıklı ol. Aileler ilk başta olmasa da sonra sıkıntı çıkabilir. Bence tanımaya devam et. Olmayacaksa olmaz zaten.

Biz görüştük bu beyle genel olarak iyidi gerckten hâlâ iyi bir insan olduğunu düşünüyorum sadce birkac kere el şakası yaptı uyarmak zorunda kaldım.Neyse görüşmeden sonra yine mesajlar canimlar faln.Bir gün sonra yine saatlerce ortadan kayboldu ben de çok sıkıldım böyle bir ilişki istemiyorum dedim açıklama yaptı evrak işlerim vardı bundan sonra dikkat edeceğim anında döneceğim vs dedi ama ben soğudum bir kere o günden beri de konusmadik

Hadi ya o.zaman ciddi düşünmüyormuş. Üzülmeyin.

Ne olur anneci bu adamla artik gorusmedigini soyle. Annem kirmizi cizgimdir ne demek ya. Annesini emmekten vazgecemeyen adamlari hayatiniza almayin. Evlenince analarini alip bas koseye oturtuyorlar boyle tipler. Boyleleri es kiymeti de bilmiyor. Yazik edersin kendine. Otoriter sert bir babasi varsa, onun otoriterligi altinda ezilen boyle kayinvalideler de bunu gelinlerden cikarabiliyor. Kocasina dilini cikaramazken, geline gelince aslan kesilebiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…