canım bence müstakbel eşin idare etmeyi bilen biri, annesini üzmeden seninde istediğin otelde balayı yapıyor. bunun adı idare etmek inan bana.
kimse kimseye kapalı ol açık ol diye zorlama yapamaz, sonuçta seni seçen kişi eşin. bu kadar korkup güzel heyecanlarının üzerini örtme.
aynen farklı aile farklı şehir yoksa benim annem de kapalı ama baskı yapmaz kimseye karışmaz sonuçta adım gelin olcak ben evin hep şimarık küçük kızıydım sorumluluk almak zor geliyor sanırım kafam darma duman
Siz şimdiden ipleri başkasının eline vermişsiniz,
Bize de soruyorsunuz sizce ne yana çekerler diye.
Ben olsam normalde nasılsam, yanlarında öyle olurum, kabul etmiyorlarsa almasınlar.
Sözümde düğünümde de nasıl giyineceğime kayınvalidem karar veremez, hele balayında gideceğim otele yok artık...
işte bütün kafanı karıştıranda bu canım ama emin ol geçiyor ve alışıyorsun sadece kafana takma ve relaks ol evliliğinin tadını çıkar...giyiminede şu yüzden dikkat et dedim eğer sana bişey diyecek olsalar onlara cevabın olur işte ailenize ayak uydurmaya katılmaya gayret ediyorum dersin kayınvalidene filan ozaman anlayışla karşılarlar seni diyecek cevapları olmaz.zaten bişey diyeceklerini sanmıyorum sen stresten sorun yapmışındır kendine ayrıca birde bakmışınki sende aile olmuşun ozaman eşin ve çocukların ön planda olur ha bekar hayatını arada bir özlersin belki ama alışırsın herşeye canım rabbim yeterki pişman etmesin...:81:
amin inşallah bu sayfaya evlenince de yazıcam:)bakalım neler olcak bu kadar kuruntuyu boşuna mı yaptım hepsini yazarım 8 ay sonra
evet canım sen yaz biz bakalımcanım iyi geçinmenin altın kuralı nedir biliyor musun bana göre önce büyüklerine saygıda kusur etmeyeceksin sevmeyebilirsin,biraz uyumlu olmaya çalışacaksın ama kendinden taviz vermeyerek,onlar zaten senin aileye uyum sağlamaya çalıştığını görecekler ve seni sevecekler açık yada kapalı ol farketmez insan olmak lazım sana baskı yapmayacaklar bence seni benimserlerse olay bitmiştir :76:
haklısınız ben evimiz uzak olsun sayıgı sevgiyi yitirmeden dediğiniz gibi görüşmek istiyorum inşallah öyle olur
inşallah canım bunu bütün kalbimle diledim senin için çünkü yuva yapmak zor ama yıkmak çok kolay insanlarımız anlayışlı olursa herşey çok güzel olur hepimiz için...buarada ben çıkıyorum canım eşim uyandırabbim güzel günler göstersin sana inşallah kib
düğünü salonda istemedi kabul ettim sözde elbiseme açık dedi değiştim nişanlım balayına erkek kadın ayrı gideceğimizi söylemiş tamamen çıldırdım aklımı kaçırıcam yaa evlenince sürprizlerle karşılaşmaktan çok korkuyorum bunlar hadi geçici şeyler diyorum ama hayatıma sürekli müdahale ederse ne yaparım hiç bilmiyorum
anlıyorum
ben kapanmayacağımı zaten belirttim ablamda annesiyle konuşmuştu bizimm kızımız açık die kayın validem de herkesin günahı kendine gibi konuşmuştu onlar böyle kabul ettiler inş öylede devam eder benimkisi sadece endişe belkide hiç birşey olmayacak bilemiyorum
abi koca önemli değil önemli olan evliliğinin güzel gitmesi.bence evlenme.bir ömür boyu onlarımı çekeceksin.belki çok mutsuz olacaksın.bence içine sinen bir evlilik yap.benim çevremdede çok var öyle ayrılıyolar
yok o kadar da değil çünkü nişanlımla çok mutluyum çok ilgilidir çok kibardır hep alttan alır nazımı çeker yeni evli kuzenim var o sizi görünce kendimi evde kalmış kızlar gibi hissediyorum der...benimkisi endişe ne olucak ne biticek endişesi
tmm cnm anladım ama.bunlara katlanabilecekmisin sen ben bunu düşünüyorum ben mesela katlanamam.evliliğin boyunca eşinle mutlu olursun ama sizi rahat bırakmazlar sa hayatın zehir olur.baştan belli etmişler işte . :96:
benim endişelerim de o yönde katlanamayabilirim bugün nişanlıma da söyledim çok kırıldı ben ayrılık kelimesini azıma almazken sen evlenmeden boşanmaktan bahsediyorsun dedi çok karşık durumlar yaa bakalım hayrlısı olsun inşallah..
çok iyi sağlıklı düşünmen lazım canım yerinde olmak istemezdim hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?