Açık gelin, kapalı kayınvalide

haklısınız teşekkür ederim içimi rahatlatıyorsunuz sanırım denildiği gibi evlilik stresi de bastı ailemden uzaklaşmak diğer aileyi fazla benimseyememek hepsi etki yapıyor sanırım

Siz şimdiden ipleri başkasının eline vermişsiniz,
Bize de soruyorsunuz sizce ne yana çekerler diye.
Ben olsam normalde nasılsam, yanlarında öyle olurum, kabul etmiyorlarsa almasınlar.
Sözümde düğünümde de nasıl giyineceğime kayınvalidem karar veremez, hele balayında gideceğim otele yok artık...

işte bütün kafanı karıştıranda bu canım ama emin ol geçiyor ve alışıyorsun sadece kafana takma ve relaks ol evliliğinin tadını çıkar...giyiminede şu yüzden dikkat et dedim eğer sana bişey diyecek olsalar onlara cevabın olur işte ailenize ayak uydurmaya katılmaya gayret ediyorum dersin kayınvalidene filan ozaman anlayışla karşılarlar seni diyecek cevapları olmaz.zaten bişey diyeceklerini sanmıyorum sen stresten sorun yapmışındır kendine ayrıca birde bakmışınki sende aile olmuşun ozaman eşin ve çocukların ön planda olur ha bekar hayatını arada bir özlersin belki ama alışırsın herşeye canım rabbim yeterki pişman etmesin...:81:

yanlış anlaşıldı otele karışmadı zaten sadece nişanlım canı sıkılmasın diye öyle söylemiş..Sonuçta kadın dinini yaşıyor karışamayız diyor

amin inşallah bu sayfaya evlenince de yazıcam:)bakalım neler olcak bu kadar kuruntuyu boşuna mı yaptım hepsini yazarım 8 ay sonra

amin inşallah bu sayfaya evlenince de yazıcam:)bakalım neler olcak bu kadar kuruntuyu boşuna mı yaptım hepsini yazarım 8 ay sonra

evet canım sen yaz biz bakalımcanım iyi geçinmenin altın kuralı nedir biliyor musun bana göre önce büyüklerine saygıda kusur etmeyeceksin sevmeyebilirsin,biraz uyumlu olmaya çalışacaksın ama kendinden taviz vermeyerek,onlar zaten senin aileye uyum sağlamaya çalıştığını görecekler ve seni sevecekler açık yada kapalı ol farketmez insan olmak lazım sana baskı yapmayacaklar bence seni benimserlerse olay bitmiştir:76:

haklısınız ben evimiz uzak olsun sayıgı sevgiyi yitirmeden dediğiniz gibi görüşmek istiyorum inşallah öyle olur

haklısınız ben evimiz uzak olsun sayıgı sevgiyi yitirmeden dediğiniz gibi görüşmek istiyorum inşallah öyle olur

inşallah canım bunu bütün kalbimle diledim senin için çünkü yuva yapmak zor ama yıkmak çok kolay insanlarımız anlayışlı olursa herşey çok güzel olur hepimiz için...buarada ben çıkıyorum canım eşim uyandı rabbim güzel günler göstersin sana inşallah kib

çok teşekkür ederim sizinle sohbet etmek çok güzeldi..Amin hepimize inşallah iyi geceler

Bunlar sence geçici şeyler mi?

Bana kalırsa inşallah böyle devam eder demek için çok erken daha , belki de bişey olmayacak şeklinde düşünebilmene de çok şaşırdım daha bu başlangıç , kadın şimdiden balayını somuş karışmış dediğini yaptırmış görünüyor..

Bol şans ve sabır diliyorum sana..

cnm kocan snn yanındaysa daha ne istiyorsun
napsın annesinide kırmıyor ama snn dediğinide yapıyor.
yani aradaki köprüyü iyi kuruyor.
bu çok büyük bişeydir.
bnm eşimde hep yapar bunu ve herkez yapamaz inan bana.

he evlenince belki dapdar pantolonunu giymeni istemicekler, mini etek giyme dicekler bunlara bnce hazırlıklı ol ama sende onların yanına giderken daha usturuplu giyinirsin.
eşinle gezerken istediğini giyinirsin.
yani söz kıyafetine karışıyorsa birazcık karışıcak gibi

Her ne kadar evlilik gemisinin kaptani erkektir densede unutma dümen biz kadinlarin elinde.Dümeni kaptirma bastan tavrini koy hem esine hem ailesine kirmadan incitmeden.kapanip kapanmamayi istemek senin elinde baskasinin zoruyla olunca zaten bi anlami yok dilerim mutlu olursunuz gül gibi gecinip gidersiniz...:80:

abi koca önemli değil önemli olan evliliğinin güzel gitmesi.bence evlenme.bir ömür boyu onlarımı çekeceksin.belki çok mutsuz olacaksın.bence içine sinen bir evlilik yap.benim çevremdede çok var öyle ayrılıyolar

yok o kadar da değil çünkü nişanlımla çok mutluyum çok ilgilidir çok kibardır hep alttan alır nazımı çeker yeni evli kuzenim var o sizi görünce kendimi evde kalmış kızlar gibi hissediyorum der...benimkisi endişe ne olucak ne biticek endişesi

tmm cnm anladım ama.bunlara katlanabilecekmisin sen ben bunu düşünüyorum ben mesela katlanamam.evliliğin boyunca eşinle mutlu olursun ama sizi rahat bırakmazlar sa hayatın zehir olur.baştan belli etmişler işte . :96:

benim endişelerim de o yönde katlanamayabilirim bugün nişanlıma da söyledim çok kırıldı ben ayrılık kelimesini azıma almazken sen evlenmeden boşanmaktan bahsediyorsun dedi çok karşık durumlar yaa bakalım hayrlısı olsun inşallah..

çok iyi sağlıklı düşünmen lazım canım yerinde olmak istemezdim hiç.

canim valla yasayip görmen lazim.portakali soymadan icinin iyi olup olmadigini anlayamazsin..nacizane fikrim.insallah hersey gönlünce olur.

Bu konu yüzünden benim 5 yıllık ilişkim söz arifesinde bitti....
Ailesi beni biliyordu tanıyordu ailesiyle tanıştım ve gayet güzeldi herşey 5 yıl boyunca ama takii bizim eve geldiler aileler birbirleriyle tanıştı ve kayınvalide adayım benim odama namaz kılmaya girdiğinde kütüphanemde albümlerim vardı ve orda askılı badili resmim gözüne çarpmış ve sırf o resim için eve gittğinde aynen şu cümleleri kullanmış " bize göre çok geniş aileler" düşünebiliyomusun sırf askılı badli resmim var çerçevede diye böyle bir yorumda bulunmuş..
Ve şöyle söylim benim eski sevgilim hep anneci derdim 3 kızdan sonra tek erkek evlat o olduğu için üstüne çok düşülürdü ve oda kızların içinde büyüye büyeye ( sülalede tek erkek torun) babacı değil anneciydi ve ben bişi dediğimde babana söyle dedğimde o hep anneme bi sorim derdi'ki bu kişi 27 yaşında küçükte değil yani.. Benimleyken problem asla yoktu ama annesi yada ablaları aradığında yada onlarla karşılaştığımızda tam bir kedi gibi oluuyordu yani onların yanında ağzını bıçak açmıyordu, benimleyken evet aşkım yaparız bitanem tamam hayatım derdi annesinin ablalarının yanına farklı olur ve bunu neden yapıyorsun dediğimde cevap şu olurdu " onlarda üzülmesin orta yolu bulmak adına bunu yapıyorum" derdi
Ben hep derdimki neyse gamze sık dişini 5 yıllık ilişki ve beraber çok mutlusunuz adam senin için deliriyor seni mutlu etmek için çabalıyor üstüne çok düşüyor nasılsa evlendiğinde ailesiyle evlenmiyorsun kapını kaparsın dışarıya aldırmassın kayınvalidene gidiceğin zaman 2 3 saat sıkarsın dişini onların ortamına göre hareket edersin derdim.. Ama işin aslı böyle değilmişş, benim o resmimi gördkklerinde böyle laf etmeleri ve eski birlikte olduğum kişininde ses çıkarmaması ve benim söz olmadan kapanmamı istemeleri bende herşeyi o dakikada bitirdi.. Çünkü ilerisini gördümm bunlar şuan bu lafları diyip bunları istiyorlarsa benden ve birlikte olduğum insan daha şimdiden orta yolu bulmak adına sırf üzülmesinnler diye çift karaktere bürünüp ikili oynuyorsa ilerde dahada beter olmadan ben ilişkimi çok çok sevmeme aşık olmama rağmen bitirdim...

LÜTFEN ÇOK İYİ DÜŞÜN İNCE ELEYİP SIK DOKU, ŞUAN SEN SEVDİĞİN İÇİN VE SADECE NİŞANLINI DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN YAPARIM DİYORSUN AMA UNUTMA CANIM AŞK BACADAN İÇERİ GİRDİMİ AKIL MANTIK TATİLE ÇIKARMIŞ.. OTUR İYİCE Bİ DÜŞÜN ARTILARI VE EKSİLERİYLE..EVLİLİĞİNİ SIRF AŞIKSIN SIRF SENİ MUTLU EDİYOR DİYE YAPMA ORTAYA MANTIĞINIDA KOY VE HER İKİ AİLEYİ YANİ SENİN VE NİŞANLISININ AİLESİNİDE KOY Bİ SÜZGEÇTEN GEÇİ BU İKİ AİLE BİRBİRİYLE YAPABİLİRMİ? EVLENDĞİNDE EVET AŞK KALIYOR KALMIYOR DEĞİL FAKAT SIRF AŞIKSIN DYE ŞUAN BUNLARI YAŞIYORSAN EVLENDİĞİNDE DAHA FARKLI ÇAPTA BOYUTLARI BÜYÜK SORUNLARLA SIRF AŞIKSIN DİYE BAŞ EDEBİLİRMİSİN? EVLENDİĞİNDE NİŞANLIN HER DAİM YANINDA OLMİCAK KAYINVALİDEN GİDİP GELİCEK AİLE TOPLANTILARI OLUCAK KAYINVALİDEN SENİ ÇEVRESİYLE TANIŞTIRMAK İSTİCEK VE HOCA OLDUĞU İÇİN ÇOĞU HANIM ARKDAŞLARIDA KAYINVALİDEN GİBİ OLUCAK VE SEN TÜM BUNLARA HAZIRLIKLIYIM BAŞ EDERİM DİYEBİLİRMİSİN?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…