balayına erkek kadın nasıl ayrı gidiyomuş onu anlıyamdım ben
bende öyle çok açık giyinmem eşim benim arkamda zaten bütün sorumluluğu o üstlendi ama içimdeki korkuyu yenemiyorum bugün ki olayı beni çok şaşırttı otel hakkında söylemesi hata yaptım haklısın bu kadar takacağını düşünmemiştim dedi ama benim tepemde kocaman bi soru işareti çıktı
Senin yanıda yer alıyorsa sorun yok için rahat olsun bence tabi kendisine güveniyorsan. Zaten çok açık giyinmiyorum diyorsun. Balayında, gittiğiniz tatillerde, düğünlerde, özel günlerinizde vs. yanınızda olmayacağı için çok takma bence canım.
ayrı derken havuza beraber girilmiyor erkeklerle kadınlrın havuzu ayrı kapalı ailelerin gittiği oteller öyle
Gülşencim,
herşey nişanlında bitiyor aslında. Ama dikkat et nişanlının ailesine karşı davranışları nasıl. Seni her fırsatta onlara karşı koruyor ve kolluyor mu? Yoksa senin yanında sana anlayışlı, ailesi yanınıza gelince ağzını bıçak açmıyor mu. Bu çok önemli bir nokta.
Ayrıca, kayınvalidenin balayınıza dahi karışmasına nasıl izin veriyorsunuz hayret doğrusu. Balayını karı koca ayrı geçirecekse ne anlamı varki. Herkes aynı cinsten kendi arkadaşıyla tatile gitsin daha iyi. Olur mu böle şey yav?
Kayınvalidenin kafa yapısı belli. Uzunluğu ne kadar belli olmayan bir süre senin için sıkıntıya sebep olabilir ama dediğim gibi eşinle anlaştıktan sonra bütün bunların üstesinden gelirsiniz.
Size mutluluklar dilerim..
sorum şu arkadaşlar ben açığım kayın validem ise hoca biz severek evleniyoruz ve ben kapanmayı düşünmüyorum beni bu şekilde kabul ettiler ilerde beni değiştirmeye çalışırlar mı sorun çıkar mı bu zıtlık yüzünden canım çok sıkılıyor moralim bozuluyor nişanlımla tatrışıyoruz o annem karışmaz diyor ama ben inanmıyorum karışmayacağına belirtileri var çünkü :84::84:benim durumumda olan var mı kafam çok karışık :97:
muhakkak yadırganacaksın
ben hep
öyle oldum ben ve ailem daha doğrusu
onlar yadırgadıkca da inadına gözlerine soktum
eşim beni öyle görüp öyle sevdi
hiç bi zamanda böyle bi beklentisi olması olmaması da gerek zaten
iş sende ve nişanlında biter
kimseye fırsat vermezse nişanlın kimse de konuşamaz
baştan tavrını koymalısın herks haddini hududunu bilsin ki
yarın öbürgün başın ağrımasın
ama kayınvalidenin şimdiden kararlar alması
nişanlının bu konuda pek de nokayı koyan bi insan olmadığını
gösteriyo
canım kapalı olmak insanın içinden gelmeli ben üniv mezunuyum ailemde gayet sosyaldir ama ben kendim istedim ozaman nişanlıydım eşimin bile sonradan haberi olmuştu....canım sende biraz giyimine dikkat et sonuçta evlenince o aileye biraz uyum sağlamak lazım göze batacak bişey olmazsa zorlayacaklarını sanmıyorum canını filan sıkma bence sadece biraz dikkat et okadar tatlım sonuçta dinde zorlama yoktur...
ben zaten dikkat ediyorum yanlarında kısa kollu bile giymemeye çalışıyorum giyincede bişey demiyorlar zaten ...benim endişem böyle sorunlar çıkarsa birbirimize saygımızı yitirmemiz yoksa ben genelde kendi istediğimi yapan bir insanım
anladım canım sende eğer öyle bir durum ortaya çıkarsa elimden geleni yapıyorum giyimime dikkat ediyorum ama bundan fazlasını yapamam dersin canım kibar bir dille bu kadar kafana takma...
teşekkür ederim yorumunuz için en iyisi bu kadar fazla düşünmemek Allah hakkımızda hayırlısını eylesin diyelim yuvamıza huzur mutluluk versin inşallah
ayrıca sende şimdi birde evlilik stresi vardır canım bizimde başımızdan geçti sonuçta herşeyi kafasına takıyor insan sonuçta farklı bir aileye gelin gidiyorsun ama okadarda zor değil alışıyorsun bu konuda da dediğim gibi yaparsın olur biter kendine dert etme boşuna evliliğinin ilk zamanlarını kendinize zehir etmeyin derim ben canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?