Açık gelin, kapalı kayınvalide

Senin yanıda yer alıyorsa sorun yok için rahat olsun bence tabi kendisine güveniyorsan. Zaten çok açık giyinmiyorum diyorsun. Balayında, gittiğiniz tatillerde, düğünlerde, özel günlerinizde vs. yanınızda olmayacağı için çok takma bence canım.

inşallah sorun olmaz nişanlım sen evlenip görene kadar bana inanmayacaksın sanırım diyor

ayrı derken havuza beraber girilmiyor erkeklerle kadınlrın havuzu ayrı kapalı ailelerin gittiği oteller öyle

hım anladım evt öyle yerler var.seni açıkken görüp begendiler.baskı ve zorlamayla bi iş olmaz senin içinden gelmeli .bende açıktım eşimin annesi kapalı babası baya dindar benim içimden gelerek yeni kapandım bende mesela.İnşllh hakkında hayırlısı olur

Sizi böyle beğendiklerine göre, size ileride de baskı yapmaya hakları yok tabi ki.
Eğer böyle bir niyetleri varsa kapalı birini alsınlar, açık olsunlar.
Yani sonuç olarak, bu iş siz de biter, kimsenin baskı yapmaya hakkı yok.
Eğer yaparlarsa da, zamanında aklınız neredeydi diye sorarsınız.

Gülşencim,
herşey nişanlında bitiyor aslında. Ama dikkat et nişanlının ailesine karşı davranışları nasıl. Seni her fırsatta onlara karşı koruyor ve kolluyor mu? Yoksa senin yanında sana anlayışlı, ailesi yanınıza gelince ağzını bıçak açmıyor mu. Bu çok önemli bir nokta.
Ayrıca, kayınvalidenin balayınıza dahi karışmasına nasıl izin veriyorsunuz hayret doğrusu. Balayını karı koca ayrı geçirecekse ne anlamı varki. Herkes aynı cinsten kendi arkadaşıyla tatile gitsin daha iyi. Olur mu böle şey yav?
Kayınvalidenin kafa yapısı belli. Uzunluğu ne kadar belli olmayan bir süre senin için sıkıntıya sebep olabilir ama dediğim gibi eşinle anlaştıktan sonra bütün bunların üstesinden gelirsiniz.
Size mutluluklar dilerim..

teşekkür ederim balayı otelimiz belli kadın erkek ayrı bir yer değil sadece nişanlım annesine öyle söylemiş neden annene öyle söyledin die kızınca da üzülmesin sonuçta kadın hoca dedi ama bu takar takacağını bilseydim söylemezdim olay nerelere gitti dedi gerekirse söylerim dedi ama tabi ki bu benim kafamda soru işareti oluşturdu

aşk uğruna bunlar çekilir mi? Bilmem aşkın geçici bir durum olduğunu varsayarsak!

muhakkak yadırganacaksın
ben hep
öyle oldum ben ve ailem daha doğrusu
onlar yadırgadıkca da inadına gözlerine soktum
eşim beni öyle görüp öyle sevdi
hiç bi zamanda böyle bi beklentisi olması olmaması da gerek zaten
iş sende ve nişanlında biter
kimseye fırsat vermezse nişanlın kimse de konuşamaz
baştan tavrını koymalısın herks haddini hududunu bilsin ki
yarın öbürgün başın ağrımasın
ama kayınvalidenin şimdiden kararlar alması
nişanlının bu konuda pek de nokayı koyan bi insan olmadığını
gösteriyo

canım kapalı olmak insanın içinden gelmeli ben üniv mezunuyum ailemde gayet sosyaldir ama ben kendim istedim ozaman nişanlıydım eşimin bile sonradan haberi olmuştu....canım sende biraz giyimine dikkat et sonuçta evlenince o aileye biraz uyum sağlamak lazım göze batacak bişey olmazsa zorlayacaklarını sanmıyorum canını filan sıkma bence sadece biraz dikkat et okadar tatlım sonuçta dinde zorlama yoktur...

anlıyorum
ben kapanmayacağımı zaten belirttim ablamda annesiyle konuşmuştu bizimm kızımız açık die kayın validem de herkesin günahı kendine gibi konuşmuştu onlar böyle kabul ettiler inş öylede devam eder benimkisi sadece endişe belkide hiç birşey olmayacak bilemiyorum

ben zaten dikkat ediyorum yanlarında kısa kollu bile giymemeye çalışıyorum giyincede bişey demiyorlar zaten ...benim endişem böyle sorunlar çıkarsa birbirimize saygımızı yitirmemiz yoksa ben genelde kendi istediğimi yapan bir insanım

benim ailemde kapalı ama baştan nasıl gördüyseler o kişiyi öyle kabul ediyorlar baştan taviz verme canım veririsen hep beklerler sanabelki derler onun yanında kpat bunun yanında aç yapma herkes seni neysen öylegörsün bir kere taviz veririsen hepbeklerler mutluluklar dilerim

anladım canım sende eğer öyle bir durum ortaya çıkarsa elimden geleni yapıyorum giyimime dikkat ediyorum ama bundan fazlasını yapamam dersin canım kibar bir dille bu kadar kafana takma...

anladım canım sende eğer öyle bir durum ortaya çıkarsa elimden geleni yapıyorum giyimime dikkat ediyorum ama bundan fazlasını yapamam dersin canım kibar bir dille bu kadar kafana takma...

teşekkür ederim yorumunuz için en iyisi bu kadar fazla düşünmemek Allah hakkımızda hayırlısını eylesin diyelim yuvamıza huzur mutluluk versin inşallah

ayrıca sende şimdi birde evlilik stresi vardır canım bizimde başımızdan geçti sonuçta herşeyi kafasına takıyor insan sonuçta farklı bir aileye gelin gidiyorsun ama okadarda zor değil alışıyorsun bu konuda da dediğim gibi yaparsın olur biter kendine dert etme boşuna evliliğinin ilk zamanlarını kendinize zehir etmeyin derim ben canım

aynen farklı aile farklı şehir yoksa benim annem de kapalı ama baskı yapmaz kimseye karışmaz sonuçta adım gelin olcak ben evin hep şimarık küçük kızıydım sorumluluk almak zor geliyor sanırım kafam darma duman

canım bence müstakbel eşin idare etmeyi bilen biri, annesini üzmeden seninde istediğin otelde balayı yapıyor. bunun adı idare etmek inan bana.

kimse kimseye kapalı ol açık ol diye zorlama yapamaz, sonuçta seni seçen kişi eşin. bu kadar korkup güzel heyecanlarının üzerini örtme.

belki gönlünden geçer ister.

ama kapalılık Allah için içinden gelerek yapılması gereken bir ibadettir. bunu gbiliyor ve inanıyorsa sadece önerecektir baskı yapmayacaktır.

düşüncelerinizi açıkça konuşun üzülmeyin ve ilişkinizi yıpratmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…