Açık kalan msn ve rezillik ...

patron konuşacak..çık bu işten başka yerde yap bu işleri dicek..iş yerimize ters dicek..yazışmalarıda okuttum bir güzel..patronumuz böyle şeylere önem verir...bakalım ne olcak

vaLLa ne şekiLde yaparsınız ama mümkünse siz girmeyin araya ama ya adama gizLi teLefon açın yada şirkette bir erkek masum bir şekiLde bunu öğrenmiş gibi konuşsun onLa.

kadın oLarak karışmayın siz

patron konuşacak..çık bu işten başka yerde yap bu işleri dicek..iş yerimize ters dicek..yazışmalarıda okuttum bir güzel..patronumuz böyle şeylere önem verir...bakalım ne olcak

sen kendini ortaya atmıyosun dimi ? sakın ha sakın .. bela etme pis adamı başına .
bilmesin lafın senden çıktığını ...

Kendini riske atma
Madem böyle bir işe seyirci kalamıyorsun -ki çok doğal ve insani- kendini belli etme. Bilmesin senin başının altından çıktığını
Böyleleri şerefsizdir adidir, sana iftira bile atabilir hırsından Allah korusun

Çok kötü yapmışın.. Karışmasan daha iyiydi. Allah korusun (((
Pişman olmazsın inşallah ..
İşleri çıkılmaz bile hale sokmazsın inşallah.

Allahım sen bu erkek milletine akıl fikir versinn...Yaa bunlarda vicdan yokumuuu? bide karısı hamilee.yazık yaa cok yazık....

bence söylemek lazım şimdi karışmayın yuvası yıkılır diyorsunuzda ee adam kendi yuvasını düşünmemiş biz mi düşüncez,:umursamaz:yuvayı yıkan sen olmazsın arkadaşım çünkü yuva yıkılmış zaten ,gözden çıkarılmışki.kadının bunu bilmeye hakkı var siz hiç patronunuza söylemeyin bu mevzuyu direk eşine anlatın.yerimseniben

bence adama msndeki yazilari okudugunuzu ve eger bu iliskiyi bitirmezse esine herseyi anlatacaginizi soyleyin!
ya adam karisini aldatacak siz hala ne yapalim diye dusunuyorsunuz engellemeye calisin kadin hamileymis yaziktir gunahtir ya...
o adami da Allah bildigi gibi yapsin terbiyesiz lmaz:

kadın hamile olmasa söyleyin derdim ama ..bence hiç karışmayın..adama söyleseniz bu sefer adam size düşman olacak...belki işinizde sorunlar çıkacak..karısına bunları yapan adam kim bilir size neler yapar..boşverin derim

Ooooooff Offfffff!
Feminist olcam yakında nefret ediyorum bu erkeklerden yaaa. Hiç mi düzgünü yok Allahım yaa. Keşke yazışmaları kaydedip alma şansın olsaydı. Tabi ki söyle derim normalde ama kadın da hamileymiş. Fazla stres çocuğu etkilemesin sonra. Sen doğru olduğuna inandığını yap bari ama en azından adama bundan sonra hak ettiği gibi davranırsın.

canım sakın karışma derim bende.adam sana ne derse ne diyeceksin.böyle tiplerin ar damarı yok pişkin pişkin konuşuur canın daha çok sıkılır.allahından bulsun.ama merak etme çekirge misali oda birgün yakalanır elbet.benim başıma geldi çünkü.eşim beni arkadaşımla aldattı.bir arkadaşı söyledi tesadüfen görmüş bira içerlerken.banada fatura yatırmaya gidiyorum diye çıkmıştı.neyse morelim bozuluyor aklıma geldikçe.

Esine söyleme bence, ama adama yazismalari gördügünü ve sizde ciktisi oldugunu,
eger bu girisimlerinden vazgecmezse esine herseyi aciklayacagini söyle...
GENELDE böyle tipler her halti yerler, ama is esin duyma/ögrenme konusuna gelince
ödleri kopar... etkili olacagini düsünüyorum; yani en azindan su anki planladigi bulusma icin.
Gelecekte ise büyük bir ihtimalle daha dikkatli davranarak tekrar girisimlerde bulunacaktir;
niyeti bir kere bozmus maalesef...
Ama bu olay disinda karismayin derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…