- 9 Aralık 2016
- 470
- 231
- 33
- Konu Sahibi Benzinkokusu
-
Umarım aranan kan bulunur, konu linkinizi profilime de koydum, yalnız sizden ricam konularınıza aciiiiil yazarsanız hemen hemen herkes her konusuna aciiiil yazıp sonra içeriğinde kayınvalideye hediye, yol tarifi, whatsapp da durum güncellemesi gibi şeyler yer alınca, insanlar dikkate almıyor.Konum görünsün diye buraya açıyorum rica ediyorum taşımayın.
İstanbul Fatihte Bezmiâlem hastanesinde yatan bir çocuk için acil AB rh + kana ihtiyaç var. Çocuk kan kanseri yardım edebilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederimUmarım aranan kan bulunur, konu linkinizi profilime de koydum, yalnız sizden ricam konularınıza aciiiiil yazarsanız hemen hemen herkes her konusuna aciiiil yazıp sonra içeriğinde kayınvalideye hediye, yol tarifi, whatsapp da durum güncellemesi gibi şeyler yer alınca, insanlar dikkate almıyor.
Bu nedenle konu başlığınızda içerikle ilgili ipucu olmasına dikkat edin, başlığınızı düzenledim.
Hep geç kalıyorum ya-Mavi canımın içi, bu konuda sana ihtiyacımız var.
Şuan aileden ses seda yok durumu şimdilik iyi. İlginize teşekkür ederim.Hep geç kalıyorum ya
Kuzu bronşit oldu giremedim hiç
Son durum nedir acaba
SevindimŞuan aileden ses seda yok durumu şimdilik iyi. İlginize teşekkür ederim.
Çok teşekkürler aile hala bekliyor ulaşabildiklerimize ulaştıralım lütfen. Kadınlar dayanamıyormuş kan verirken erkek olursa daha iyi olurmuşSevindim
Rabbim şifa verir inşallah çok daha iyi olur
Kadınlar neden dayanamıyormuş böbreklerini veriyorlar sankiÇok teşekkürler aile hala bekliyor ulaşabildiklerimize ulaştıralım lütfen. Kadınlar dayanamıyormuş kan verirken erkek olursa daha iyi olurmuş
Beyaz kan alıyorlarmış normal kan vermek gibi değilmiş. Çok teşekkürlerKadınlar neden dayanamıyormuş böbreklerini veriyorlar sanki
Çevremdekileri bilgilendireceğim hemen
TrombositBeyaz kan alıyorlarmış normal kan vermek gibi değilmiş. Çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?