- Konu Sahibi Ladypurple
lacivert omuzdan bağlı abiyenin fiyatı ve bedeni nedir![]()
50 tl canm😀36/38 bedene uyar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lacivert omuzdan bağlı abiyenin fiyatı ve bedeni nedir![]()
Merhaba arkadaşlar..Kına gecemde gelinlik ve en son da bindallık giyeceğim.Ama gelinliğimi ertesi gün düğünde de giyeceğimden yıpranmasından korkuyorum..Kına gecemde gelinlikle çıkıp biraz durup sonrasında abiye bir elbise giyeyim diyorum..Abiyeler de malum ateş pahası,gelinliğin üstüne onu da sıkıştıramıyorum araya..Elinde düzgün abiyesi olup satmak isteyen varsa paylaşabilir mi??![]()
Eki Görüntüle 1152749 Eki Görüntüle 1152750 Eki Görüntüle 1152751 Eki Görüntüle 1152753
Canım sadece nişanımda giydim. Elbiseyi kadıköy opera çarşısında en üst kattaki gnn fashiondan aldım. Nişantaşındaki elbiseleri daha ucuza satıyorlar. Fiyatı: 450 dediler 435 tl ye biraz indirimle aldım. 200 e satacağım. Elbisenin adına pamuk şekeri taktım demişti satan kadın, nişanımda herkes aynı kelimeyi kullandı. Bayıldı herkes baya beğenildi. Kargo benden tacı da hediyem olacak almak istersen. Beden 36-38 uyumlu.
cnm bende bunu kınamda giydim beğenirsen konuşuruz maviyide nişanda
Eki Görüntüle 1153153 Eki Görüntüle 1153154 Eki Görüntüle 1153155 Eki Görüntüle 1153156 Eki Görüntüle 1153157 Eki Görüntüle 1153158 Eki Görüntüle 1153159 Eki Görüntüle 1153160
Merhaba arkadaşlar..Kına gecemde gelinlik ve en son da bindallık giyeceğim.Ama gelinliğimi ertesi gün düğünde de giyeceğimden yıpranmasından korkuyorum..Kına gecemde gelinlikle çıkıp biraz durup sonrasında abiye bir elbise giyeyim diyorum..Abiyeler de malum ateş pahası,gelinliğin üstüne onu da sıkıştıramıyorum araya..Elinde düzgün abiyesi olup satmak isteyen varsa paylaşabilir mi??![]()
[sıze=2]gül kurusu olan ne kadar acaba? Ve beden ölçüleri??? [/sıze]
Özelden eklenmiyormuş canım yaa ama buradaki foto da buyutulmuyor nıyeyse, kaç bedendi o? Ve kac tl ye verirsin???
Bordo elbisemin detayları böyle, siyah dantel bir bolero ile de çok şık olur:
Eki Görüntüle 1153661 Eki Görüntüle 1153660 Eki Görüntüle 1153662
Fotoğraf görünmüyorcanım sadece kınada giydim 4 saatliğine 450tl ye aldım 200e bırakıyorum. kızlar abiyeme hayran oldu 36-38 bedene uygundur. bu fiyata kaçırma derim.
Eki Görüntüle 1153983 Eki Görüntüle 1153980 Eki Görüntüle 1153981 Eki Görüntüle 1153982 Eki Görüntüle 1153984 Eki Görüntüle 1153985
Kirmizi balik olan 100 tl
Mor abiye 50 tl
Ooo uuu nasıl şaşalı o kırmızı
:))))