- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
anahtarı sana göndermeleri bir şey ifade etmiyor ki.daha yakın zamanda arkadaşımın başına geldi böyle anahtarı aldı evinden çıkmayan kızdan , kız meğer anahtarı kopyalatmış gece bi gözünü açtı kız evde dolaşıyoKira ödemek istemeyen ev arkadaşlarına ne yapmalı?
Pardon madem o şehre gidemiyorsun, tanıdığın da yok. Çıktık deyince çıktıklarına nasıl emin olacaksın? Çok garip bir iş oldu bu. Çok uzak bir mesafe mi? Özel araçla ve izinle gidebiliyorsam giderdim ben olsamwww.kadinlarkulubu.com
Şu konuda bahsettiğim kızlar evden kaçıyor resmen türk arkadaşlarıyla. Ben şehir dışındayım gidemiyorum da. Bana parayı göndermezsen anahtarı alamazsın diyorlar. Polisi mi arasam, yarın çıkacaklarını söylüyorlar? Pasaportlarını göndermişler ama pasaport numaralarını yazdıkları yer çizili.
anahtarı sana göndermeleri bir şey ifade etmiyor ki.daha yakın zamanda arkadaşımın başına geldi böyle anahtarı aldı evinden çıkmayan kızdan , kız meğer anahtarı kopyalatmış gece bi gözünü açtı kız evde dolaşıyogönderme para falan, ya madem yabancılar çirkefleşsene sizi polise verip sınırdışı ettiricem diye
vallahi öyle, kızın aklı çıktı yerinden.gece gözünü bi açıyosun karşında.çok rezillik çıkarttı sonra bi süre daha hattaKorku hikayesi gibi, ödüm koptu bi an gece dolasıyo filan diye okuyunca
Ne kadar zamandir bu durum boyleydi? Neden evinize insan buldunuz ki,gelir amacli mi neden yani?darkmore , kızları internetten buldum. Eve gelmeden önce çok şirindiler, eve geldikten sonra da onu kullanmıyoruz ödemiyeceğiz demeye başladılar. Şehirlerarası kısıtlama geldiğinde de evden ayrılacağını söylediler 3 gün içinde ayrıldılar. Ben evi görmeden de depozitoyu almak için pazarlık yapmaya başladılar. Kendi kırdıkları yeri bile bana sen yapmışsın diyecek kadar uyanıklar.
Kızların gitmelerine bir şey demiyorum, ama benle her gün kendi evim için pazarlık yapmasına sinir oldum. Daha faturalar gelmedi mesela depozitoyu evden çıkmadan yatıracakmışım.
Depozitodan kırdıkları kalebodur için 100 lira düşeceğim, bir de faturaları ödeyeceğim. 1000 liradan kalanı yollarım. İçimden yollamamak gerliyor, evet. İnsan gibi çekip gitmek varken 20 yaşındaki kız benim ülkemde beni tehdit ediyor. Tanıdığım gelcek diyorum, kimlik sorarız diyor. Kendisi pasaport numarasını silerek veriyor bana, başkasına kimlik soracakmış.
3 aylık turist vizesi var birinin, gıcık olduğumun da Mayısın 15 inde 6 aylık oturumu bitiyor. Bir okulda çalışıyorlardı kaçak ama neresi bilmiyorum. Şikayet etmeyi isterim gerçekten, yolu yöntemi varsa. Bir daha Türkleri kendi ülkesinde tehdit etmez.
Anahtarı vermelerine nasıl inanıyorsun? Yedeğini cikartmak 1 dk sürmüyor@oliver12, mart ayını yatırdılar, nisana girmeden 3 gün içinde çıktılar. Kontratta bir ay önceden haber verilmeli demiştim. Anahtarı verdiler, vermedikleri sürece evde oturuyor görüneceklerini kira ödemek zorunda kalacaklarını söyledim. O nedenle verdi.
Faturaları ödedikten sonra ileri tarihli eft yapacağım, parayı göndereceğim arkadaşıyla biraz birbirlerine girsinler, neden gelmedi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?