- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Verme parayı falan. Yakının anahtarı alsın, eğer mümkünse kilidi değiştirip sana evden video atsın. Yine de verme paralarını. Normalde 15 gün önceden haber vermeleri gerekiyordu çıktıkları için. Hem kiranında üstüne yatmışlar. O yüzden ben olsam vermezdim. Hiçbirşey yapamazlar. Evdeki hasara dair video var demiştin sanırım, gidip şikayet ederse hem kira vermeyip kaçtılar hem evime zarar verdiler hemde önceden haber vermediler dersin olur biter.Bu kızlar yüzünden kanser oldum. Sonunda evden çıktılar. Tanıdığım gelip anahtarı alacak dedim, o gelmeden depozitoyu yatır yoksa anahtarı vermeyiz diye tehdit ediyordu. Yanındaki türk arkadaşıyla beraber şikayet edeceğimi söyleyince ısrar edemedi. Hala vermezsen şikayet ederiz falan diyor.
Bu kızlara ne yapmalıyım? Kurtuldum. Faturaları ödedikten sonra kalan depozitolarını vereceğim ama kızlara hırsım geçmedi.
Parayı harcamak içine sinmiyorsa yardım kuruluşuna falan bağışla. Net bir şekilde söylüyorum ben olsam parayı verip arkadan güldürmem. Parayı gönderdiğinizde büyük ihtimalle tehditlerinin işe yaradığını düşünüp gururlanacaklar. Ayrıca siz fazla iyi niyetlisiniz. Kızlar art niyetlinin dibi. Allah aşkına, hem apar topar kaçmaya çalışıyorlar hemde şunu yapmadım bunu yapmadım diyip işin içinden çıkmaya çalışıp yemeyince tehdit ediyorlar. Ayrıca dediğim gibi çıkmadan en az 15 gün önce haber vermeleri gerekirdi. Ama yok seyahat yasağı gelince sizin oraya gelemeyeceğinizi bildikleri için apar topar kaçmaya çalıştılar.Tanıdığımız gitti, kilidi değiştirdi ama depozito konusunda bilmiyorum. Kızların yanına bırakmak istemiyorum böyle tehdit vari konuştukları için, benden 10 yaş küçükler bir de. Bir taraftan da bana ait olmayan para... Pasaport bilgilerini silen birinin karakola gideceğini düşünmüyorum. Gitse de her insan şehirlerarası dolaşım yasağı geldiği gün evden apar topar çıkan birinde art niyet arar. Gelir buluruz seni orada karakolda hesaplaşırız diyordu, ben de eve yakın karakola gitmen yeterli olur dedim. Daha nereye gideceğini bilmiyor avukatım var, polise giderim diye tehdit ediyor.
Yabancılar şubesine şikayet ediliyor bildiğim kadarıyla. Tarihleri silmişlerse zaten bir bit yeniği vardır. Eğer evinizde bilmediğiniz bir zarar vermislerse depozitoyu vermeyin.Pasaport numaralarını silmişler nasıl edeceğim? Tarih kısımları da silik. Bir de nereye şikayet edeyim? Beni tehdit edenin gelmemek üzere gitmesini isterim gerçekten.
Seni tehdit ederken aileleri olmadığı akıllarına gelmemiş mi?bu kızlar depozito için beni arayıp senin ailen var, bizim ailemiz yok şeklinde duygu sömürüsü yapıyor, üzülüyorum ben böyle diyince. Ne yapayım?
Görmemişim kusura bakmayın.cheryl Blossom, bunu ben bile unutmuştum. İnsanı zorla kötülüğe sevk ediyorlar. İnsan gibi çıksalardı keşke. Eve alırken de üzülüp kendi yerime koymuştum ama kızlar çöpleri ayıracak kadar hesapçı.
Evi şehirler arası yasak kalkmadan göremem. Sadece böyle dediklerinde üzülüyorum. Kimseyle böyle bir hesaplaşmam olmamıştı.
Dediğim gibi, vermeye niyetin varsa yasak kalkınca vereceğim, evimi görmek istiyorum de öyle paralarını ver o zaman.@-Cheryl Blossom, kızlardan nefret ediyorum ama elimde olmadan üzülüyorum. Eve yasak kalkmadan gidemem, Faturaları düştükten sonra 500 liralarını vermeyi düşüyorum. Geri kalanı da vermiycem. İstedikleri yere de şikayet edebilirler. Mesela duvara bir şey yapıştırmayın demiştim, neyse parası veririz şeklinde konuşmuştu. Şimdi de paramız yok, ailemiz uzakta diyor.
Öyle mi diyorlar şimdi de?bu kızlar hakkında iyi düşünmeye hiç gelmiyor. avukatının numarasını ver avukatımla konuşsun, paramızı versin.
Sen gerekirse internette ki isimi arayıp konuşursun, adınızı kullanıp beni tehdit ediyorlar dersin. Biraz da kızlar uğraşır fena mı?İnternetten isim bulur söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?