acil akıl lazım

Verme parayı falan. Yakının anahtarı alsın, eğer mümkünse kilidi değiştirip sana evden video atsın. Yine de verme paralarını. Normalde 15 gün önceden haber vermeleri gerekiyordu çıktıkları için. Hem kiranında üstüne yatmışlar. O yüzden ben olsam vermezdim. Hiçbirşey yapamazlar. Evdeki hasara dair video var demiştin sanırım, gidip şikayet ederse hem kira vermeyip kaçtılar hem evime zarar verdiler hemde önceden haber vermediler dersin olur biter.

Tanıdığımız gitti, kilidi değiştirdi ama depozito konusunda bilmiyorum. Kızların yanına bırakmak istemiyorum böyle tehdit vari konuştukları için, benden 10 yaş küçükler bir de. Bir taraftan da bana ait olmayan para... Pasaport bilgilerini silen birinin karakola gideceğini düşünmüyorum. Gitse de her insan şehirlerarası dolaşım yasağı geldiği gün evden apar topar çıkan birinde art niyet arar. Gelir buluruz seni orada karakolda hesaplaşırız diyordu, ben de eve yakın karakola gitmen yeterli olur dedim. Daha nereye gideceğini bilmiyor avukatım var, polise giderim diye tehdit ediyor.

Parayı harcamak içine sinmiyorsa yardım kuruluşuna falan bağışla. Net bir şekilde söylüyorum ben olsam parayı verip arkadan güldürmem. Parayı gönderdiğinizde büyük ihtimalle tehditlerinin işe yaradığını düşünüp gururlanacaklar. Ayrıca siz fazla iyi niyetlisiniz. Kızlar art niyetlinin dibi. Allah aşkına, hem apar topar kaçmaya çalışıyorlar hemde şunu yapmadım bunu yapmadım diyip işin içinden çıkmaya çalışıp yemeyince tehdit ediyorlar. Ayrıca dediğim gibi çıkmadan en az 15 gün önce haber vermeleri gerekirdi. Ama yok seyahat yasağı gelince sizin oraya gelemeyeceğinizi bildikleri için apar topar kaçmaya çalıştılar.

Oturma iznj bitiyor bir de üstüne şikayet ediyorsa siz de onu kaçak göçmen diye şikayet edin. Kimin ülkesinde kimi tehdit ediyorlar? Yöneticiden rica edin kilidi değiştirsin. Ondan alırsınız yeni anahtarları.

Pasaport numaralarını silmişler nasıl edeceğim? Tarih kısımları da silik. Bir de nereye şikayet edeyim? Beni tehdit edenin gelmemek üzere gitmesini isterim gerçekten.

Pasaport numaralarını silmişler nasıl edeceğim? Tarih kısımları da silik. Bir de nereye şikayet edeyim? Beni tehdit edenin gelmemek üzere gitmesini isterim gerçekten.
Yabancılar şubesine şikayet ediliyor bildiğim kadarıyla. Tarihleri silmişlerse zaten bir bit yeniği vardır. Eğer evinizde bilmediğiniz bir zarar vermislerse depozitoyu vermeyin.

Teknik bilgisi olan biri var mı acaba? Ben odanızın videosunu gönderin demiştim. Facebookta 0.45 saniye görünen video facebook mobil mesengerda 6 saniye görünüyor. Tuvalet ve banyo videosunda ise böyle bir şey yok.

bu kızlar depozito için beni arayıp senin ailen var, bizim ailemiz yok şeklinde duygu sömürüsü yapıyor, üzülüyorum ben böyle diyince. Ne yapayım? Çok güvenilirlermiş gibi de parayı ver biz faturaları ödüycez diyorlar.

bu kızlar depozito için beni arayıp senin ailen var, bizim ailemiz yok şeklinde duygu sömürüsü yapıyor, üzülüyorum ben böyle diyince. Ne yapayım?
Seni tehdit ederken aileleri olmadığı akıllarına gelmemiş mi?
Ya da kırdıkları yeri kırmadık derken?
Niyetleri iyi olsaydı böyle bir yola başvurmazlardı. Ben yollamazdım sanırım. Evi gidip gördün mü? Yollamak istiyorsan önce evi gör sonra yolla.

cheryl Blossom, bunu ben bile unutmuştum. İnsanı zorla kötülüğe sevk ediyorlar. İnsan gibi çıksalardı keşke. Eve alırken de üzülüp kendi yerime koymuştum ama kızlar çöpleri ayıracak kadar hesapçı.

Evi şehirler arası yasak kalkmadan göremem. Sadece böyle dediklerinde üzülüyorum. Kimseyle böyle bir hesaplaşmam olmamıştı.

Görmemişim kusura bakmayın.
Ben iyi niyetli insanlar olduklarını sanmıyorum. Ki biz türklerin güzel bir özelliğidir bu. Vicdan bizde çok önemlidir. Sizinde vicdanınıza oynayıp ailesizi oynuyorlar belli ki.
Maden aileleri yoktu, neden ben susup oturayım demediler. Tam aksine siz ev verdiğiniz için minnettar olmaları gerekiyordu.
Ben olsam vermeyi düşünmezdim. Ki size bu şekilde davrandıkları ve evi bile görmediğiniz için vermemelisin. Vermek istiyorsanız yasak kalkıp evi görünce verin. Belki evden birşey çaldılar ya da başka bir yeri kırdılar, bilemezsiniz.

@-Cheryl Blossom, kızlardan nefret ediyorum ama elimde olmadan üzülüyorum. Eve yasak kalkmadan gidemem, Faturaları düştükten sonra 500 liralarını vermeyi düşüyorum. Geri kalanı da vermiycem. İstedikleri yere de şikayet edebilirler. Mesela duvara bir şey yapıştırmayın demiştim, neyse parası veririz şeklinde konuşmuştu. Şimdi de paramız yok, ailemiz uzakta diyor.

Dediğim gibi, vermeye niyetin varsa yasak kalkınca vereceğim, evimi görmek istiyorum de öyle paralarını ver o zaman.
Çok geçmiş olsun sana.

bu kızlar hakkında iyi düşünmeye hiç gelmiyor. avukatının numarasını ver avukatımla konuşsun, paramızı ver diyor. vereceğim varsa da vermiycem.

bu kızlar hakkında iyi düşünmeye hiç gelmiyor. avukatının numarasını ver avukatımla konuşsun, paramızı versin.
Öyle mi diyorlar şimdi de?
Sen sorsana avukatın ismimi cismini, eminim sallıyorlardır.
Dediğim gibi, bu kadar kötü niyete ben olsam para falan vermem. Kimin ülkesinde kimi tehdit ediyormuş görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…