Acil akıl verin . Sinirden titriyorum

Ama zaten konu sahibinin hali hazirda kendi arabasi varmis. Bu kadar sinirden titreyecek ne var ki canim? Can sagligi olsun gerisi cok mu onemli? Mal mulk sagliktan huzurdan onemli mi?
Kadin arabayi aliyorsa alsin. Esi dusunsun bunu. Kendisi zaten kendi arabasini kullaniyor, isini hallediyor. Esinin isleri aksiyordur araba yokken. Konu sahibinin bu denli huzur kaciracagi bisey yok bence ortada 😊
Kadın adamla kavga etti diye eli titriyor hayatım kaza yüzünden değil bence 🤣 ayrıca kesin kadının arabasını adam kullanacak araba sanayiye girecek. Sigorta bu sene 2000 tl çıktı ise önümüzdeki sene 3500 çıkacak arabanın hasarı neresinde acaba oda önemli bir sürü şey mevcut 🤣 bende arabamızı kimse ile paylaşmak istemiyorum mesela

Herkesin kendi maaşı var tamam da diyelim ki evde yemek pişecek 2 soğan lazım birisini adamın parası ile diğerini kadının parası ile mi alıp yemek yapıyorlar yani . Adam param yok et alamam dese kim alacak mesela ?

Verdiğiniz örnekle benim yazdığımın uzaktan yakından alakası yok. Konu sahibi demiş ki ‘Benim arabam onda’ yani 2 araba var biri konu sahibine diğeri de eşine ait. Dikkat ederseniz eşiniz kendi arabasının masraflarını kendisi karşılamıyor mu diye sormuşum konu sahibine. Haliyle herkes kendine ait olan arabasının masrafını, benzinini vs kendi karşılamak durumunda eğer ekstrem bir durum olursa o zaman eşinden yardım ister

Verdiğiniz örnekle benim yazdığımın uzaktan yakından alakası yok. Konu sahibi demiş ki ‘Benim arabam onda’ yani 2 araba var biri konu sahibine diğeri de eşine ait. Dikkat ederseniz eşiniz kendi arabasının masraflarını kendisi karşılamıyor mu diye sormuşum konu sahibine. Haliyle herkes kendine ait olan arabasının masrafını, benzinini vs kendi karşılamak durumunda eğer ekstrem bir durum olursa o zaman eşinden yardım ister
Ya neyi anlamıyorsunuz acaba merak ediyorum bir ailede ortak para vardır benzin vs konuşmuyoruz . Benim arabama birşey olsa eşimin cebini etkilemiyor mu ne garip bir bakış açısı bu ? Adam arabayı satacak değeri 10 bin düştü diyelim bu konu sahibini etkilemiyor mu diyorsunuz şimdi anlayamadım

Düşüncesizlik yapmış bence önce size haber vermedi gerekirdi muhtemelen o da bu aklı kocasından almıştır polisi ara diye. Belli ki sağlığı tehlikeye atacak bir kaza değil. Çok seviyorsa arabayı kendine alsın. Arada 1 olur ama her hafta istenmez mesela..,,,,

Senin yerinde olsam öyle gamsız kocaya hiç ses etmem. Kendi maaşın,kendi aracın varmış bırak kocan naparsa yapsın. Bu erkek milletinin üzerine gittikçe kafayı yiyorlar. Tam tersini yapacaksın aaa kesinlikle ablana tek laf etme, canı sağolsun falan diyeceksin.. zamanla kendisi bıkacak bu durumdan zaten yorma kafanı.

Kadın adamla kavga etti diye eli titriyor hayatım kaza yüzünden değil bence 🤣 ayrıca kesin kadının arabasını adam kullanacak araba sanayiye girecek. Sigorta bu sene 2000 tl çıktı ise önümüzdeki sene 3500 çıkacak arabanın hasarı neresinde acaba oda önemli bir sürü şey mevcut 🤣 bende arabamızı kimse ile paylaşmak istemiyorum mesela
Simdi herkesle paylasmak baska abla kardes ile bambaska. Ben de oyle her isteyene vermem. Ama ablam ya bu. Nasil veremem k.bakma derim? Ya da misal komsum var. Bebekli. Hastaneye ya da alisverise falan gittiklerinde esi rica ediyor. Biz de kirmiyoruz onlari. Veriyoruz arabamizi. Bebekle rahat rahat islerini hallediyorlar.
Bence boyle seyler cok da onemli degil.
Ha kadin da arabasini kendisine lazimsa eger esine kullandirmasin. Bana lazim benim isim var uzgunum falan desin. Zor degil ki bu 😉

Ya neyi anlamıyorsunuz acaba merak ediyorum bir ailede ortak para vardır benzin vs konuşmuyoruz . Benim arabama birşey olsa eşimin cebini etkilemiyor mu ne garip bir bakış açısı bu ?
Ya neyi anlamıyorsunuz acaba merak ediyorum bir ailede ortak para vardır benzin vs konuşmuyoruz . Benim arabama birşey olsa eşimin cebini etkilemiyor mu ne garip bir bakış açısı bu ? Adam arabayı satacak değeri 10 bin düştü diyelim bu konu sahibini etkilemiyor mu diyorsunuz şimdi anlayamadım

Farkındaysanız ben hep araba üzerinden konuşuyorum ama inatla siz bana bir ailenin ortak gideri, soğan masrafı vb üzerinden konuşup örnek veriyorsunuz. Ablasının arabayı alması konu sahibini etkilemiyor zaten kendi arabası var diyorum. Ayrıca cana geleceğine mala gelsin farkında mısınız ortada kaza var derdiniz arabanın düşen değeri olmasın. Ya kadına bir şey olsa ya ölseydi. Böyle bir durumda nasıl hemen akla para geliyor bende onu anlamadım

Simdi herkesle paylasmak baska abla kardes ile bambaska. Ben de oyle her isteyene vermem. Ama ablam ya bu. Nasil veremem k.bakma derim? Ya da misal komsum var. Bebekli. Hastaneye ya da alisverise falan gittiklerinde esi rica ediyor. Biz de kirmiyoruz onlari. Veriyoruz arabamizi. Bebekle rahat rahat islerini hallediyorlar.
Bence boyle seyler cok da onemli degil.
Ha kadin da arabasini kendisine lazimsa eger esine kullandirmasin. Bana lazim benim isim var uzgunum falan desin. Zor degil ki bu 😉
Sürekli sürekli istiyorsa bende pek vermek istemem açıkçası . Hele komşu filan istese vermeye çünkü allah korusun bi kaza yapar karşı taraf ölür filan diye korkarım ya ondan yoksa yok benzin şu bu para düşünmem 😍

Farkındaysanız ben hep araba üzerinden konuşuyorum ama inatla siz bana bir ailenin ortak gideri, soğan masrafı vb üzerinden konuşup örnek veriyorsunuz. Ablasının arabayı alması konu sahibini etkilemiyor zaten kendi arabası var diyorum. Ayrıca cana geleceğine mala gelsin farkında mısınız ortada kaza var derdiniz arabanın düşen değeri olmasın. Ya kadına bir şey olsa ya ölseydi. Böyle bir durumda nasıl hemen akla para geliyor bende onu anlamadım
Kadın ölmemiş ortada birşey yok ölse ona göre konuşulurdu allah korusun . Size örnek vermek olayı anlatmak adına yazıyorum anlamamak istiyorsunuz anlaşamıyoruz alıntı yapmayın rica ederim

Sürekli sürekli istiyorsa bende pek vermek istemem açıkçası . Hele komşu filan istese vermeye çünkü allah korusun bi kaza yapar karşı taraf ölür filan diye korkarım ya ondan yoksa yok benzin şu bu para düşünmem 😍
Allah korusun kiz aman kazalar falan olmasin hic 😊
Kendi ablan isterse yine de vermez misin gecekten? Ne dersin mesela ona? Ben kendimi dusundum de bir an. Yok yani hayir diyemem ben ablama kardesime. Kiyamam kiz 😍😊

Kadın ölmemiş ortada birşey yok ölse ona göre konuşulurdu allah korusun . Size örnek vermek olayı anlatmak adına yazıyorum anlamamak istiyorsunuz anlaşamıyoruz alıntı yapmayın rica ederim

Haklısınız farklı konulardan konuşuyoruz anlaşmak mümkün değil. Polemiğe girmeye bende hevesli değilim. İyi günler size lütfen alıntı yapmayın 🙏🏼

Haklimisin sonuna kadar haklisin ama bence bu fazla tepki gosterme,boyle adamlara soyleyince sen kotu niyetli oluyosun karsi taraf sutten cikma oluyor.O yuzden birakin ne hali varsa gorsun ucu size de dokunuyor biliyorum ama baska turlu akillanmaz,illa bir yerden darbe yiyeycekki anlasinlar.Ben cozumu oyle buldum hiccc ses etmiyorum,bazen doluyor sikayetleniyor "beni ilgilendirmiyor,sen kasindin kendini kullandirtmasaydin diyorum"sesini cikaramiyor.Obur turlu soylenerek anca kendi kendimi yiyecektim,hic tinlamayacakti bile ne luzumu var,ne halleri varsa gormesinler mi sence?

Allah korusun kiz aman kazalar falan olmasin hic 😊
Kendi ablan isterse yine de vermez misin gecekten? Ne dersin mesela ona? Ben kendimi dusundum de bir an. Yok yani hayir diyemem ben ablama kardesime. Kiyamam kiz 😍😊
Yok be veririm ama her alışverişte her hafta bilmem valla 🤣 bir kere bende kaza yaptım hayatımın en korkunç günüydü ve haklı olduğum halde adam beni tehtit filan etmişti çok korkunçtu baya uğraşmıştık . Arabamda sigorta vardı kaskom yoktu . O an yemin ettim bir daha kaskosuz arabaya binmem diye . Sigortam da o zaman 2000 tl di sonraki sene kaza yaptım diye 4000 oldu . Görümcesi seneye sigortalarını ödesin mesela biniyormuş ya öder mi ödemez tabi 🤣

Yok be veririm ama her alışverişte her hafta bilmem valla 🤣 bir kere bende kaza yaptım hayatımın en korkunç günüydü ve haklı olduğum halde adam beni tehtit filan etmişti çok korkunçtu baya uğraşmıştık . Arabamda sigorta vardı kaskom yoktu . O an yemin ettim bir daha kaskosuz arabaya binmem diye . Sigortam da o zaman 2000 tl di sonraki sene kaza yaptım diye 4000 oldu . Görümcesi seneye sigortalarını ödesin mesela biniyormuş ya öder mi ödemez tabi 🤣
Paradaki farki odeyebilir bence de. Bu istenebilir gorumceden. Oder mi odemez mi bilemem. O da kocasinin potansiyeline bagli 😄

Paradaki farki odeyebilir bence de. Bu istenebilir gorumceden. Oder mi odemez mi bilemem. O da kocasinin potansiyeline bagli 😄
Ödemez yavrum öder mi hiç kocası zaten abladan isteyemez 🤣 birde arabadaki hasar nerede acaba satarken o araba ne olacak acaba

Sürekli isteyince sıkıntı oluyor arada istenmesinde bir sıkıntı görmüyorum benim arabamıda sürekli değil her gün isteyen bir ailem vardı salatalık almaya gidecekler market alış verişide değil araba isteniyordu birde benzin konmuyor hem dışarı çıkmıyorum hem sürekli benzin alıyorum eşim bir yere çağırıyor araba yok gel al diyorum Allah var eşim bir şey demiyor cıldırdım artık bir gün su yakmıyor her şeye araba olmaz demek zorunda kaldım uygun bir dille tabi peki ne oldu onca yıl kendi arabaları gibi kullandırmamış benzin parası gökten geliyormuş gibi küstüler bana sonuç barıştık ama ben şunu öğrendim ailem bile olsa sen iyiysen herkes iyi yoksa en ufak hattanda siliyor insanlar fıtratım gereği onlar gibi olamam şimdilik israrla iyi olan olmayı seciyorum bir yerde patlarsam bilmem:))

Bilemeyecegim 🙇 Aman canlar sagolsun bosver kiz 😂
Aynen bence konu Sahibi başka şeylerede birikti en son patladı 🤣 bana öyle oluyor görümce birşeyi yapıyor mesela üst üste geliyor en son patlıyorum küçücük şeye

Back
X