Bebek Beslenmesi ACİL Anne Sütü !

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Çok teşekkürler elimden geldiğince her yere yaymaya çalışıyorum desteğiniz çok onemli
Facebookta anne sütü bağış grubu var oraya da yazın isterseniz. Anneler birbirlerine bağışta bulunuyor, karşılıksız. Allah yardımcısı olsun inşallah.

ay kurban olurum içim cız etti yavrum inşallah tez zamanda süt bulunur süt bankası yok muydu ya ben öyle biliyorum

size mi yazacaklar günahını? bebeğin hayatı kurtulacak. aklınız fikriniz şeyde. rabbim denk getirmez merak etmeyin evlenmezler, sizden daha doğrusunu düşünür elbet.

Dün facebook ta yayınladık Allaha şükür talepte cok oldu bın sukur....

Cok gecmis olsun benim fazla sutum yok ama bu postu surekli yaycam ins annelerimiz yardimci olur bebegimize ve biran once sagligina kavusur insallah

Canım bende yardım etmek isterdim ama benim sütüm de yetersiz mama takviye ediyorum . Ve Hatay da yasıyorum çok uzak

Yavrum benim çok geçmiş olsun
İnşallah bol bol sütler gelir

2 tane süt anne bulunmuş arkadaşlar. O yüzden aile talep gönderilerinin geri çekilmesini istiyor.
Konuyu şimdi gördüm ve şu mesajı okuyunca o kadar çok sevindim ki anlatamam.
Allah razı olsun onlardan, Rabbim ne muradları varsa hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

son durum nedir bebekiçin süt bulundumu yada yetrlimi cvp yazarsanız sevinirim

Allahım annesine, babasına bağışlasın. İnşallah bol bol süt bulunur

Gerçekten mi? İnanmak istemiyorum gerçek mi bu? Gerekçe neydi sordunuz mu

Merhabalar. 1 aylik bebegim var ve sutum cok geldigi icin dondurucuda stokladim. Yardim etmek isterim ama istanbuldan izmire dondurulmus sutler bozulmadan nasil gider? Bir de ben bu haberin dogrulugundan nasil emin olurum? Cok eziyetle aciyla sagdigim ve altin degerinde olan o sutun bozulmasini istemem o yuzden yanlis anlasilmasin. Bana bilgi verirseniz kisa zamanda donerim size

gerçekten mi ya?çok üzüldüm.Benim hem kızım hem oğlum küvözde kaldı ve sütüm çok olduğundan ihtiyacı olan varsa kabul ederlerse alın kullanın demiştim.alan olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…