Rabbim sifa versin tez vakitte iyilessin kuzucuk insallah teyzesi ankaradaymis ihtiyac olursa bizde gonderecegiz..Dunden beri bütün sosyal medyada goruyordm haberi insallah bi faydamiz dokunur
Facebookta anne sütü bağış grubu var oraya da yazın isterseniz. Anneler birbirlerine bağışta bulunuyor, karşılıksız. Allah yardımcısı olsun inşallah.Çok teşekkürler elimden geldiğince her yere yaymaya çalışıyorum desteğiniz çok onemli
Doğru ay farkını hiç düşünmemiştim Allah yardımcıları olsun biran önce büyüsün serpilsin kuzucukSutunuz zaten agir gelir o kuzucuga ay farkindan dolayi. Uzmeyin kendinizi bol sutlu günleriniz olsun.
Yapmis oldunuz sey cok guzel duyarlica ama cok buyuk vebali var oyle herkrsin sutunu iciyor bu cocuk ve sut kardes oluyor bunlarin tek tek not edilmesi gerek sut verenlerin cunki hepsi sut kardesi oz kardesi fasfinda hersey bu dunyalik degil kalici bi sut anne bulunsa keske ve surekli emse sut anne gercek anne gibidir insalah bu kandil gecesi bi sut anne bulunur surekli emzirir yanlis anlamayin beni lutfen gorunce cok icim acidi ama boyle hic tanimadi annelerden sut almasi dogru olmaz pek
Cok gecmis olsun benim fazla sutum yok ama bu postu surekli yaycam ins annelerimiz yardimci olur bebegimize ve biran once sagligina kavusur insallahMerhaba ben irem izmir de bi tanıdığımız bulunmakta bebek 3 aylık ve annenin sütü yok malesef te bebek ek gıda alamıyor bilgileri asagida yazıcam acil anne sütü gerek
Arkadaşlar Mina bebek, çok sevdiğim bir arkadaşımın akrabası anne sütüne ihtiyacı var mama alamıyor 3 aylık ve süt bulamazsak fazla zamanı kalmıyacak.Bugün Ankara ve Antalya'dan biraz süt gelmiş.Sizden ricam herkes çevresine bahsetsin bu konudan vereceğim telefon numarasindan bebeğin teyzesine ulaşılabilir ve kargo ucretsiz.Mina bebeği hep birlikte hayata kazanalım.❤
YEŞİM KANAT 0506 141 60 19
EGE UNİVERSİTESİ COCUK HASTANESİ H BLOK 2.KAT NO.3 İZMİR
Sut anne bulunmus arkadasim. Gerek yokmus su andaCok gecmis olsun benim fazla sutum yok ama bu postu surekli yaycam ins annelerimiz yardimci olur bebegimize ve biran once sagligina kavusur insallah
Canım bende yardım etmek isterdim ama benim sütüm de yetersiz mama takviye ediyorum . Ve Hatay da yasıyorum çok uzakMerhaba ben irem izmir de bi tanıdığımız bulunmakta bebek 3 aylık ve annenin sütü yok malesef te bebek ek gıda alamıyor bilgileri asagida yazıcam acil anne sütü gerek
Arkadaşlar Mina bebek, çok sevdiğim bir arkadaşımın akrabası anne sütüne ihtiyacı var mama alamıyor 3 aylık ve süt bulamazsak fazla zamanı kalmıyacak.Bugün Ankara ve Antalya'dan biraz süt gelmiş.Sizden ricam herkes çevresine bahsetsin bu konudan vereceğim telefon numarasindan bebeğin teyzesine ulaşılabilir ve kargo ucretsiz.Mina bebeği hep birlikte hayata kazanalım.❤
YEŞİM KANAT 0506 141 60 19
EGE UNİVERSİTESİ COCUK HASTANESİ H BLOK 2.KAT NO.3 İZMİR
Konuyu şimdi gördüm ve şu mesajı okuyunca o kadar çok sevindim ki anlatamam.2 tane süt anne bulunmuş arkadaşlar. O yüzden aile talep gönderilerinin geri çekilmesini istiyor.
Gerçekten mi? İnanmak istemiyorum gerçek mi bu? Gerekçe neydi sordunuz muİkizlerim küvezdeyken birisi nek oldu (bağırsak hastalığı ) mamayı tolere edemedi sütüde birkaç gün kestiler . Ve benim stresten sütüm gelmedi bebeğe süt lazım olduğunda . Küvezdeki bazı annelerin sütü okadar çoktu ki dökerlerdi bana vermediler ;(
gerçekten mi ya?çok üzüldüm.Benim hem kızım hem oğlum küvözde kaldı ve sütüm çok olduğundan ihtiyacı olan varsa kabul ederlerse alın kullanın demiştim.alan olmadıİkizlerim küvezdeyken birisi nek oldu (bağırsak hastalığı ) mamayı tolere edemedi sütüde birkaç gün kestiler . Ve benim stresten sütüm gelmedi bebeğe süt lazım olduğunda . Küvezdeki bazı annelerin sütü okadar çoktu ki dökerlerdi bana vermediler ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?