Çok iyi düşünmüşsünüz, Kadınlar Kulübünden kucak dolusu sevgilerimiz selamlarımızı, şifa dileklerimizi de iletin lütfensut lazim degilmis ama yarin bebisi gormeye gidicem annenin moralede ihtiyaci vardir bence
Bende yarın arayacajtim çok sevindim ikizlerim var buzlukta sutum de var lazım olursa seve seve veririm haber bekliyor m sizdenGÜZEL HABERLER YİNE GELDİ izmirde 2 tane sut anne bulunmuş arkadaşlar yarın başlıyor biri emzirme ye herkese çok çok teşekkür ederiz eğer tekrar ihtiyaç duyulur ise haber iletirim aile de çok teşekkür ediyor herkesin duyarlılığına:)
Bitanem izmirde anne stüne muhtaç bir bebecik varmış. İzmirde oolduğun kalmış aklıımda, belki bir yardımınız dkunur dedimNe için hayatım elımden ne gelırse yapayım
Ne güzel bir klüp olmuşuzr biz çok duygulandım.Çok iyi düşünmüşsünüz, Kadınlar Kulübünden kucak dolusu sevgilerimiz selamlarımızı, şifa dileklerimizi de iletin lütfen
ohhh çok şükür çok sevindim kuzuyaGÜZEL HABERLER YİNE GELDİ izmirde 2 tane sut anne bulunmuş arkadaşlar yarın başlıyor biri emzirme ye herkese çok çok teşekkür ederiz eğer tekrar ihtiyaç duyulur ise haber iletirim aile de çok teşekkür ediyor herkesin duyarlılığına:)
Hayir kizan sadece sizin zihniyet oluyor boyle durumlarda.ben o bebek yerinde olsam yuzlerce kardesimin olmasini istemezdim sanirim.ayrica farkettiyseniz tek kisiden sut alinip tanisilabilinir dedim.çekiliyorsun çünkü herkesi kızdıracagını bliyorsun. insanlar böyle nefret edıyorlar zaten dınden. burada bır bebek kurtarılmaya çalışılıyor. galiba anlayamadın !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?