Bebek Beslenmesi ACİL Anne Sütü !

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Şunu da belirteyim hastane bebeğe zaten sütleri vermeden önce test yapıyor sağlık açısından oyüzden hastaneye gonderilmesi en doğrusu oluyor

Çok sevindim yasasın oleyyyy
Bende faceden paylastim

Allah yardimcisi olsun minik bebegin ben oglum 3 aylikken sutum olmadigi icin birakti olsaydi seve seve verirdim ama yok iste insallah bulunur. Annesininde bol bol sutu olur insallah.

Ayyy...
Sut anne bulunmus cok sukur Allah a. Bol bol icsin sutunu bir an once iyilessin insallah. Cok sevindim Allah sifa versin sutleriyle birlikte...

Bende yarın arayacajtim çok sevindim ikizlerim var buzlukta sutum de var lazım olursa seve seve veririm haber bekliyor m sizden

"Sayenizde mina ihtiyaci olan sutleri ve sut annelerini buldusizlerden ricamiz paylasim yaptiginiz yerlerden paylasimlarinizi geri cekmeniz ve ayni duyuruyu yapmaniz. Sosyal medyayi daha fazla mesgul etmemek adina ve ihtiyaci olan bebeklerin daha on plana cikmasini saglamak adina bu ricamiz. Degerlendirirseniz mina da cok mutlu olacak. En kisa zamanda iyi haberlerimizi paylasacagiz insallah"

Bu mesaj geldi yeşim hanımdan. Şükürler olsun ki ihtiyaç karşılanmış. Iyileşecek mina inşallah

Kadın dayanışması tebrik ediyorum canı gönülden o kadar duygulandım ki hamileyim bende,emziriyor olsaydım gönderirdim.. Mina bebeğin ne kadar süt annesi oldu sağlığına kavuşur inşallah

Allah ım Rabbim yardımcıları olsun çok da masum kuzum
iyiki açtınız böyle bir konuyu irem hanım Allah razı olsun sizden
burası geniş bir platform

ohhh çok şükür çok sevindim kuzuya
benim kızım da emiyor hala ama sütlerim çok az
20 aylık benimki gerçi aydan aya süt üretimi de değişiyor
inşallah süt anneleri emer kuzu.. ve onlar da ihtiyaç kadar hep emzirir

çekiliyorsun çünkü herkesi kızdıracagını bliyorsun. insanlar böyle nefret edıyorlar zaten dınden. burada bır bebek kurtarılmaya çalışılıyor. galiba anlayamadın !!!
Hayir kizan sadece sizin zihniyet oluyor boyle durumlarda.ben o bebek yerinde olsam yuzlerce kardesimin olmasini istemezdim sanirim.ayrica farkettiyseniz tek kisiden sut alinip tanisilabilinir dedim.
Boyle iki poset sut gonderip ustunden yuk attigini zannetmesin insanlar diye..

İkizlerim küvezdeyken birisi nek oldu (bağırsak hastalığı ) mamayı tolere edemedi sütüde birkaç gün kestiler . Ve benim stresten sütüm gelmedi bebeğe süt lazım olduğunda . Küvezdeki bazı annelerin sütü okadar çoktu ki dökerlerdi bana vermediler ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…