Beni de mesgul e aldilar, oyle biri yok acaba kotu bisey mi olduvalla 1 saattir ariyorum acan yok msjda attim donmedi
hastaneyide aradim boyle bir hasta kaydi yok h blokta dediler.hastanenin dibinde oturuyorum sut sagdim esim goturcekti
Yok mu böyle bir hasta şimdi ben anlamadım bende eşimle konuştum şimdivalla 1 saattir ariyorum acan yok msjda attim donmedi
hastaneyide aradim boyle bir hasta kaydi yok h blokta dediler.hastanenin dibinde oturuyorum sut sagdim esim goturcekti
Ben aradim bilgi vermemiz yasak dedi ama minabebek diye biri var dedi.Yok mu böyle bir hasta şimdi ben anlamadım bende eşimle konuştum şimdi
simdi msj atti hastane ortaminda sakliyamiyorlarmis yeterince sut geldi ihtiyac olunca size yazarim dedi bende haber veririm tekrar herkeseYok mu böyle bir hasta şimdi ben anlamadım bende eşimle konuştum şimdi
Malesef arastirmalarima göre türkiyede süt Bankası 'malum' sebeplerden onaylanmiyormus ufacık canlari hiç düşünmuyorlar süt u gelmeyen yada yetmeyen okadar anne varki..ay çok sevindim herkesin duyarlılığına sağlık .. valla hastane neden geri çeviriyor ki gelenleri dondursa ya başka yavrularda nasiplense
Haberi okuyunca Seferber ettim herkesi uyumadan neler oldu bakayim demistim cok sevindim.mesaji görünce çok şükür ne güzel birlestirdik guclerimizi bu foruma üye olduğum için bir kez daha iyi ki dedim bugün, Allah yardım eden herkesden razi olsun bu durumda olan haberimizin olmadigi nice bebek vardır Allah onlara da yardim etsin insallah.GÜZEL HABERLER YİNE GELDİ izmirde 2 tane sut anne bulunmuş arkadaşlar yarın başlıyor biri emzirme ye herkese çok çok teşekkür ederiz eğer tekrar ihtiyaç duyulur ise haber iletirim aile de çok teşekkür ediyor herkesin duyarlılığına:)
Ahhh yavrum benim beeeMerhaba ben irem izmir de bi tanıdığımız bulunmakta bebek 3 aylık ve annenin sütü yok malesef te bebek ek gıda alamıyor bilgileri asagida yazıcam acil anne sütü gerek
Arkadaşlar Mina bebek, çok sevdiğim bir arkadaşımın akrabası anne sütüne ihtiyacı var mama alamıyor 3 aylık ve süt bulamazsak fazla zamanı kalmıyacak.Bugün Ankara ve Antalya'dan biraz süt gelmiş.Sizden ricam herkes çevresine bahsetsin bu konudan vereceğim telefon numarasindan bebeğin teyzesine ulaşılabilir ve kargo ucretsiz.Mina bebeği hep birlikte hayata kazanalım.❤
YEŞİM KANAT 0506 141 60 19
EGE UNİVERSİTESİ COCUK HASTANESİ H BLOK 2.KAT NO.3 İZMİR
Merhaba ben irem izmir de bi tanıdığımız bulunmakta bebek 3 aylık ve annenin sütü yok malesef te bebek ek gıda alamıyor bilgileri asagida yazıcam acil anne sütü gerek
Arkadaşlar Mina bebek, çok sevdiğim bir arkadaşımın akrabası anne sütüne ihtiyacı var mama alamıyor 3 aylık ve süt bulamazsak fazla zamanı kalmıyacak.Bugün Ankara ve Antalya'dan biraz süt gelmiş.Sizden ricam herkes çevresine bahsetsin bu konudan vereceğim telefon numarasindan bebeğin teyzesine ulaşılabilir ve kargo ucretsiz.Mina bebeği hep birlikte hayata kazanalım.❤
YEŞİM KANAT 0506 141 60 19
EGE UNİVERSİTESİ COCUK HASTANESİ H BLOK 2.KAT NO.3 İZMİR
Mina bebeğimiz adına çok mutluyuz, dualarımız yüreğimiz Mina ve ailesiyle beraber.GÜZEL HABERLER YİNE GELDİ izmirde 2 tane sut anne bulunmuş arkadaşlar yarın başlıyor biri emzirme ye herkese çok çok teşekkür ederiz eğer tekrar ihtiyaç duyulur ise haber iletirim aile de çok teşekkür ediyor herkesin duyarlılığına:)
Onu gectim benim bebegim emmiyor ve sagip veriyorum,kimsesizbebekleri emzirebilirim yada sut verebilirim dedim, disardan yiyecek almiyoruz dedi. Uzuldim buna bunu duyunca,oysa en azindan birine yardim eebilirdom.Malesef arastirmalarima göre türkiyede süt Bankası 'malum' sebeplerden onaylanmiyormus ufacık canlari hiç düşünmuyorlar süt u gelmeyen yada yetmeyen okadar anne varki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?