Bebek Beslenmesi ACİL Anne Sütü !

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
valla 1 saattir ariyorum acan yok msjda attim donmedi
hastaneyide aradim boyle bir hasta kaydi yok h blokta dediler.hastanenin dibinde oturuyorum sut sagdim esim goturcekti
Beni de mesgul e aldilar, oyle biri yok acaba kotu bisey mi oldu

Bende faceden paylaştım şimdi son durum nedir ? çok geçmiş olsun çok üzüldüm haber alamadık falan yazılmış umarım kötü birşey yoktur

Arkadaşlar fake zannetmeyin kazen arayıp konuşmuş durum ciddi
Keşke sütüm olsaydı 6 ay oldu oğlumu sütten keseli çok geçmiş olsun umarım yeterli süt gelir bu sayede

surekli telefon çaliyorsa ondan açilmiyodur belki
Allah sifa versin

Hastane keşke gelen sütleri dondursa hazır getirenler varken , ihtiyaç oldukça kullansalar ;( çok kıymetli anne sütü Allah yardımcıları olsun şu mübarek gecede

O kadar sevindim ki anlatamam. Bugün bebeğimi emzirirken hep aklıma geldi. Benim oğlum 8.5 aylık sütüm anca ona yetiyo..

ay çok sevindim herkesin duyarlılığına sağlık .. valla hastane neden geri çeviriyor ki gelenleri dondursa ya başka yavrularda nasiplense
Malesef arastirmalarima göre türkiyede süt Bankası 'malum' sebeplerden onaylanmiyormus ufacık canlari hiç düşünmuyorlar süt u gelmeyen yada yetmeyen okadar anne varki..

Haberi okuyunca Seferber ettim herkesi uyumadan neler oldu bakayim demistim cok sevindim.mesaji görünce çok şükür ne güzel birlestirdik guclerimizi bu foruma üye olduğum için bir kez daha iyi ki dedim bugün, Allah yardım eden herkesden razi olsun bu durumda olan haberimizin olmadigi nice bebek vardır Allah onlara da yardim etsin insallah.

Ahhh yavrum benim beee süt gönderirdim ama benim sütümden artık birşey olmaz (kızım 2 yaşında hala emiyor) ..çevreme yayacagim , inşallah hayata tutunur bu yavru .....

Merhabalar konuyu bir grupta paylaştım inşallah faydam olur. Ne kadar çok kişiye ulaşırsak o kadar iyi. Yardımcı olmak isteyenler var. Numaradan iletişime geçmelerini söyledim. Uşaktan bir bayan kesin ulaşacak inşallah ulaşır sütler de şifa olur Mina bebeğe inşallah..

Mina bebeğimiz adına çok mutluyuz, dualarımız yüreğimiz Mina ve ailesiyle beraber.

Bebeklerimiz için akan sular durur, hiç kimse el uzatmasa bu sitenin koca yürekli güzel düşünceli duyarlı kadınları var, biz bebeklerimize yeteriz

Malesef arastirmalarima göre türkiyede süt Bankası 'malum' sebeplerden onaylanmiyormus ufacık canlari hiç düşünmuyorlar süt u gelmeyen yada yetmeyen okadar anne varki..
Onu gectim benim bebegim emmiyor ve sagip veriyorum,kimsesizbebekleri emzirebilirim yada sut verebilirim dedim, disardan yiyecek almiyoruz dedi. Uzuldim buna bunu duyunca,oysa en azindan birine yardim eebilirdom.

Yapmis oldunuz sey cok guzel duyarlica ama cok buyuk vebali var oyle herkrsin sutunu iciyor bu cocuk ve sut kardes oluyor bunlarin tek tek not edilmesi gerek sut verenlerin cunki hepsi sut kardesi oz kardesi fasfinda hersey bu dunyalik degil kalici bi sut anne bulunsa keske ve surekli emse sut anne gercek anne gibidir insalah bu kandil gecesi bi sut anne bulunur surekli emzirir yanlis anlamayin beni lutfen gorunce cok icim acidi ama boyle hic tanimadi annelerden sut almasi dogru olmaz pek

Güzel haber geldi şükürler olsun..
Henüz çok yeni anne olsamda evlat ne demek çok daha iyi anladım.
Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…