Bebek Beslenmesi ACİL Anne Sütü !

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
İçim gitti... İstanbuldayim ben, bozulmadan gonderme ihtimali var mi bilmiyorum. Bir aradas ay farkı sorun olur yazmis benim oğlum 9 aylık. Ayına uygun sütü olan kimseyi bulamazsaniz bir yolunu bulup ulastirmaya çalışırım bir kac paket

hastanenın dogum bölümnde ki annelerden yardım ıstenmıyor mu ? bır suru dogum yapan kadın var hastanede sonucta madem bebek hala hastanede . çok gecmıs olsun üzüldüm kuzuya

Yakin olsam seve seve sut annesi olurdum. Gerci bizim ayimiz uymuyor ama 3 ayda zaten kolostrum olmadigindan cok farketmez sanirim ayi buyuk olanlar icin.

Veson canım bu konuya destek atalım sen de etıketle kızları

ShinSeGi elmol @Tugbanusta B BenanAsiye LeYLa_21 kushi @butterfly_gns @Kuzguni ZehreNur

@Cemre Yaman passionete missdincer zafrina89

etiketlemediklerimi de siz etiketler misiniz kızlar

Mamayı bünyesi neden kabul etmiyor bi bilginiz varmı? Herhangi bişeye alerjisi olabilirmi? Yollanacak anne sütleri için bu önemli sonuçta. Detay biliyosanız paylaşabilir misiniz yollayabilecek arkadaşlar için.
Acil şifalar diliyorum bu arada.

Anne sütü her dönemde farklılık gösterir süt yardımını bebeği hangi aylarda olan annelerden alınabilir aile bebeğin dr görüşüp detaylı.bilgi alsa sizde bizimle paylaşsanız

Yeni doğum yapmış anneler grubumuzda konuyu paylaştım umarım faydalı olur. Benim de sütüm çok çok az ama çıkanı yollayacağım yine de. Anlayamadığım süt bozulmadan nasıl gidecek?

Anne sütü yaşayan canlı birşeydir. Gün gün bebeğin ihtiyacına göre form değiştirir. Ama her türlü mamadan iyidir. Keşke yardımcı olabilsem. Mümkün olduğu kadar yayıcam çevreme. Dualarım sizinle

Canim ya bartinda yasiyorum nasil gonderilirki buradan.dondurucuya 5 poset atmistum

Bilgi alan arkadaşlar yazabilir misiniz?Sürekli arayıp meşgul etmeyelim ay farkediyor mu?

Facebookta anneler bebekler bolumumuz var orda paylaştım inşallah geln olur uyelerın sayısı 4000 inşallah sonuç alcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…