- 21 Kasım 2016
- 62
- 13
- 8
- 31
Benim bugün sütum inmeye başladı. Yanliz süt sagma makinem yok
hastanenın dogum bölümnde ki annelerden yardım ıstenmıyor mu ? bır suru dogum yapan kadın var hastanede sonucta madem bebek hala hastanede . çok gecmıs olsun üzüldüm kuzuyaMerhaba ben irem izmir de bi tanıdığımız bulunmakta bebek 3 aylık ve annenin sütü yok malesef te bebek ek gıda alamıyor bilgileri asagida yazıcam acil anne sütü gerek
Arkadaşlar Mina bebek, çok sevdiğim bir arkadaşımın akrabası anne sütüne ihtiyacı var mama alamıyor 3 aylık ve süt bulamazsak fazla zamanı kalmıyacak.Bugün Ankara ve Antalya'dan biraz süt gelmiş.Sizden ricam herkes çevresine bahsetsin bu konudan vereceğim telefon numarasindan bebeğin teyzesine ulaşılabilir ve kargo ucretsiz.Mina bebeği hep birlikte hayata kazanalım.❤
YEŞİM KANAT 0506 141 60 19
EGE UNİVERSİTESİ COCUK HASTANESİ H BLOK 2.KAT NO.3 İZMİR
Merhaba,
Yeşim Hanım ile telefonda görüştüm. Ellerinde şu an için yeterli sayıda süt olduğu ama bebeğin gelişimi için süte sürekli ihtiyaçları olduğunu ifade ettiler. Lütfen bu konuyu taze tutar mısınız ? Konuyu takip listenize alarak başlayabilirsiniz.
Anne sütü her dönemde farklılık gösterir süt yardımını bebeği hangi aylarda olan annelerden alınabilir aile bebeğin dr görüşüp detaylı.bilgi alsa sizde bizimle paylaşsanızMerhaba ben irem izmir de bi tanıdığımız bulunmakta bebek 3 aylık ve annenin sütü yok malesef te bebek ek gıda alamıyor bilgileri asagida yazıcam acil anne sütü gerek
Arkadaşlar Mina bebek, çok sevdiğim bir arkadaşımın akrabası anne sütüne ihtiyacı var mama alamıyor 3 aylık ve süt bulamazsak fazla zamanı kalmıyacak.Bugün Ankara ve Antalya'dan biraz süt gelmiş.Sizden ricam herkes çevresine bahsetsin bu konudan vereceğim telefon numarasindan bebeğin teyzesine ulaşılabilir ve kargo ucretsiz.Mina bebeği hep birlikte hayata kazanalım.❤
Benim bugün sütum inmeye başladı. Yanliz süt sagma makinem yok. Mart anneleri grubumdaki İzmirli arkadaşlara sorayım. Olmazsa bir şekilde göndermeye çalışayim insaallah
Canim ya bartinda yasiyorum nasil gonderilirki buradan.dondurucuya 5 poset atmistumMerhaba ben irem izmir de bi tanıdığımız bulunmakta bebek 3 aylık ve annenin sütü yok malesef te bebek ek gıda alamıyor bilgileri asagida yazıcam acil anne sütü gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?