Acil bakar misiniz. Hanımlardan görüş bekliyorum

Risk olsun olmasın ilişkiyi yasaklar demişsiniz kaynak verseniz hiç duymadımda öyle bir şey. Risk varsa tamam ama herşey normalse ilişkide bir sorun yok.

siz hamilesinz üstünüze gelmeyecegim sizin yapacagınz sey bundan sonra cok dikkatli olmak
ayaga kalkmadan uzanıp yatın hep dinlenin bir wc ye kalkın
hapınızı hep aynı saat alın progestanı
beslenmenize dikkat edin
eşinizle yaklaşmayın hormonlar tetiklenip vajina esner kanamayı teteikler bu

Düşük tehlikesi durumunda ilişki yasaklanıyor. Tehlike geçene kadar bekleyin.

İlk hamileliğim diyorsunuz ama bence bu bahane değil
Ben hiç hamilelik yaşamadım ama biliyorum
Bu içsel bir kendini koruma güdüsüdür
Yani hiç mi film, dizi falan da izleyip görmediniz
Düşük tehlikesi olan kadınların yattığını, çok kıpraşmadığını
Ki kıpırdamak yasakken ilişki gibi bir şeye kalkışacağınızı düşünmemiştir doktor

Tebrik ederim ne güzel. :) Ya aslında bildiğim kadarıyla cinsel ilişki doğumu kolaylaştırabiliyor kadın doğum doktorları belli bir aya kadar izin veriyor sanırım. Detaylı bilmiyorum tabi son aylarda belki izin verilmiyordur. Ama konu sahibinin düşük tehlikesi varmış, hareket etme deniyor konu sahibi cinsel ilişkiye falan girmeye çalışıyor yani.

Düşük riski olan gebeliklerde ilişki olmamalı hatta kabız dahi olmamaya dikkat etmelisin...

Eşin birazcık daha sabretsin, hem kanaman var düşük riskin var biliyor ne diye ilişkiye girmek istiyor bu kadar mı düşüncesiz bu adam?

Moral bekliyorsun ama bilerek yanlışlar yapıyorsun. Biz buradan bebeği koruyamiz sen koruyacaksin. Bir bebeğim olsa doktor 9 ay yat dese kalkmam.Sağlıcakla mutlulukla huzurla kucağına al melegini

Risk olsun olmasın ilişkiyi yasaklar demişsiniz kaynak verseniz hiç duymadımda öyle bir şey. Risk varsa tamam ama herşey normalse ilişkide bir sorun yok.

İlişki yasaktır demedim, doktorların çoğu yasaklar dedim.
En azından benim bildiklerim arasında izin veren yok.
Bilgi değil tutum aktardığım için kaynak veremem tabii ki.

Tüp bebek,
Riskli gebelik,
11. Hafta kanama,
2 gece hastanede kaldım kanama geçsin diye.
Tedavi başından şu aşama dahil Doğum olana kadar ilişki yasak....
Son 1 Aydır insan gibi dışarı çıkıyorum. Çünkü bu çocuğu istiyorum.
Mis gibi işimi de bıraktım stres ve yorgunluk olmasın diye.

Herşey bi yana neden ilişki yaşadınız ya? Göz göre göre riske atmak...
Ayrıca 32. Haftaya kadar progestan hap günde 2 defa kullanıyorum.

Benimde kanamam oldu doktor 3 ay ilişki yasak dedi....!!!! Yuh artık ya kanamanz vat ve ii cesaret ilişkiye giriyorsun.

Riskli gebeliklerde ilişkiyi bir süre yasaklıyorlar doğru ama normal gebeliklerde ilişkide sorun olmuyor...

Uçakla seyahat, cinsel ilişki, yeme içme vs. hiç bir şeyde değişiklik yapmana gerek yok aynen devam edebilirsin diyorlar...

Doktora gidersin düşük riskin var ilişkiye girmeyin der yasaklar ona anlarım ama risk olmadan hiç bir doktorun ilişkiye girmeyin diyeceğini zannetmiyorum.

Doktorumda şu ic dedi. Suyu zaten 2 litre iciyorum ama acaba şu icmenin ne etkisi olur dusuge

Sorun olarak gördüklerinden değil, tedbir amaçlı önermiyorlar sanırım ilk haftalarda.
Doktorların çoğu dedim ama etrafımda gördüklerim duyduklarım öyleydi hep, o yüzden genelledim, oranını tabii ki bilemem.

Aynen bende bunu diyorum anormal bir durum yoksa hayatınıza aynı şekilde devam edin bu kadar kasmaya gerek yok. Zaten çoğu düşük embriyonun sağlıksız olduğundan dolayı oluyor, yani ne yaparsan yap düşüyor.

Doktora gidersin düşük riskin var ilişkiye girmeyin der yasaklar ona anlarım ama risk olmadan hiç bir doktorun ilişkiye girmeyin diyeceğini zannetmiyorum.

Allah Allaaaah yaşadığımı ve duyduklarımı aktarıyorum.
Yasaklayan, önermeyen doktorlar var.
Sizin doktorunuz sorun görmemiş, olabilir.
Benim doktorum pimpirikli bir kadındı, ama sadece benim doktorum değil sorunsuz gebelikte ilk 3 ay ilişki önermeyen.
Çoğu diyerek fazla genellemiş olabilirim sadece.

Benim gebeliğim risksizdi. Doktorum, ''ilişkiyi ilk 3 ay önermiyorum ama illa yapacaksanız da haftada 1 i geçmesin ve korunarak olsun demişti. Korunulmadığı takdirde Spermler, döllenmiş yumurtayı tekrar döllemeye çalışıyorlarmış. Çok şaşırmıştım.

Benimki demişti. Önermiyorum ilişkiyi Ama sen bilirsin demişti.yani ilk 3 ay doktordan doktora eğilim değişiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…