Acil bakar misiniz. Hanımlardan görüş bekliyorum

Farkindaysan bir dahakine doktora sor bu da kulagina kupe olsun dedim sikma canini dedim. Evet esine laf ettim cunku Herseyi bayanlar dusunmek zorunda degil.elmas bilmiyorsa esi diyebilirdi ki; Karicigim tehlikeliyse sonraya erteyelim. yazimi bir daha okuyun ama duzgun okuyun sonra yorum yapabilirsiniz

Erkekler asla demez valla düşünce yoksunu varlıklar
Kendi zevkleri için acaba bişey olurmu demek yerine o düşünceye kafalarında bile yer vermiyorlar..

Canım olumsuz yadirgayıcı yorumlara bakma sen...benim yengemdedüşük tehlikesinden sürekli yattı... hastahane de geçti çoğu günleri ama çok şükür sağlıkla aldı bebeğini kucağına.. Seni çok iyi anlıyorum çok zor sürekli yatakta geçirmek sabır gerekiyor geçici bir zaman dilimi Rabbim kolay atlattırsin canım

Canim bak tekrar söylüyorum benim disda kanamam yok hafif sari dan kahveye geçen lekelenmem var ayrica artı birde ebeye sordum kahverengi lekelenmeden korkma kirmiziya dönerse hemen gel dedi.
Normal kanamam olsa zaten namaz kılan biriyim özür e girdiği için namazda kilamam ilişkiye de giremem. Kanama içerde. Gitmesem bilmeyecektim. Ki benim akintim normalde de sari bazen beyaz olur. Ben buradakiler e bunu anlatamadim

doktorlar senın pesıne dusup soylemez sen sorcaksın sıkma canını ama kulagına kupe olsun..
hadı sen 21 yasindasin bilemedin esinin midesi de nasil almis.. sinirleniyor insan boyle seyler duyunca
Arkadaşım benim disda kanamam yok gitmesem bilmeyecegim bile. Normal akintimda beyaz olmaz ki benim zaten.
Mide meselesini geçtim o şekilde kanamam olsa namaz da kilamam zaten ilişkiye de giremem. Ben cahil bir insan değilim.
Ama yardımcı olmak yerine kızıyorsunuz buda haktır

Canim bakmamak gibi bir olay olamaz ki.
Sürekli kızdılar. Benim dista kanamam yok kanamam olsa özür e girer zaten ilişki olmaz

Teşekkür ederim beni anladığıniz için.
Benim dış ta kanamam yok. . Olsa aklim iliskide olur mu ya. Sari kahve arası peceteye bile gelmeyen akintim var. 3 doktor demedi. 20 yasindayim ilk hamileliğim. Danışmak icin sordum duymadigim kalmadı

Ben de duydum kalp atisini.
Benimde dista lekelenmem var akıntı gibi. Peceteye bile gelmiyor. Icerde kanamam var. Çoğu agizdan almis ben fitil olarakk alıyorum agizdan mi alsam.

Z Zynp23657
Tamam canım bir daha soracağım inşallah.
Bende anlamiyorum. Takdir onlara kalmış. Kaldı ki benim hipotroidim ve pcosum var bunlar zaten dusuge sebebmis. Hayırlısı olsun. Ben hissiyat olarak oğlum olacak diye hissediyorum

Ben de duydum kalp atisini.
Benimde dista lekelenmem var akıntı gibi. Peceteye bile gelmiyor. Icerde kanamam var. Çoğu agizdan almis ben fitil olarakk alıyorum agizdan mi alsam.
Fitil olarak daha etkiliymiş ama benim fitil hemen akıyordu canım ondan ağızdan aldım iğne vurdu mu dr

Sıkma canını burda hamile kalamayan kadınların genelde saldırısına uğrayan bi çok arkadaş var. Zor bulunan şey kıymetli olur mantığı. Benimde olmuyor ama asla bir insanı yargılamak lüksüne sahip olduğumu düşünmedim. Acımasızca eleştiri yapmayı kendilerine bazı insanlar görev edinmiş. Boşver morelini bozma düşecek bebeği hiç bir şekilde tutamayız demişti doktorum ki düştü. Hiç bişey yapmadım halde herşeyin hayırlısı olsun sen ve bebeğin için

Canim inşallah seninde tez zamanda bebegin olur sağlıklıca. Sizin gibi insanlar oldukça hala iyi düşünen insanlar var diyorum

Canim anne adayının ilk hissiyatı çıkar derler:)bende kız hissetmistim geçen gün doktorumuz büyük ihtimalle kız dedi büyük ihtimalle

Canim anne adayının ilk hissiyatı çıkar derler:)bende kız hissetmistim geçen gün doktorumuz büyük ihtimalle kız dedi büyük ihtimalle
Böyle hissiyat deyince mesela oğlum olduğu aklima geliyor gulumsuyorum falan öyle. Buda sayılır demi. Seviniyorum falan garip sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…