- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
Farkindaysan bir dahakine doktora sor bu da kulagina kupe olsun dedim sikma canini dedim. Evet esine laf ettim cunku Herseyi bayanlar dusunmek zorunda degil.elmas bilmiyorsa esi diyebilirdi ki; Karicigim tehlikeliyse sonraya erteyelim. yazimi bir daha okuyun ama duzgun okuyun sonra yorum yapabilirsinizKız içerden kanamam var yazmış normal regl gibi kanamam var yazmamış. Ayrıca herkes çok tepki vermiş olabilir ayağı kayıp düşebilir. Bu kadar üstüne gelmek yerine bilmediği düşünemediniz konularda aydınlatın. Siz de annesiniz sanırım sizin de muhakkak yalnış yaptığınız şeyler olmuştur.. lütfen yazık
Erkekler asla demez valla düşünce yoksunu varlıklarFarkindaysan bir dahakine doktora sor bu da kulagina kupe olsun dedim sikma canini dedim. Evet esine laf ettim cunku Herseyi bayanlar dusunmek zorunda degil.elmas bilmiyorsa esi diyebilirdi ki; Karicigim tehlikeliyse sonraya erteyelim. yazimi bir daha okuyun ama duzgun okuyun sonra yorum yapabilirsiniz
9 ay karisina dokunmayan korkan esler var..Erkekler asla demez valla düşünce yoksunu varlıklar
Kendi zevkleri için acaba bişey olurmu demek yerine o düşünceye kafalarında bile yer vermiyorlar..
Canim bak tekrar söylüyorum benim disda kanamam yok hafif sari dan kahveye geçen lekelenmem var ayrica artı birde ebeye sordum kahverengi lekelenmeden korkma kirmiziya dönerse hemen gel dedi.Ben tehlikeyı vs de gectımde
Bazıları ilişki bu niye abartıyorsunuz tarzda yorumlar yapmış .
Hiç gebe degılmıs ve tehlıke yok gıbı bıle dusunursek kanama varken ilişki normal mi ?
Bir kere sağlıksız
Mikrop kapma olasılığı çok yüksek
Ayrıyetten kötü bir görüntü vs .
Kanama var ve ilişki yasanıyor
Bu bıle normal degıl
Konu sahıbı sende sıkma canını ve tedbırını ıyı al
Doktor dememjs olsa bıle kanaman var ve bebek tehlıkelı bır durumda
Insallah kucagına alırsın
Arkadaşım benim disda kanamam yok gitmesem bilmeyecegim bile. Normal akintimda beyaz olmaz ki benim zaten.doktorlar senın pesıne dusup soylemez sen sorcaksın sıkma canını ama kulagına kupe olsun..
hadı sen 21 yasindasin bilemedin esinin midesi de nasil almis.. sinirleniyor insan boyle seyler duyunca
Yatmak yerine ayaklarımı uzatsam nasıl olur emin olamadigim icin yatiyorumYatarken oylnacagin Meşguliyetler bul kendine kitap okuma bebeğine notlar yazma gibi ..
Canim bakmamak gibi bir olay olamaz ki.Canım olumsuz yadirgayıcı yorumlara bakma sen...benim yengemdedüşük tehlikesinden sürekli yattı... hastahane de geçti çoğu günleri ama çok şükür sağlıkla aldı bebeğini kucağına.. Seni çok iyi anlıyorum çok zor sürekli yatakta geçirmek sabır gerekiyor geçici bir zaman dilimi Rabbim kolay atlattırsin canım
Teşekkür ederim beni anladığıniz için.E elmas gzl canım sen boşver olumsuz yargılayıcı yorumlar yapanları.. herkeste bi asabi haller tamam annelik kutsal bi erdemdir ama bu sizi yeni bi anne adayını bu şekilde yargılama hakkını vermez. Veya da düzgün bi dille yazarsın. Iyy iğrenç,düşüncesiz,illa doktor mu söylemesi lazım, kafan Yok mu felan..
lüften hanımlar kendi cinsinize karşı neden bu kadar saldırganlaşıyorsunuz. Kız bişey danışmış ilk gebeliği bilmiyor olabilir doğru veya yalnış düzgün bi dille fikirlerinizi aktarmak çok mu zor..
Moreliniz şakın bozma benim arkadaşım 5 ay boyunca düşük tehlikesi vardı ilişkiyi normal kanama sürecinde durdurdu başka da gayet normal devam ettiler. Şimdi nurtopu gibi kızı var :)
Teşekkür ederim beni anladığıniz için.
Benim dış ta kanamam yok. . Olsa aklim iliskide olur mu ya. Sari kahve arası peceteye bile gelmeyen akintim var. 3 doktor demedi. 20 yasindayim ilk hamileliğim. Danışmak icin sordum duymadigim kalmadı[/QQATAR hiç sıkıntı yapma canım söylenenler i maşallah genç anne olma Lütfunu yaşatmış Rabbim doktorlar birsey söylemedi ise belki bir sakinca yoktur bile ilişkiye girmende nereden bilebilirsin tabi ki sen doktorun uyarmadan.. Bir dahaki gittiğinde özellikle sorarsın... ve eşin le ilişki yaşamanı budenli ağır eleştirenler i de ben hiç anlamadım zaten:)
Ben de duydum kalp atisini.Canım benimde düşük tehlikem vardı çok şükür geçti düşük tehlikesi geçene kadar progesteronu ağızdan aldım doktor öyle demişti çalıştığım için bende çok yatamdım ama çok ayakta kalmamaya özellikle ağır kaldırıp uzanmamaya dikkat ettim en başı stres zaten olumlu düşün İnşAllah hiç bir şey olmayacak bebeğine hem kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski azalıyor. Benim 12. Haftaya kadar devam etti canım kanama alanlarım ama git gide yok oldu çok Şükür ilişkiyi yasakladı canım doktor tehlike geçene kadar bide ilk lekelenmem olduğu zaman doktor düşük önleyici bir iğne yapmıştı o zaman kesilmişti lekeler sadece ultrosonda kanama alanları gözüküyordu iki tane
Bunu da bir danis bakalım canım doktorunaYatmak yerine ayaklarımı uzatsam nasıl olur emin olamadigim icin yatiyorum
Fitil olarak daha etkiliymiş ama benim fitil hemen akıyordu canım ondan ağızdan aldım iğne vurdu mu drBen de duydum kalp atisini.
Benimde dista lekelenmem var akıntı gibi. Peceteye bile gelmiyor. Icerde kanamam var. Çoğu agizdan almis ben fitil olarakk alıyorum agizdan mi alsam.
Sıkma canını burda hamile kalamayan kadınların genelde saldırısına uğrayan bi çok arkadaş var. Zor bulunan şey kıymetli olur mantığı. Benimde olmuyor ama asla bir insanı yargılamak lüksüne sahip olduğumu düşünmedim. Acımasızca eleştiri yapmayı kendilerine bazı insanlar görev edinmiş. Boşver morelini bozma düşecek bebeği hiç bir şekilde tutamayız demişti doktorum ki düştü. Hiç bişey yapmadım halde herşeyin hayırlısı olsun sen ve bebeğin içinTeşekkür ederim beni anladığıniz için.
Benim dış ta kanamam yok. . Olsa aklim iliskide olur mu ya. Sari kahve arası peceteye bile gelmeyen akintim var. 3 doktor demedi. 20 yasindayim ilk hamileliğim. Danışmak icin sordum duymadigim kalmadı
Yok vurmadi canım.Fitil olarak daha etkiliymiş ama benim fitil hemen akıyordu canım ondan ağızdan aldım iğne vurdu mu dr
Canim inşallah seninde tez zamanda bebegin olur sağlıklıca. Sizin gibi insanlar oldukça hala iyi düşünen insanlar var diyorumSıkma canını burda hamile kalamayan kadınların genelde saldırısına uğrayan bi çok arkadaş var. Zor bulunan şey kıymetli olur mantığı. Benimde olmuyor ama asla bir insanı yargılamak lüksüne sahip olduğumu düşünmedim. Acımasızca eleştiri yapmayı kendilerine bazı insanlar görev edinmiş. Boşver morelini bozma düşecek bebeği hiç bir şekilde tutamayız demişti doktorum ki düştü. Hiç bişey yapmadım halde herşeyin hayırlısı olsun sen ve bebeğin için
Böyle hissiyat deyince mesela oğlum olduğu aklima geliyor gulumsuyorum falan öyle. Buda sayılır demi. Seviniyorum falan garip sekildeCanim anne adayının ilk hissiyatı çıkar derler:)bende kız hissetmistim geçen gün doktorumuz büyük ihtimalle kız dedi büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?