Ben hasthanede yattim agizdan verdiler 100 mg mi 200 mg uyku yapio ondan genelde fitil olrk al diyolarAma ilk doktorum fitil olarak al dedi. Normal alsam etkisi nasıl olur acaba
Evet 200 mg. Fitil olarak aliyorum. Aslında uyusam daha iyi olur yatmış olurum. Bir tek namaza kalkarimBen hasthanede yattim agizdan verdiler 100 mg mi 200 mg uyku yapio ondan genelde fitil olrk al diyolar
Ben ole yattim yoksa kimse beni yatrmzdi valla eşim çok kiziyo halla dinlenme diye durmak bana göre değil suyu sakin ihmal etme ilişkiden uzak durmaya bak canisi çünkü en şüpheli aylar ilk 3 ay sonra zaten bebegin sana ttyo Rabbimin izniyle birşey olmazEvet 200 mg. Fitil olarak aliyorum. Aslında uyusam daha iyi olur yatmış olurum. Bir tek namaza kalkarim
Nasıl kanama ola ola ilişkiye giriosunuz benimde riskli gebelikti ilk üç ay kanama sorasinda erken doğum ama ilişkiye hiç girmedim bence bidaha girme yat uzanCanim bak doktor iliski yasak demedi ağır kaldirma dedi. Ben napiyim siz soyleyin
Cok teşekkür ederim. Evet beni anlıyorsun. Hareketli olmak başka bişey ya. Duramam normalde çok neseliyimdir düdüklü fışfışına ritim tutarim oynarim. Ama elimden geldiginde yatiyorum.Ben ole yattim yoksa kimse beni yatrmzdi valla eşim çok kiziyo halla dinlenme diye durmak bana göre değil suyu sakin ihmal etme ilişkiden uzak durmaya bak canisi çünkü en şüpheli aylar ilk 3 ay sonra zaten bebegin sana ttyo Rabbimin izniyle birşey olmaz
Simdi akilli akilli yatarsan geçer :) ama yinede dikkat ediosn zaten içinde kiprdamaya basladiginda daha çok anlaycaksin üzme canina unutma o sana ttndu kolay kolay brkmazCok teşekkür ederim. Evet beni anlıyorsun. Hareketli olmak başka bişey ya. Duramam normalde çok neseliyimdir düdüklü fışfışına ritim tutarim oynarim. Ama elimden geldiginde yatiyorum.
Bari bir mutfak toplamaya kalksam yine mi zarar olur. Inşallah 1 buçuk ay sonra sıkıntı geçer değil mi inşallah
Diyen var tedbir amaçlıDoktora gidersin düşük riskin var ilişkiye girmeyin der yasaklar ona anlarım ama risk olmadan hiç bir doktorun ilişkiye girmeyin diyeceğini zannetmiyorum.
Siz de genelleme yaparak yanlış bilgi veriyorsunuz. Çoğu düşük o sebepten olmuyor, bazı bedenler hassas olur , ağır kaldırma yüzünden düşük de yapılır, kan pıhtılaşması yüzünden de yapılır vsAynen bende bunu diyorum anormal bir durum yoksa hayatınıza aynı şekilde devam edin bu kadar kasmaya gerek yok. Zaten çoğu düşük embriyonun sağlıksız olduğundan dolayı oluyor, yani ne yaparsan yap düşüyor.
Muniş baya moralim bozuk lütfen icim rahatlayana kadar konumu taşıma olur mu ?
Arkadaşlar 7 hafta 3 günlük hamileyim.
2 haftadir düşük tehlikem vardi. Progesteron hormonu içeren ilaci fitil olarak kullanıyorum.
Hafif kahve lekelenmem oluyor du. Her gün az az.
Bugun tekrar gittim ayni hastane başka doktora.
Kalp atisini duydum. Ama ciddi kanaman var. Hiç hosuma gitmedi dedi doktor. 1 ay daha kullanacagim ilaci.
Dün geceden bu yana afedersiniz iliski olunca kalcama vajinamin yakin bolgesine doğru agri girdi. Şu an da çok yok.
Ama su anda ara ara belimin altina ağrı giriyor.
Yat dedi doktor baya kızdı ki. Ben yatamıyorum . Reklamlara kalkıp oynayan insanim yatamiyorum . Neyse yatacagim ama korkuyorum benim gibi olup düşük yasamayan sağlıklıca bebegini kucagina alan hanimlar lütfen bana moral verin. Başka ne yapilir ne yapiyim?
Yani sağolun arkadaşlar.
Iyi ki bir konu actim. Duymadığım sitem kalmadı. Iyi ki moral bulmaya geldim.
Tamam sikintisiz atlatan olmus yazmis sağolsun ama hepiniz beni resmen o işe düşkün ilan etmisiniz ya.
Ben ne dusuncesizim nede cahil.
21 yasinda 7 haftalık hamileyim evde tek basimayim araştırıyorum ama yok araştırınca daha vesvesleniyorum.
Ya parmak agrisini kalp krizi sebebi olarak yazanı gördü bu gözler. Kaldı ki ben belirtilerime göre internet e bakamam ki. . Kafayı bozarim.
Ha ben dusuncesizim ya sırf düşük tehlikem var diye 3 doktor değiştirdim. Deselerdi efendim ne diye doktor oldular. Orda benim yaşım yazıyor kaç haftalik olduğumu görüyor deseydi. Kaldi ki haftada 2 kere olan biseydi haldur huldur birbirimize girismedik ya. Bi alemsiniz ya.
Ayrica reklamlara kalkip oynuyorum demedim. Kalkip oynayan insanim dedim. Deliyim duramam bunu anlatmak istedim.
Siz de beni öyle bir yazmisiniz ki cahilin önde gideni , dagda yasayan, şey delisi biriyim zannettim kendimi ya.
Iyi ki moral bulmaya geldim aglayarak çıkıyorum hepinize teşekkür ederim.
Sende yorumlara sitem etmissin canm ama arkadaslar hakli. Dr demedikce diye bsy yok seninde kendi aklin var dusunebilirsin diye tahmin etmis olabilir dr. Banada hic bsy demedi dr ama biz yapmadik ve dr en son iliski acisindan kisitlamaya grk yok dedi aniden onada yorum yapmadim cnku ztn yapmiyoduk yani nolur nolmaz diye. Hala daha bu kdr haftalik hamileyim ve hamileligim boyunca 1 kez oldu. Esime bgn ndn boyleyiz risk yok dedigmde ben ne sana ne bebegme zarar gelsn istemem o kdr duskun olmadigimi zaten biliyosn dedi hosuma gitti. Bunu sen degl esinde dusunebilir zten. Insallah bebisinde sende iyisinizdir ama braz daha dikkatli olun. Bendede kahve leke oluyodu durduk yere aglamistim bile ama dr normal bu zmnlarda vucut gebelige alismaya calisio dedi ve oylede oldu. Saglikla kucagimiza aliriz insallah.Yok gerçekten 3 doktora gittim. 3 u de demedi ben napiyim onlar demedikce
maşallah suphanallahBenim 4uz olmasina ragmen ve ilk 4 ay ayda bi su gibi kanama olmasına rağmen hem hap hem igne kullanmama ragmen dr ilişkiyi yasaklamamıştı:)))
Hatta 5. Aya geldik ben sordum hocam hala yasak yok mu die ne dedi biliomusunz hard olmasin sorun yok dedi :))) tabi benim karnim normal 5 ayliga gore iki uc kat büyüdüğü icin ben kendim istemiyordum bisey olur korkusu ile..
Canım benimde düşük tehlikem vardı çok şükür geçti düşük tehlikesi geçene kadar progesteronu ağızdan aldım doktor öyle demişti çalıştığım için bende çok yatamdım ama çok ayakta kalmamaya özellikle ağır kaldırıp uzanmamaya dikkat ettim en başı stres zaten olumlu düşün İnşAllah hiç bir şey olmayacak bebeğine hem kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski azalıyor. Benim 12. Haftaya kadar devam etti canım kanama alanlarım ama git gide yok oldu çok Şükür ilişkiyi yasakladı canım doktor tehlike geçene kadar bide ilk lekelenmem olduğu zaman doktor düşük önleyici bir iğne yapmıştı o zaman kesilmişti lekeler sadece ultrosonda kanama alanları gözüküyordu iki taneMuniş baya moralim bozuk lütfen icim rahatlayana kadar konumu taşıma olur mu ?
Arkadaşlar 7 hafta 3 günlük hamileyim.
2 haftadir düşük tehlikem vardi. Progesteron hormonu içeren ilaci fitil olarak kullanıyorum.
Hafif kahve lekelenmem oluyor du. Her gün az az.
Bugun tekrar gittim ayni hastane başka doktora.
Kalp atisini duydum. Ama ciddi kanaman var. Hiç hosuma gitmedi dedi doktor. 1 ay daha kullanacagim ilaci.
Dün geceden bu yana afedersiniz iliski olunca kalcama vajinamin yakin bolgesine doğru agri girdi. Şu an da çok yok.
Ama su anda ara ara belimin altina ağrı giriyor.
Yat dedi doktor baya kızdı ki. Ben yatamıyorum . Reklamlara kalkıp oynayan insanim yatamiyorum . Neyse yatacagim ama korkuyorum benim gibi olup düşük yasamayan sağlıklıca bebegini kucagina alan hanimlar lütfen bana moral verin. Başka ne yapilir ne yapiyim?
Yani sağolun arkadaşlar.
Iyi ki bir konu actim. Duymadığım sitem kalmadı. Iyi ki moral bulmaya geldim.
Tamam sikintisiz atlatan olmus yazmis sağolsun ama hepiniz beni resmen o işe düşkün ilan etmisiniz ya.
Ben ne dusuncesizim nede cahil.
21 yasinda 7 haftalık hamileyim evde tek basimayim araştırıyorum ama yok araştırınca daha vesvesleniyorum.
Ya parmak agrisini kalp krizi sebebi olarak yazanı gördü bu gözler. Kaldı ki ben belirtilerime göre internet e bakamam ki. . Kafayı bozarim.
Ha ben dusuncesizim ya sırf düşük tehlikem var diye 3 doktor değiştirdim. Deselerdi efendim ne diye doktor oldular. Orda benim yaşım yazıyor kaç haftalik olduğumu görüyor deseydi. Kaldi ki haftada 2 kere olan biseydi haldur huldur birbirimize girismedik ya. Bi alemsiniz ya.
Ayrica reklamlara kalkip oynuyorum demedim. Kalkip oynayan insanim dedim. Deliyim duramam bunu anlatmak istedim.
Siz de beni öyle bir yazmisiniz ki cahilin önde gideni , dagda yasayan, şey delisi biriyim zannettim kendimi ya.
Iyi ki moral bulmaya geldim aglayarak çıkıyorum hepinize teşekkür ederim.
Yok gerçekten 3 doktora gittim. 3 u de demedi ben napiyim onlar demedikce
Kız içerden kanamam var yazmış normal regl gibi kanamam var yazmamış. Ayrıca herkes çok tepki vermiş olabilir ayağı kayıp düşebilir. Bu kadar üstüne gelmek yerine bilmediği düşünemediniz konularda aydınlatın. Siz de annesiniz sanırım sizin de muhakkak yalnış yaptığınız şeyler olmuştur.. lütfen yazıkdoktorlar senın pesıne dusup soylemez sen sorcaksın sıkma canını ama kulagına kupe olsun..
hadı sen 21 yasindasin bilemedin esinin midesi de nasil almis.. sinirleniyor insan boyle seyler duyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?