Bence buradaki doktorlar çok fazla pimpirikli, ben yurtdışından geldim ve bundan önce iki hamileliğimi orda geçirdim ve bana hiç bir zaman ilişkiye girmeyin demediler, hatta aynen devam edin bir sorun yok dediler. Bizde son haftalara kadar aynı şekilde devam ettik hiç sorun yaşamadım. Şimdi üçüncü hamileliğim ve henüz doktora gitmedim, merak ediyorum ne diyecekler :)Allah Allaaaah yaşadığımı ve duyduklarımı aktarıyorum.
Yasaklayan, önermeyen doktorlar var.
Sizin doktorunuz sorun görmemiş, olabilir.
Benim doktorum pimpirikli bir kadındı, ama sadece benim doktorum değil sorunsuz gebelikte ilk 3 ay ilişki önermeyen.
Çoğu diyerek fazla genellemiş olabilirim sadece.
Benim gebeliğim risksizdi. Doktorum, ''ilişkiyi ilk 3 ay önermiyorum ama illa yapacaksanız da haftada 1 i geçmesin ve korunarak olsun demişti. Korunulmadığı takdirde Spermler, döllenmiş yumurtayı tekrar döllemeye çalışıyorlarmış. Çok şaşırmıştım.
Bence buradaki doktorlar çok fazla pimpirikli, ben yurtdışından geldim ve bundan önce iki hamileliğimi orda geçirdim ve bana hiç bir zaman ilişkiye girmeyin demediler, hatta aynen devam edin bir sorun yok dediler. Bizde son haftalara kadar aynı şekilde devam ettik hiç sorun yaşamadım. Şimdi üçüncü hamileliğim ve henüz doktora gitmedim, merak ediyorum ne diyecekler :)
Yahu madem riskli gebelik neden ilişkiye giriyorsunuz bacım? Allahalllaaa.
Benimki gerçekten pimpirikliydi, ama son hafta sabah-akşam demişti :)Bence buradaki doktorlar çok fazla pimpirikli, ben yurtdışından geldim ve bundan önce iki hamileliğimi orda geçirdim ve bana hiç bir zaman ilişkiye girmeyin demediler, hatta aynen devam edin bir sorun yok dediler. Bizde son haftalara kadar aynı şekilde devam ettik hiç sorun yaşamadım. Şimdi üçüncü hamileliğim ve henüz doktora gitmedim, merak ediyorum ne diyecekler :)
Demesıne gerek yok kiYok gerçekten 3 doktora gittim. 3 u de demedi ben napiyim onlar demedikce
Hemde ne yazık vallahi,başka sebeplerden 26 aylık doğmuş bir bebek gördüm,nefes almaya çabalarken kocaman maskeyle,zar gibi karnı zorlanarak inip kalkıyordu,elleri civciv ayağı gibiydi.Günah yavrulara,serumlar hortumlar arasında aylarca yatıyorlar sonraIlk 3 ay iliski önermiyorlar, sizin hem tehlikeli hem yeni neden ilisiye giriyorsunuz, ayrica doktor yat dediyse yat yapacak birşey yok cocugu istiyorsan gerekirse 9 ay kalkmayacaksin yazik günah
benimde 8 haftalikken kanamam olduMuniş baya moralim bozuk lütfen icim rahatlayana kadar konumu taşıma olur mu ?
Arkadaşlar 7 hafta 3 günlük hamileyim.
2 haftadir düşük tehlikem vardi. Progesteron hormonu içeren ilaci fitil olarak kullanıyorum.
Hafif kahve lekelenmem oluyor du. Her gün az az.
Bugun tekrar gittim ayni hastane başka doktora.
Kalp atisini duydum. Ama ciddi kanaman var. Hiç hosuma gitmedi dedi doktor. 1 ay daha kullanacagim ilaci.
Dün geceden bu yana afedersiniz iliski olunca kalcama vajinamin yakin bolgesine doğru agri girdi. Şu an da çok yok.
Ama su anda ara ara belimin altina ağrı giriyor.
Yat dedi doktor baya kızdı ki. Ben yatamıyorum . Reklamlara kalkıp oynayan insanim yatamiyorum . Neyse yatacagim ama korkuyorum benim gibi olup düşük yasamayan sağlıklıca bebegini kucagina alan hanimlar lütfen bana moral verin. Başka ne yapilir ne yapiyim?
Ben 8 haftalikken yasadim kanamayİ banada progeston verdi bende fitil olarak 3 kez kullandim ama ilişkiye yasakladiyatmak zorundasm bebegin için şuan 14 haftaligim gayet iyi bebeğim kanamam yokMuniş baya moralim bozuk lütfen icim rahatlayana kadar konumu taşıma olur mu ?
2 haftadir düşük tehlikem vardi. Progesteron hormonu içeren ilaci fitil olarak kullanıyorum.
Kalp atisini duydum. Ama ciddi kanaman var. Hiç hosuma gitmedi dedi doktor. 1 ay daha kullanacagim ilaci.
Dün geceden bu yana afedersiniz iliski olunca kalcama vajinamin yakin bolgesine doğru agri girdi. Şu an da çok yok.
Yat dedi doktor baya kızdı ki. Ben yatamıyorum . Reklamlara kalkıp oynayan insanim yatamiyorum . Neyse yatacagim ama korkuyorum benim gibi olup düşük yasamayan sağlıklıca bebegini kucagina alan hanimlar lütfen bana moral verin. Başka ne yapilir ne yapiyim?
benimde geçen hafta bir miktar kanamam oldu. kanamam bir gün sürdü. buna rağmen doktorum 3 gün boyunca tuvalet dışında ayağa kalkmamam gerektiğini söyledi. 2 haftada ilişkiyi yasakladı. bence doktorunuza sorun siz yinede...Muniş baya moralim bozuk lütfen icim rahatlayana kadar konumu taşıma olur mu ?
Yani sağolun arkadaşlar.
Iyi ki bir konu actim. Duymadığım sitem kalmadı. Iyi ki moral bulmaya geldim.
Tamam sikintisiz atlatan olmus yazmis sağolsun ama hepiniz beni resmen o işe düşkün ilan etmisiniz ya.
Ben ne dusuncesizim nede cahil.
21 yasinda 7 haftalık hamileyim evde tek basimayim araştırıyorum ama yok araştırınca daha vesvesleniyorum.
Ya parmak agrisini kalp krizi sebebi olarak yazanı gördü bu gözler. Kaldı ki ben belirtilerime göre internet e bakamam ki. . Kafayı bozarim.
Ha ben dusuncesizim ya sırf düşük tehlikem var diye 3 doktor değiştirdim. Deselerdi efendim ne diye doktor oldular. Orda benim yaşım yazıyor kaç haftalik olduğumu görüyor deseydi. Kaldi ki haftada 2 kere olan biseydi haldur huldur birbirimize girismedik ya. Bi alemsiniz ya.
Ayrica reklamlara kalkip oynuyorum demedim. Kalkip oynayan insanim dedim. Deliyim duramam bunu anlatmak istedim.
Siz de beni öyle bir yazmisiniz ki cahilin önde gideni , dagda yasayan, şey delisi biriyim zannettim kendimi ya.
Iyi ki moral bulmaya geldim aglayarak çıkıyorum hepinize teşekkür ederim.
Teşekkür ederim ılımlı yaklasiminiz icinHamile kadının üzerine gitmenin bir anlamı yok olan olmuş. Ayrıca düşük tehlikesi olan bir hastaya doktorun ilişki yasak diye söylemesi gerekiyor. Her şey hastanın aklına gelmez ki sorsum.ben doktora gidince not aldığım şeyleri bile bazen sormayı atlıyorum. Tabi kanama varken ilişki nasıl akla gelir bilemedim ama herkesin yaradılışı bir değil. İlacını kullanıp dinlenip tevekkül edeceksin. Allah tan başkası bilemez bir saniye sonrasını ama sen dikkat et.
Takma kafana yat dinlenme ben 14 haftaya girdim ve bol bol su iç ihmal etme sussuzlukta kanama yapio ilaclarinida saati saatina kullan yatamysn o ilaci agizdan alip ta uykuda yapablr sana ben ole kullandim 10 gün bunca yatmak için sersem gbi oluosn ama ben gbi durmayan biri ancak ole dayandiTeşekkür ederim ılımlı yaklasiminiz icin
Ama ilk doktorum fitil olarak al dedi. Normal alsam etkisi nasıl olur acabaTakma kafana yat dinlenme ben 14 haftaya girdim ve bol bol su iç ihmal etme sussuzlukta kanama yapio ilaclarinida saati saatina kullan yatamysn o ilaci agizdan alip ta uykuda yapablr sana ben ole kullandim 10 gün bunca yatmak için sersem gbi oluosn ama ben gbi durmayan biri ancak ole dayandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?