Valla bordrosunu görmedim. Yakınım olmasa bizzat ağzından duymasam yazmam da neyse konumuz o değilsitede o kadar kazandığını iddia eden doktorlar var yahuu.olmaz öyle şey deyince linçlendim.sen bir de hemşire yazmışsın tey teyyyy
Hayır ünv mezunuyum ve 4800 alıyorumLise mezunu olarak mı atandiniz? Fakülte mezunu hemşireler çok daha fazla kazanıyor çünkü
ev fiyatları aşırı arttı asıl derdimiz bu olmalı valla.aileyle bile ortak malın olmayacak bak sonra sorunlar yaşıyorsun.boş yere anne kız ve kızkardeşler birbirlerine düşecekler kavgalar çıkacak.değer mi?Valla bordrosunu görmedim. Yakınım olmasa bizzat ağzından duymasam yazmam da neyse konumuz o değil
Ha eski ev pardon. eski ev çektiği krediye gidecekse ve yeni ev anne ya da babanın üzerine olacaksa kardeşlerin hakkına bir şey olmuyor aslında. Bilemedim manevi olarak üzülmüş sanki konu sahibi, jest yapayım derken elinde patlamış..Eski oturduğumuz ev senin demiş, yani aslında para eden 2 ev var yeni ev ailenin diğerini de konu sahibine söz vermişler ve evet her türlü diğer kardeşlerin hakkı yenecekti zaten
Valla bordrosunu görmedim. Yakınım olmasa bizzat ağzından duymasam yazmam da neyse konumuz o değil
e asgari ücrette aşağı yukarı bu fiyatlarda.üzücü değil mi?
E sen sozlesmelisin daha...kuzenim de hemşire 3 yıldır, donerle 6500 alıyorum diyor ( eksik söylüyor olabilir ) ama o kadrolu. Kadroya geçince rahatlarsın biraz, olan olmuş bence başta hata yapmışsın, madem bi işe kalkistin tamamla derim.
Aylık size kalan gelir bunlar mı? Hemşireler az kazanıyor o zaman, çok üzücü. Anlamadığım nasıl geçiniyorsunuz üç bin beş yüz kredi ödeyerek?
E sen sozlesmelisin daha...kuzenim de hemşire 3 yıldır, donerle 6500 alıyorum diyor ama o kadrolu
geriye kalan bir bot parasıAylık size kalan gelir bunlar mı? Hemşireler az kazanıyor o zaman, çok üzücü. Anlamadığım nasıl geçiniyorsunuz üç bin beş yüz kredi ödeyerek?
Vay anasını doktorum iki aylık maaşım o kadar yapmıyor. Telefonum s7 bozulmasın diye her gece dua ediyorumArkadaşımın kardeşi 2 sene önce yeni atandığında 13bin liraya telefon almıştı. Vay falan demiştik aman ne olacak canım 2 aylık maaşım bile değil demişti. Oradan biliyorum.
Yani ailemle kalıyorum zaten giderim olmaz dedim ki zaten ilk zamanlar zorlanmıyordum da . Ama şuan bu paranın kıymeti kalmadıAylık size kalan gelir bunlar mı? Hemşireler az kazanıyor o zaman, çok üzücü. Anlamadığım nasıl geçiniyorsunuz üç bin beş yüz kredi ödeyerek?
annenizle sakince tekrar konuşmayı deneseniz.evlilik hazırlığı da yapıyor muşsunuz.stressizce halledebilseniz bu konuyu keşkeYani ailemle kalıyorum zaten giderim olmaz dedim ki zaten ilk zamanlar zorlanmıyordum da . Ama şuan bu paranın kıymeti kalmadı
ilçede çalışıyorum . Merkezden gidiş geliş yapıyorum nöbet usulü çalışıyorum . Mesai çalışan arkadaşlarım yol parası çok diye bazı günler hastanede kalıyorlar. Bi hemşire olarak bu konumda olmak gerçekten zor ama insanlar inanmıyor napalımVay anasını doktorum iki aylık maaşım o kadar yapmıyor. Telefonum s7 bozulmasın diye her gece dua ediyorum
Ben de duyduğumda şaşırdım ama dediğim gibi bordrosunu görmedim. Yakınım olduğu için yalan söylediğini de düşünmedim. Bana söylediği buydu.Vay anasını doktorum iki aylık maaşım o kadar yapmıyor. Telefonum s7 bozulmasın diye her gece dua ediyorum
Sen çocuk aklınla gereksiz bir jest yapmak istemişsin ama en başta ailenin dur kızım sen napiyosun demesi gerekirdi. Ekonominin gidişatı 10 yıldır belli zaten. Daha kadroya bile geçmeden ağır bir yük altına sokmuşlar sizi. İşlerine gelmiş. Olan olmuş artıkYani ailemle kalıyorum zaten giderim olmaz dedim ki zaten ilk zamanlar zorlanmıyordum da . Ama şuan bu paranın kıymeti kalmadı
kuşa döndü tüm maaşlarrr tey teyyy.konu sahibi bu krediyi 2 yıl daha ödeyecekse işi zor.evlilik masrafları ağırdır nasıl yapsın hepsini birden?Ben de duyduğumda şaşırdım ama dediğim gibi bordrosunu görmedim. Yakınım olduğu için yalan söylediğini de düşünmedim. Bana söylediği buydu.
Ben de 10 yıllık öğretmenim izne ayrılmadan önce yatan son(ağustos ayı) maaşım 5100 liraydı.
Ailesi de evlenmeden bir an önce yiyebildigimizi yiyelim diye ilk maaştan çökmüşler zaten kıza. Madem o imzayı attı bankaya o borç bitene kadar evlenmesin artık , koca kaçmıyor ya, elbet geçer 2 yılkuşa döndü tüm maaşlarrr tey teyyy.konu sahibi bu krediyi 2 yıl daha ödeyecekse işi zor.evlilik masrafları ağırdır nasıl yapsın hepsini birden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?