Ne saatleri bir hafta öncesinde başlar ağırılarımYa bide nasıl hasta olduğunuzu anlamıyorsunuz saatler öncesinden tek sancı çeken ben miyim.?
Ev sahibi olsam kızın sol kulağını çınlatıyordum şuan. Herkesin başına gelebilir. Ama kadına söylemesi gerekirdi diye düşünüyorum. Milletin üstüne başına sürtülecek belki.Erkek arkadaşınıza söyleyin halletsin çaktırmadan, siz uzaktan ne yapabilirsiniz ki başka.
Bende olmuyor agrıNe saatleri bir hafta öncesinde başlar ağırılarım
Soyuna sopuna danteller düzmüşte olabilirdikEv sahibi olsam kızın sol kulağını çınlatıyordum şuan.
Ne saatleri bir hafta öncesinde başlar ağırılarım
Sımdı de soylerım de cok utanıyorumEv sahibi olsam kızın sol kulağını çınlatıyordum şuan. Herkesin başına gelebilir. Ama kadına söylemesi gerekirdi diye düşünüyorum. Milletin üstüne başına sürtülecek belki.
Cok utanıyorumErkek arkadaşınıza söyleyin halletsin çaktırmadan, siz uzaktan ne yapabilirsiniz ki başka.
Farketmemişim sandalyeye bulaşmış olabilir de.Sımdı de soylerım de cok utanıyorum
Hiç mi? yani içinizden birşeyler akıyor sonuçta o an bile hissedip fırlar insan ayağa, işiyorum rahatlığıyla oturmaya devam mı ettiniz ki okadar geçmiş sandalyeye..Bende olmuyor agrı
Tek Kadın bendim evde bıde annesiKeşke ıslak mendil isteyip ay şuraya çay kahve neyse damlattım diyip sileydin.Geçmiş olsun artık oturan oturdu gören gördü. Dua et kalabalıktan anlamayıp senden bilmesinler.
Olan oldu suan mevzu nasıl oldugu degıl kı ne yapabilirim gercekrn cok utanıyorum soylemeye de offHiç mi? yani içinizden birşeyler akıyor sonuçta o an bile hissedip fırlar insan ayağa, işiyorum rahatlığıyla oturmaya devam mı ettiniz ki okadar geçmiş sandalyeye..
Annesi menopoz yaşının üstündeyse sıkıntı yok ha öyleyse de sıçtık Cafer bez getir denir bu duruma..Tek Kadın bendim evde bıde annesi
Ahahhaha bildiğin foş diyeeDaha kötüsünü anlatayım için biraz ferahlasın. Eşimin iş yerine bi müşteri kız gelmiş, kalkıp gittiğinde yerler ful sidikmiş.
Bir daha gormeyeceğim insanlar olsa bende bu kadar takmazdım da of cok utancı verici bı durum oldu benim ıcınDaha kötüsünü anlatayım için biraz ferahlasın. Eşimin iş yerine bi müşteri kız gelmiş, kalkıp gittiğinde yerler ful sidikmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?