Acil bakın kızlar

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.635
287
123
Arkadaşlar erkek arkadasımın evıne bayramlaşmaya gittik ben hasta olmusum sandalyeye bulastı sandalye acık renk soyleyemedım cok utandım ev de cok kalabalıktı silemedim de eve geldım sımdı ama kadın gorecek abileri var onlar oturursalar onlar gorecekler o sandalye de benım oturduğumu da bılıyolar ne yapacagım ben

Etik olmamış. Ev sahibi kadını tenhaya çağırıp söylemek çok mu zordu bir sekilde silerdi kadın kimse oturmadan. Aferin.

Ya bide nasıl hasta olduğunuzu anlamıyorsunuz saatler öncesinden tek sancı çeken ben miyim.?

Erkek arkadaşınıza söyleyin halletsin çaktırmadan, siz uzaktan ne yapabilirsiniz ki başka.
Ev sahibi olsam kızın sol kulağını çınlatıyordum şuan. Herkesin başına gelebilir. Ama kadına söylemesi gerekirdi diye düşünüyorum. Milletin üstüne başına sürtülecek belki.

Utanılcak bir durum değil kadın olan herkes anlayışla karşılardı o aralıkta söylemeliydiniz

Hiç mi? yani içinizden birşeyler akıyor sonuçta o an bile hissedip fırlar insan ayağa, işiyorum rahatlığıyla oturmaya devam mı ettiniz ki okadar geçmiş sandalyeye..
Olan oldu suan mevzu nasıl oldugu degıl kı ne yapabilirim gercekrn cok utanıyorum soylemeye de off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…