Anlaslır kan oldugu bıde tek kadın bendim annesiyle dırek anlarlar benden oldugunu off nıye hep benım basıma gelıyo boyle seylerO zaman bırak dağınık kalsın.
Düşünsünler buraya ne oldu acep diyekuruyunca rengi değişmiştir.
Anlaslır kan oldugu bıde tek kadın bendim annesiyle dırek anlarlar benden oldugunu off nıye hep benım basıma gelıyo boyle seylerO zaman bırak dağınık kalsın.
Düşünsünler buraya ne oldu acep diyekuruyunca rengi değişmiştir.
Söylerse oğlundan hamileyim yerleşme kanaması de.Oda annesıne soyleyecek
Len şimdi demeli değil mi biz sürtünmeyle ilişki yaşıyoruz ya hamile kaldıysam diyeSöylerse oğlundan hamileyim yerleşme kanaması de.
Ya hu üzülme. Arayacaksan ara sevgilini. Niye tiksinsin. Oy evlenince falan nelerine şahit oluyorlar. Bu ilişkinizin bi sınavı olur. Baktın tiksindi koy totosuna tekmeyi.Anlaslır kan oldugu bıde tek kadın bendim annesiyle dırek anlarlar benden oldugunu off nıye hep benım basıma gelıyo boyle seyler
Ay sanki cinayet işlemişsin parmak izin kalmış gibi. Rahat ol. O tiksinir dediğin sevgilin evlenince yanında zart zurt ossuracak yani.Anlaslır kan oldugu bıde tek kadın bendim annesiyle dırek anlarlar benden oldugunu off nıye hep benım basıma gelıyo boyle seyler
SoyleyecegımYa hu üzülme. Arayacaksan ara sevgilini. Niye tiksinsin. Oy evlenince falan nelerine şahit oluyorlar. Bu ilişkinizin bi sınavı olur. Baktın tiksindi koy totosuna tekmeyi.
Çok iğrenç. Osuran koca istemiyorumAy sanki cinayet işlemişsin parmak izin kalmış gibi. Rahat ol. O tiksinir dediğin sevgilin evlenince yanında zart zurt ossuracak yani.
Bir tane de benden gelsin. Lisedeyken arkadaşım bizde kalmıştı. Sabah uyandık bir süre sonra gitti. Annem yıkamak istemiş nevresimi, bana da xin çarşafı nerde dedi. Baktık her yere, yok. Neyse sordum meğer gece çişini yapmış, çarşafı makineye atmaya utanıp yanında götürmüş. Ulan yıkamaktan utandın da çalmaktan utanmadın mı yaDaha kötüsünü anlatayım için biraz ferahlasın. Eşimin iş yerine bi müşteri kız gelmiş, kalkıp gittiğinde yerler ful sidikmiş.
Osuran kocaya hayırÇok iğrenç. Osuran koca istemiyorumQueen Teyze
Ay kahkaha attım.Bir tane de benden gelsin. Lisedeyken arkadaşım bizde kalmıştı. Sabah uyandık bir süre sonra gitti. Annem yıkamak istemiş nevresimi, bana da xin çarşafı nerde dedi. Baktık her yere, yok. Neyse sordum meğer gece çişini yapmış, çarşafı makineye atmaya utanıp yanında götürmüş. Ulan yıkamaktan utandın da çalmaktan utanmadın mı ya
Napsındı konu sahibi sandalyeye mi sırtlasındı götürsündü hııBir tane de benden gelsin. Lisedeyken arkadaşım bizde kalmıştı. Sabah uyandık bir süre sonra gitti. Annem yıkamak istemiş nevresimi, bana da xin çarşafı nerde dedi. Baktık her yere, yok. Neyse sordum meğer gece çişini yapmış, çarşafı makineye atmaya utanıp yanında götürmüş. Ulan yıkamaktan utandın da çalmaktan utanmadın mı ya
En azından uykusunda. Kaçış yok.
Arteminin arkadaşı olsaydı onu da çalardı.Napsındı konu sahibi sandalyeye mi sırtlasındı götürsündü hıı
Bak bu fikir çok mantıklı konu sahibi dikkate al bence. E Elfidaa90Onlar sana bir şey söyleyene kadar hiç bir şey söyleme. Farkında olmadığını düşünsünler. Eğer söylerlerse de "aaaa şaka yapıyorsunuz ciddi mi ya of çok utandım" cümlesi eşliğinde bilmiyorum ben masumum ayağına yatın. Öbür türlü gördüğünüz halde saklamak hoş gözükmeyecektir göze.
Sımdı erkek arkadasıma soyleyeyım diyorum ama gecmezse daha kotu olurOnlar sana bir şey söyleyene kadar hiç bir şey söyleme. Farkında olmadığını düşünsünler. Eğer söylerlerse de "aaaa şaka yapıyorsunuz ciddi mi ya of çok utandım" cümlesi eşliğinde bilmiyorum ben masumum ayağına yatın. Öbür türlü gördüğünüz halde saklamak hoş gözükmeyecektir göze.
Biraz daha arkadaşı oyalansa onuda çalar giderdi. Artemisin annesi şok kız yok ortadaArteminin arkadaşı olsaydı onu da çalardı.
Erkek arkadasıma soylerım ama gecmezse daha kotu olur
Benim arkadaş olsa onu da yapardı eminimNapsındı konu sahibi sandalyeye mi sırtlasındı götürsündü hıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?