Aaaa o ne kız öyle. Zıçsaymış tam olacaamış.Daha kötüsünü anlatayım için biraz ferahlasın. Eşimin iş yerine bi müşteri kız gelmiş, kalkıp gittiğinde yerler ful sidikmiş.
Evet evet baya tamamını yapmış artık foş mu fış mıAhahhaha bildiğin foş diyee
Bi de bayıl istersenCok utanıyorum
Ev o kadr kalabalıktı kı erkek kardesı abisi full erkek onu yapabileceğim ortam yoktuBi de bayıl istersen
Neyinden utandın bu kadar? Altı üstü regl olmuşsun. Çekseydin sandalyeyi mutfağa kendin bile temizlerdin
O yüzden öylece bırakmaya mı karar verdin :dEv o kadr kalabalıktı kı erkek kardesı abisi full erkek onu yapabileceğim ortam yoktu
Sevgilinden ayrıl.Bir daha gormeyeceğim insanlar olsa bende bu kadar takmazdım da of cok utancı verici bı durum oldu benim ıcın
Bu neymiş yaaaEvet evet baya tamamını yapmış artık foş mu fış mı
Biraz daha otursaymış onu da yapabilirmiş.Aaaa o ne kız öyle. Zıçsaymış tam olacaamış.
Oda tıksınır diye soyleyemedım onadaSevgilinden ayrıl.Kız abartma bir şey olmaz. Sevgiline söyle sandalyeye baksana bi leke var mı diye yüzlemez zaten kendi halleder. İnsanlık hali.
Ben başka yerde tuvalete gidemiyorum millet başkasının koltuğuna işiyo. Şu rahatlıktan isterdim.Bu neymiş yaaa
Tuvaletin varlığından haberdar değilmiymiş
İşin şakası bir yana E Elfidaa90 yapman gereken toplarak bu canım bak. Vakit geçmeden söyle.Regl iken beyaz sandalyeye oturmak benim için fobi gibi birşey. Sürekli kalkar kontrol ederim. Ben olsam erkek arkadaşıma regl olduğumu ve eve geldiğimde fark ettiğimi evde oturduğum sandalyeye geçip geçmediğini kontrol etmesini söylerdim. Eğer geçtiyse çaktırmadan nasıl silebileceğini anlatırdım.
Bismillahirrahmanirrahim o ne kızzzzzzzzz anaaaaaDaha kötüsünü anlatayım için biraz ferahlasın. Eşimin iş yerine bi müşteri kız gelmiş, kalkıp gittiğinde yerler ful sidikmiş.
Niye dağda mı yaşıyor bu arkadaş da karşı cinsin her ay düzenli olarak regl olduğunu bilmiyor?Oda tıksınır diye soyleyemedım onada
Artık yeni düzene alış burhanımBen başka yerde tuvalete gidemiyorum millet başkasının koltuğuna işiyo. Şu rahatlıktan isterdim.
Oda annesıne soyleyecekNiye dağda mı yaşıyor bu arkadaş da karşı cinsin her ay düzenli olarak regl olduğunu bilmiyor?
İlk kez mi öğrenecekte tiksinecek?
O zaman bırak dağınık kalsın.Oda tıksınır diye soyleyemedım onada
Hımm eğer oda benim gelinim olacak varlık asla regl olamaz derse o zaman kesinlikle ya sen ya onlar buz devrinden falan.Oda annesıne soyleyecek
Neler hayal ettirdin su anO zaman bırak dağınık kalsın.
Düşünsünler buraya ne oldu acep diyekuruyunca rengi değişmiştir.
Düşünsene aceleyle arıyorlar konu sahibini yavrum iyimisin toton kanamış diyeO zaman bırak dağınık kalsın.
Düşünsünler buraya ne oldu acep diyekuruyunca rengi değişmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?