Bende çizgiyi gördüm canım insallah hamilesindir. 2 gün sonra tekrar yap koyulaşma olur insallah gebesindir canımKizlar ben aylardir cocuk icin calisiyorum esim azospermi cikti tedavi oldi sperm cikisi olsu tup bebek yapilicak derken simdi gebelik testi yaptim. Kendi zihnimde mi o cizgiyi olusturuyorum yoksa var mi? Insallah Hamile olabilir miyim acaba? Adetime 3 gun var
Evet var canım bende gördüm hayırlısı olsunKizlar ben aylardir cocuk icin calisiyorum esim azospermi cikti tedavi oldi sperm cikisi olsu tup bebek yapilicak derken simdi gebelik testi yaptim. Kendi zihnimde mi o cizgiyi olusturuyorum yoksa var mi? Insallah Hamile olabilir miyim acaba? Adetime 3 gun var
Bende çizgiyi gördüm canım insallah hamilesindir. 2 gün sonra tekrar yap koyulaşma olur insallah gebesindir canım
Var canim hayal gormuyorsun gayetde var :))
bende gördüm inşallah hamilesindir ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bende gördüm canım inş hamilesindir darısı benim ve tüm çocuk bekleyenlere nasip eder inş
Ben de gordum silik cizgiyi. Sabah ilk idrarda daha da koyulaşır bence :) Allah gonlune gore versin
var var....
ay hadi inşallahhhhhh :))))
Evet var canım bende gördüm hayırlısı olsun
Bence var :)
Yaaaa insallahhhhhh dayanamadim kan vermeye geldim insallah Allah nasip eder. Adete yalin hcg degero artarmis insallah o degildir de hamileyimdirbence de var. inşallah hamilesindir :)
Ohh oh ne guzel sonuc kacta cikicak haber ver bizede :))Yaaaa insallahhhhhh dayanamadim kan vermeye geldim insallah Allah nasip eder. Adete yalin hcg degero artarmis insallah o degildir de hamileyimdir
Kan sonucun ne zaman çıkar? Hadi hayırlısı insallah :)Yaaaa insallahhhhhh dayanamadim kan vermeye geldim insallah Allah nasip eder. Adete yalin hcg degero artarmis insallah o degildir de hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?