ACIL BAKIN NOLUR

Gorunuyor yarin bir daha yapin ins hamilesinizdir.

Evett dayanamadim bu saatte gittim verdim
Ay benim gibi bir deli Anne adayı daha
Bende gece 3 bucukta gitmiştim hastaneye tek başıma kimse yok kimsenin haberi yok ay koşa koşa gittim ne gece idi mutlu bir haberle döndüm Rabbim sana da nasip etsin haberlerini bekliyoruz

Bende görüyorum cizgiyi. Hayirlisiyla dilegin gerceklesir Insallah

Insallahh insallahhh. Bende habersiz gidip verdim Bakalim icimde hamile olmadigima dair bir his var ama insallah yaniliyorumdur.

Var var hadi Allah tamamına erdirsin

bende gördüm hayırlı olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin

Insallahh insallahhh. Bende habersiz gidip verdim Bakalim icimde hamile olmadigima dair bir his var ama insallah yaniliyorumdur.

ay çok heyecanlı, inşallah vardır ve alırız güzel haberlerinizi. kaçta çıkacakmış sonuç? normalde burda paylaşılan resimlerde ilk defa ikinci çizgiyi gördüm. hayırlısı olsun. :)

Bence yanılıyorsun bekleyelim görelim mutluluktan bize haber vermeyi unutma ve dikkatli ol saat geç oldu Rabbim esirgesin bebeğini ve seni

İnterneeten de ogreniliyor denediniz mi

Bakiyorum ama hastanenin sitesine girilmiyor. Bahtsiz miyim nedir

Ne heyecanlı bir bekleyiş inşallah hamilesindir canım tüm kalbimle dua ediyorum sana ve evlat isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…