acil bi bakiverin.

birkibirki

En Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
3.286
3.406
248
kizlar mesele eltim.aile apartmaninda oturuyoruz 3 katli.buyuk eltimle cok iyiyken soyledigim basit bi seyi abartip kocasina soylemesi, kocamin kocama sikayetiyle aramiz bozuldu.3 aydir felan hemen hemen sifir iletisimdeyiz.az once eltimin buyuk oglu geldi "yenge Kuran okutuyoruz annem aradi acmadin sen de gelicen" diye davet etti.simdi bu kadin benim dogumumda hastanede yanimda kaldi iyiligi coktur ama, 3 aydir karsilastik hep beni gormezden geldi ben de onu gormezden geldim.napsam gitsem mi surda ogleye ne kaldi bi dokturuverin hanimlar napsam

bence gidin ,yaptığını görmezden gelmeyin,şahsen doğumumda eşimin halası geldi çok ta beğenmem bazı yönlerini ama benim zor günümde yanımda olan inssandı asla ödeyemem hakkını.....

En zor zamanınızda kalıp yine de size destek çıkmış.Boşverin aradaki husumeti,davet edildiyseniz sizde gidin.

peki kizimi ogle uykusuna yatirip gitsem diyorumvyarim saat diken ustu oturur kalkarim ya da yatirmadan gitsem kizimin uykusu geldigi icin gene yarim saat oturur kalkarim inanin hic icimden uzun uzun oturmak gelmiyor

Maden mesele çok küçük hiç büyütmeyi gidin

davete icabet etmek lazım

Yakın akrabasınız
Hem Kur'an okutuluyo madem
Git dinle gel, samimi olmana lüzum yok
Ama bulunmanda fayda var bence, hem küslük ortadan kalkar ama merhaba-merhaba takıl bence artık

gerçekten davet etti mi acaba sizi. yoksa oğlu siz barışın diye annesinin haberi olmadan sizi çağırmış olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…