- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
- Konu Sahibi birkibirki
-
bence gidin ,yaptığını görmezden gelmeyin,şahsen doğumumda eşimin halası geldi çok ta beğenmem bazı yönlerini ama benim zor günümde yanımda olan inssandı asla ödeyemem hakkını.....kizlar mesele eltim.aile apartmaninda oturuyoruz 3 katli.buyuk eltimle cok iyiyken soyledigim basit bi seyi abartip kocasina soylemesi, kocamin kocama sikayetiyle aramiz bozuldu.3 aydir felan hemen hemen sifir iletisimdeyiz.az once eltimin buyuk oglu geldi "yenge Kuran okutuyoruz annem aradi acmadin sen de gelicen" diye davet etti.simdi bu kadin benim dogumumda hastanede yanimda kaldi iyiligi coktur ama, 3 aydir karsilastik hep beni gormezden geldi ben de onu gormezden geldim.napsam gitsem mi surda ogleye ne kaldi bi dokturuverin hanimlar napsam
kizlar mesele eltim.aile apartmaninda oturuyoruz 3 katli.buyuk eltimle cok iyiyken soyledigim basit bi seyi abartip kocasina soylemesi, kocamin kocama sikayetiyle aramiz bozuldu.3 aydir felan hemen hemen sifir iletisimdeyiz.az once eltimin buyuk oglu geldi "yenge Kuran okutuyoruz annem aradi acmadin sen de gelicen" diye davet etti.simdi bu kadin benim dogumumda hastanede yanimda kaldi iyiligi coktur ama, 3 aydir karsilastik hep beni gormezden geldi ben de onu gormezden geldim.napsam gitsem mi surda ogleye ne kaldi bi dokturuverin hanimlar napsam
Maden mesele çok küçük hiç büyütmeyi gidinkizlar mesele eltim.aile apartmaninda oturuyoruz 3 katli.buyuk eltimle cok iyiyken soyledigim basit bi seyi abartip kocasina soylemesi, kocamin kocama sikayetiyle aramiz bozuldu.3 aydir felan hemen hemen sifir iletisimdeyiz.az once eltimin buyuk oglu geldi "yenge Kuran okutuyoruz annem aradi acmadin sen de gelicen" diye davet etti.simdi bu kadin benim dogumumda hastanede yanimda kaldi iyiligi coktur ama, 3 aydir karsilastik hep beni gormezden geldi ben de onu gormezden geldim.napsam gitsem mi surda ogleye ne kaldi bi dokturuverin hanimlar napsam
davete icabet etmek lazımkizlar mesele eltim.aile apartmaninda oturuyoruz 3 katli.buyuk eltimle cok iyiyken soyledigim basit bi seyi abartip kocasina soylemesi, kocamin kocama sikayetiyle aramiz bozuldu.3 aydir felan hemen hemen sifir iletisimdeyiz.az once eltimin buyuk oglu geldi "yenge Kuran okutuyoruz annem aradi acmadin sen de gelicen" diye davet etti.simdi bu kadin benim dogumumda hastanede yanimda kaldi iyiligi coktur ama, 3 aydir karsilastik hep beni gormezden geldi ben de onu gormezden geldim.napsam gitsem mi surda ogleye ne kaldi bi dokturuverin hanimlar napsam
Evet bende buna takildim"Sen de gelcen" mi?
Herkes davet demiş de davet yok ki ortada...Evet bende buna takildim
Oğlunu göndermiş işteHerkes davet demiş de davet yok ki ortada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?