acil bi bakiverin.

Gidin bence.
Aramış duymamışsınız. çocuğu yollamış çocukta doğal olarak bu şekilde anlatmış ben orda sorun görmedim.

Kendisi hazırlık yapıyor olabilir veya bu tür durumda karşınıza gelip dese mevlit öncesi olası bir gerginlik olur diye düşündü belki. bir adım atmış sizde atın.

Uzun uzadıya da oturabilirsiniz akşamlayabilirsiniz veya kuranı dinleyip kalkabilirsiniz duruma tavra göre değişir.

kizlar gittim yemekten hemen once yemege Kurana kaldim caya kalmadim.kizimin uyku saati geciyor diye evime gectim daha fazlasini icim almadi.zaten bi yabanci hissettim kendimi.sogukluk girmis araya

kizlar gittim yemekten hemen once yemege Kurana kaldim caya kalmadim.kizimin uyku saati geciyor diye evime gectim daha fazlasini icim almadi.zaten bi yabanci hissettim kendimi.sogukluk girmis araya
Nyse senden cikmis oldu bosver., kuran icin davetr gerek yok zsten nerde sesini duysak gitmremiz lazim diye dusunuyorum

Sana barışma sinyalleri yolluyo gitmelisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…