acil bi bakiverin.

Oğlunu göndermiş işte
Kendi söylese daha iyiydi tabi ama belki de çekindi 3 aydır küslermiş sonuçta
Ama bi davet var evet
Ben mi yanlış okuyorum. Çocuk " Kuran okunacak sana da haber vermemi söyledi, okunacak haberin olsun seni de çağırıyor..." gibi bir şey dememiş ki. Sen de geliceksin demiş...

Ben mi yanlış okuyorum. Çocuk " Kuran okunacak sana da haber vermemi söyledi, okunacak haberin olsun seni de çağırıyor..." gibi bir şey dememiş ki. Sen de geliceksin demiş...
Yok doğru okumuşsun
Ama öyle yorumlamışsın
Ben öyle yorumlamadım, çocuğu annesi yollamış çocukta böyle kelimelere dökmüş bence evet bi davet var ortada. Yoksa çocuk gelip bunları söylemezdi

Yine ayrık otu olarak ben olsaydım gitmezdim.
Ne pis deve kinim varmış yav.
Sen bana bakma ama benim mecburiyetlerim seninkilerden farklı git sen,barışırsınız belki .

Ben kendi adıma konuşayım
Uzak biriyse ilişkimi keserim biter
Ama yüzyüze geleceğim akrabalık olan biriyse çok çok önemli birşey yaşanmadıysa barışırım ama sadece merhaba-merhaba takılırım ( Gerçi ben hemen herkesle böyleyim, az öz muhabbet ederim )
Hem küslük sevmem hemde kasılmam böylece merhaba nasılsın , iyilik seni sormalı

Dilime yapışmaz ama hiç görüşmesem eşim mi gitse kızımda var bebek sonuçta vs. muhabbeti. Amcası yengesi kızımın onlar, ben küssem bile görüşsünler isterim. ( Eltim yok bu arada ama başka bir yakın içinde böyel düşünüyorum, çok büyük bir hata yapmadıkça ). Büyük bi hata varsa tabi ağzıyla kuş tutanın yüzüne bakmam, isterse babam olsun o kişi.

Bence gidin vesile olur işte soğukluk kırgınlık aradan kalkmış olur

gelen oglan cocuguydu arkadaslar uykudan yeni kalkmis o kadar derdini anlatabildigine sukur.yani en azindan bende bi davet var diye dusundum.cok pis kinim vardir ama Cekirgee nin de dedigi gibi kizimin amcasi ve kuzenleri.ayrica cocuklari ben de cok severim anasini babasini da cok severdim abla abi diye ama iste basit biseyi o kadar buyutmeleri cok dokundu.

Bencede gitmelisin. Onun için bile olmasa rabbimin rızası için kuranı kerimin hatrı için gidin

Gitsen ne kaybedersin ?
Bence hiç birşey
Komşu mevlid okutuyomuş gibi git dinle gel
Bence kazancın bile olur

Ama bence samimi olma artık, merhaba merhaba takılın gidin
Eltiden arkadaş olanı çok duymadık zaten, eltim yok ta hani buralardan da biliyorum çevremden de

Siz mecburen de olsa bir araya bi sekilde gelecek insanlarsiniz.. Zor gununde yaninda da olmus.. Insaniz, bazi kotu huylarimiz da olabilir, bence hemen bitirme..
Hem davete icabet sunnettir.. Sevaba girmis ol bi adim atarak..

Bence git bide bu konu yüzünden eşinle Aran açılmasın. Böyle gereklilik hallerinde görüş hiçbişey yok gibi ama onun yüzünden eşinle aranın açıldığını asla unutma hep temkinli ve akıllı hareket et. Ayrıca en kısa zamanda eşini işlemeye başla ki bi daha sefere kimse aranıza giremesin. Benim düşüncem sen çok büyük bi hata bile yapsan eşine yansıtmamaları gerekirdi senle halledebilirlerdi de şu davet şeklindeki emrivakiye de takılmadım değil acaba çocuk mu öyle ifade etti

evet aramis tel.i duymadim acamadim o yuzden hos duysamda Allah biliyor ya acmayadabilirdim

Hmm anladım. Dışarıdan bir göz olarak bakınca "git, o bir adım atmış sende at, küslük olmaz, nasılsa aynı binadasınız illa ki birgün görüşeceksiniz" denmesi gerekse de, kırgınlığınızın sebebini bilmiyorum. Belki içiniz gerçekten almıyor, eğer gittikten sonra pişman olacaksanız gitmeyin. Daha doğrusu nasıl huzurlu hissedecekseniz öyle davranın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…