acil bi sorum var

humanistmira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.913
4.393
83
kızlar selam...
su idrar testleriyle kafayî bozanlardanim. bekledigim adet tarihim bugundü. bi hafta kala yaptigim testler negatif cikinca dun ve bugun testi biraktim. bugun adetimi bekledim. gelen giden yok. bi saat once esimi nobetci eczaneye yolladim dedim son bi test yapim. 3 dk gecmeden hafif silik bi cizgi cikti. ama baya silik.esim de gordu. sorum su: yanlislik olma ihtimali var mi bu tetlerde? bunu yasayan oldu mu? ya da regl oncesi boyle hatali verme ihtimali var midir? Allah isteyen herkese saglikla hamile kalip dogurmayi saglikli bebislere kavusmayi nasip etsin insallah.

canim dollenmeden belli bir gun sonra idrarda cikar..benim 5gun gectikten sonra silik cikmisti cizgim insallah hamilesindir en guzeli gidip kan testi yaptirmak en guveniliri..

Beta hcg hormonu önce kana sonra idrara salgılanır , 1 hafta önce demekki henüz idrara gecmemiş,kan testiylede dogrula yuksek ihtimal hamilesin gözün aydın :)

Beta hcg hormonu önce kana sonra idrara salgılanır , 1 hafta önce demekki henüz idrara gecmemiş,kan testiylede dogrula yuksek ihtimal hamilesin gözün aydın :)
işte kafam takilmiyo degil bi yandan regl gunune yakin zamanda da bu iinci cizgi gorunur mu acaba die? yalandan bi cizgi ama pembe ve gorduk esimle. pazartesiye kdr beklicem cnm.

dayanabilcekmisin pazartesiye kadar.. bebiskon seninle gibi geldi banada daha cok kucuk oldugu icin ancak degerlerin yukseliyor bence..
bn o gune kadar Allah bilir kac test daha yaparim:)) artk tamam bu ay olmadi dedigim anda gorunce yeniden heycanlanmk istemyrm. yaniltici olabilir mi diye. ama yrn ki daha net cikarsa sanirim dayanamayabilrim pztye kdr. sabah bi tekrar denim bakalm. tesekkur ederim cevbin icin

Reglimden bir gün önce silik çıkmıştı bence hamilesin canım. Hayırlı olsun

3 silik cizgiyle 3 farkli markada cikti kan sifirdi 1 gun sonra adet oldum cnm adetin gecmesini bekle 2 gun sonra sabh idrarnla yap daha net cikarsa vardr cnm

3 silik cizgiyle 3 farkli markada cikti kan sifirdi 1 gun sonra adet oldum cnm adetin gecmesini bekle 2 gun sonra sabh idrarnla yap daha net cikarsa vardr cnm
peki hic arastirdinmi 3 testte silik ckmasina ragmen neden regl oldugunu. yani regl oncesi testlerde bole bi hata payi olabilme ihtimali olabilir mi

tamam cnm bn de sabah bi yapmayi dusunuyodum testi tekrardan
Insallah vardr sadece suna dikkat et canim yarin yaptgn bundan bi tik koyuysa o zamn tmm ama golge gibi renksiz cikarsa %50 ihtimal dusun cunku bn cok kotu olmustm kimsenn oyle uzulmesini istmyrm yanlis anlama beni insallah Rabbim vermstr bebisini gobusune :))

peki hic arastirdinmi 3 testte silik ckmasina ragmen neden regl oldugunu. yani regl oncesi testlerde bole bi hata payi olabilme ihtimali olabilir mi
Hayir onceden olmuyrdu cnm iste bu carsamba gidicm randevum var bnm zaten cikolata kistide yapabiliyrmus dediler korktm bn bebus beklerken kistmi geldi bakcm cnm

ah canm bnm, yanlis anlarmiyim. ben de umitlenmk istemyrm her sonuca hazirlkli olmak gerek.

Benimde bugün regl günümün son günüydü gecen aylara bakarak ama gelmedi hep geldi saniyorum tuvalete kosuyorum ama yok. Ovu testleri de hala pozitif iki koyu cizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…