- 7 Şubat 2016
- 1.123
- 1.826
- 83
- 36
- Konu Sahibi humanistmira
-
Benimde bugün regl günümün son günüydü gecen aylara bakarak ama gelmedi hep geldi saniyorum tuvalete kosuyorum ama yok. Ovu testleri de hala pozitif iki koyu cizgi[/QU. Gebelik testi yaptin mi cnm hic
Ama hamilemiydiniz kiBen de ilkinde adet olmam gereken gün yapmıştım testi silik çıkmıştı.
Amin ins istiyorum cok daha bir bucuk yillik evliyim ama yinede icimden cok geliyor esimde oyleBenimde silik çıkmıştı geç döllenme olmuş bende
Meğerse ikizlere hamileymişim:)
Rabbim istiyorsanız nasıp etsin inşallah bence hamilesiniz gibi geliyor
Acile gidip kan testi yaptirsaniz bir saatte çıkıyor sonuç
Canim hamilesin adet gununde silik cikmis iste.Idrar testleri %90 dogru sonuc verir.Dr gidip kan ver..kızlar selam...
su idrar testleriyle kafayî bozanlardanim. bekledigim adet tarihim bugundü. bi hafta kala yaptigim testler negatif cikinca dun ve bugun testi biraktim. bugun adetimi bekledim. gelen giden yok. bi saat once esimi nobetci eczaneye yolladim dedim son bi test yapim. 3 dk gecmeden hafif silik bi cizgi cikti. ama baya silik.esim de gordu. sorum su: yanlislik olma ihtimali var mi bu tetlerde? bunu yasayan oldu mu? ya da regl oncesi boyle hatali verme ihtimali var midir? Allah isteyen herkese saglikla hamile kalip dogurmayi saglikli bebislere kavusmayi nasip etsin insallah.
İnşallah hamilesinizdir Rabbim nasip etsin size ve isteyen herkese inşallahAmin ins istiyorum cok daha bir bucuk yillik evliyim ama yinede icimden cok geliyor esimde oyle
Adet günüm olmasina ragmen ovu potitif cikiyor ve adet yok almanyada yasiyorum da bilmiyorum burda idrarda bakiyorlar sanirim acil olmadigi sürece
Tesekkür ederim tamam yazarim burya tabiiİnşallah hamilesinizdir Rabbim nasip etsin size ve isteyen herkese inşallah
Ama silik çizgi çıkanların çoğunluğu hamile olduğunu öğreniyor
Sonucu yazın ama merak ederim:)
Evet. sonra kan testi verdim orda da çıktı zatenAma hamilemiydiniz ki
Cnm bnm kan negatif cikti malesefCanım yaptığın testin resmini buraya atsana bakalim bana da hamilesin gibi geldi silikte olsa gebelik olmuyo diye biliyorum
Olsun cnm üzülme kurban olduğum Allah vakti zamanı gelince nasip edecektir inşallah .ben 1 yıl denemeden sonra hamile kaldım.biraz sabit sadece inşallah tez zamanda hamile kalirsin.isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallahCnm bnm kan negatif cikti malesef
evet canim dusundum de dedim biraz daha beklim 4 saat idrarini tutup aksama dogru yapim dedm. bakalm:) yazarim sonucu buraya.sabah ilk odrarinla yapsaydin gece bekleyince daha hormon oluyor etkili oluyor canim..
Adetime 1 hafta kala ögrenmiştim 8 gün kala ovulasyon testiyle ögrendim :)evet canim dusundum de dedim biraz daha beklim 4 saat idrarini tutup aksama dogru yapim dedm. bakalm:) yazarim sonucu buraya.
ben bi hafta kalayi birak 3 gun kala bile flash falan tutmama ragmen silik bile gormedm. kar beyazdi. hayali cizgiler uretiodm kafamda yine de olmuyodu:))))) umudum bitmisti. smdi de kesin deil kan testi yaptrmadan tam diyemem.kendmi her sonuca hazirliyorum.Adetime 1 hafta kala ögrenmiştim 8 gün kala ovulasyon testiyle ögrendim :)
benim adet biter bitmz yumurtlamam olmus ki bu kdr erkeen ögrendim ben :) gec döllenme olabilir seninki , herkesin aynı olacak diye bir kural yok, inş hamişsindir Allah gönlüne göre versinben bi hafta kalayi birak 3 gun kala bile flash falan tutmama ragmen silik bile gormedm. kar beyazdi. hayali cizgiler uretiodm kafamda yine de olmuyodu:))))) umudum bitmisti. smdi de kesin deil kan testi yaptrmadan tam diyemem.kendmi her sonuca hazirliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?