acil bi sorum var

Dünmüydü evvelki günmüydü öglen vakti idrarda baktim negatif cikti bhcg

Benimde silik çıkmıştı geç döllenme olmuş bende
Meğerse ikizlere hamileymişim:)
Rabbim istiyorsanız nasıp etsin inşallah bence hamilesiniz gibi geliyor
Acile gidip kan testi yaptirsaniz bir saatte çıkıyor sonuç

Amin ins istiyorum cok daha bir bucuk yillik evliyim ama yinede icimden cok geliyor esimde oyle
Adet günüm olmasina ragmen ovu potitif cikiyor ve adet yok almanyada yasiyorum da bilmiyorum burda idrarda bakiyorlar sanirim acil olmadigi sürece

Canim hamilesin adet gununde silik cikmis iste.Idrar testleri %90 dogru sonuc verir.Dr gidip kan ver..

İnşallah hamilesinizdir Rabbim nasip etsin size ve isteyen herkese inşallah
Ama silik çizgi çıkanların çoğunluğu hamile olduğunu öğreniyor
Sonucu yazın ama merak ederim:)

Cnm bnm kan negatif cikti malesef
Olsun cnm üzülme kurban olduğum Allah vakti zamanı gelince nasip edecektir inşallah .ben 1 yıl denemeden sonra hamile kaldım.biraz sabit sadece inşallah tez zamanda hamile kalirsin.isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah

Adetime 1 hafta kala ögrenmiştim 8 gün kala ovulasyon testiyle ögrendim :)
ben bi hafta kalayi birak 3 gun kala bile flash falan tutmama ragmen silik bile gormedm. kar beyazdi. hayali cizgiler uretiodm kafamda yine de olmuyodu:))))) umudum bitmisti. smdi de kesin deil kan testi yaptrmadan tam diyemem.kendmi her sonuca hazirliyorum.

benim adet biter bitmz yumurtlamam olmus ki bu kdr erkeen ögrendim ben :) gec döllenme olabilir seninki , herkesin aynı olacak diye bir kural yok, inş hamişsindir Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…