- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi humanistmira
-
hadi hayirli olsun hamilesin canimaz once tekrarladm testi. dune gore daha belirgin fakat yine silik ikinci cizgi. ama dun ki bunun yaninda golge. pzt kana gitcem bakalimmm
yaaa? oylemi diyosun. bu konu hakkinda kitap yazck kdr bilgim olsa da kendi basima gelince hala temkinli yaklasmak istyrm. ne bilim belki degildir umitlenmeyim diye. kan sonucunu gorene kdr iki olasilik da mumkun die dusuncem:)hadi hayirli olsun hamilesin canimbenim 5gun gectikten sonra silik cizgiydi insallah kan degerlerinde iyi cikar tebrikler..
harap deil o cnm. merak ve temkinli olmak diyelm.pztyi bekliyorum kan icin ztn.Gidin ozele verin kani yarim saatte cikar sonuc. Bu kadar harab etmeyin kendinizi. Buarada 2 kere silik cizgi gordum ikisinde de hamile kalmisim.
harap deil o cnm. merak ve temkinli olmak diyelm.pztyi bekliyorum kan icin ztn.
adet günlerine yakın da ovülasyon testi pozitif çıkabiliyor, veya geç yumurtlama olduğu için de pozitif olabilir.Amin ins istiyorum cok daha bir bucuk yillik evliyim ama yinede icimden cok geliyor esimde oyle
Adet günüm olmasina ragmen ovu potitif cikiyor ve adet yok almanyada yasiyorum da bilmiyorum burda idrarda bakiyorlar sanirim acil olmadigi sürece
canım bi resim ekleseneaz once tekrarladm testi. dune gore daha belirgin fakat yine silik ikinci cizgi. ama dun ki bunun yaninda golge. pzt kana gitcem bakalimmm
cnm attim. pazartesiye kadr bi kere daha yaparsam atarm buraya fotoyu. ama net silik ikinci cizgi. inu soyleyebilirim. bir de bu yerlesme kanamasi dedikelrini farketmemis olablrmiyim. bnde ole bisi olmadi. gunlerce suren oed dolduran falan oluomus?canım bi resim eklesene
peki hic arastirdinmi 3 testte silik ckmasina ragmen neden regl oldugunu. yani regl oncesi testlerde bole bi hata payi olabilme ihtimali olabilir mi
cnm attim. pazartesiye kadr bi kere daha yaparsam atarm buraya fotoyu. ama net silik ikinci cizgi. inu soyleyebilirim. bir de bu yerlesme kanamasi dedikelrini farketmemis olablrmiyim. bnde ole bisi olmadi. gunlerce suren oed dolduran falan oluomus?
evet bi o belirti eksik bende cunkuYerleşme kanaması bende de olmadı. Sanırım herkeste olmuyor
Kızlar yerleşme kanaması bende de olmadı herkeste olmuyoevet bi o belirti eksik bende cunku
yok canım gebesin yüksek ihtimalle..ama bu şekilde görüp de sonradan adet görme ihtimalinde olabiliyor..buna kimyasal gebelik deniyor..ben bir kere yaşadım..yani gebelik oluşuyor ve tutmuyor.. doktora gidersen kesin sonucu öğrenirsin:)kızlar selam...
su idrar testleriyle kafayî bozanlardanim. bekledigim adet tarihim bugundü. bi hafta kala yaptigim testler negatif cikinca dun ve bugun testi biraktim. bugun adetimi bekledim. gelen giden yok. bi saat once esimi nobetci eczaneye yolladim dedim son bi test yapim. 3 dk gecmeden hafif silik bi cizgi cikti. ama baya silik.esim de gordu. sorum su: yanlislik olma ihtimali var mi bu tetlerde? bunu yasayan oldu mu? ya da regl oncesi boyle hatali verme ihtimali var midir? Allah isteyen herkese saglikla hamile kalip dogurmayi saglikli bebislere kavusmayi nasip etsin insallah.
kan testi yaptirdik canm ztn. ama daha ck yeniymis. bi haftaya tekrarlicaz.Bence de hamilesiniz
kanda kac cikmisti canm ilk kan testinde deger?Bende adet tarihim de yaptım çok silik çıktı 2. çizgi kan testi yaptirdm hamileymisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?