acil bi sorum var

az once tekrarladm testi. dune gore daha belirgin fakat yine silik ikinci cizgi. ama dun ki bunun yaninda golge. pzt kana gitcem bakalimmm

hadi hayirli olsun hamilesin canim benim 5gun gectikten sonra silik cizgiydi insallah kan degerlerinde iyi cikar tebrikler..
yaaa? oylemi diyosun. bu konu hakkinda kitap yazck kdr bilgim olsa da kendi basima gelince hala temkinli yaklasmak istyrm. ne bilim belki degildir umitlenmeyim diye. kan sonucunu gorene kdr iki olasilik da mumkun die dusuncem:)

Gidin ozele verin kani yarim saatte cikar sonuc. Bu kadar harab etmeyin kendinizi. Buarada 2 kere silik cizgi gordum ikisinde de hamile kalmisim.

adet günlerine yakın da ovülasyon testi pozitif çıkabiliyor, veya geç yumurtlama olduğu için de pozitif olabilir.

canım bi resim eklesene
cnm attim. pazartesiye kadr bi kere daha yaparsam atarm buraya fotoyu. ama net silik ikinci cizgi. inu soyleyebilirim. bir de bu yerlesme kanamasi dedikelrini farketmemis olablrmiyim. bnde ole bisi olmadi. gunlerce suren oed dolduran falan oluomus?

Pardon kanda sıfır çıktı demiş şimdi farkettim .bu arada benim de senin gibi çok silik çıkmıştı. İnşallah hayırlısı ile hamilesindir :)

cnm attim. pazartesiye kadr bi kere daha yaparsam atarm buraya fotoyu. ama net silik ikinci cizgi. inu soyleyebilirim. bir de bu yerlesme kanamasi dedikelrini farketmemis olablrmiyim. bnde ole bisi olmadi. gunlerce suren oed dolduran falan oluomus?

Yerleşme kanaması bende de olmadı. Sanırım herkeste olmuyor

yok canım gebesin yüksek ihtimalle..ama bu şekilde görüp de sonradan adet görme ihtimalinde olabiliyor..buna kimyasal gebelik deniyor..ben bir kere yaşadım..yani gebelik oluşuyor ve tutmuyor.. doktora gidersen kesin sonucu öğrenirsin:)

kızlar hamileyim dun kan testine gittim. doktor bi hafta sonra tekrar gel tekrar bi kan olcumune bakalim dedi. Hayırlisi:) Allah isteyen herkese tez zamanda saglikla nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…