- Konu Sahibi humanistmira
-
saglikla gecir hamileligini insallah cnm saglikla da al kucagina. senin de daha yeni o zman:)Ben ilk sut hormonu icin gitmistm ilaç kulalncgm için kan testi yapti hamile olma ihtimaline karşı kan testi 50.74 çıktı sonra iki gün sonra gittim tekrar yapti 188 çıktı yarın tekrar gidicem
Canimm bende ayni senin gibi cuma günü sabah idarari ile test yaptim okadar cok silikti ki gozukmuyorsu bile tum umutlarin tukendigi an karar verdim kan testi yaptirmaya ve hcg sonucum 50,3 çıktı. Bugun tekrar yaptirdim hcg 138 çıktı. Darısı başına :)kızlar selam...
su idrar testleriyle kafayî bozanlardanim. bekledigim adet tarihim bugundü. bi hafta kala yaptigim testler negatif cikinca dun ve bugun testi biraktim. bugun adetimi bekledim. gelen giden yok. bi saat once esimi nobetci eczaneye yolladim dedim son bi test yapim. 3 dk gecmeden hafif silik bi cizgi cikti. ama baya silik.esim de gordu. sorum su: yanlislik olma ihtimali var mi bu tetlerde? bunu yasayan oldu mu? ya da regl oncesi boyle hatali verme ihtimali var midir? Allah isteyen herkese saglikla hamile kalip dogurmayi saglikli bebislere kavusmayi nasip etsin insallah.
maşallah cnm:) isteyen kimsenin kucagi bos kalmasin saglikla al kucagina insallah:)Canimm bende ayni senin gibi cuma günü sabah idarari ile test yaptim okadar cok silikti ki gozukmuyorsu bile tum umutlarin tukendigi an karar verdim kan testi yaptirmaya ve hcg sonucum 50,3 çıktı. Bugun tekrar yaptirdim hcg 138 çıktı. Darısı başına :)
Amin inşallah cnm tesekkur ederim :) sen yarin mi yapicaksin kan tahlili?maşallah cnm:) isteyen kimsenin kucagi bos kalmasin saglikla al kucagina insallah:)
yaptirdim bileee:) aslinda pzt yapcktim ama dayanamadim dun aksam. yukarilara yazdim ama gormedin cnm:) doktor daha cok yeni bi haftaya tekrarlayalm dedi:)Amin inşallah cnm tesekkur ederim :) sen yarin mi yapicaksin kan tahlili?
Degerin kaç cikti canım? İnşallah guzel guzel artar degerlerimiz :)yaptirdim bileee:) aslinda pzt yapcktim ama dayanamadim dun aksam. yukarilara yazdim ama gormedin cnm:) doktor daha cok yeni bi haftaya tekrarlayalm dedi:)
38li bisi:)Degerin kaç cikti canım? İnşallah guzel guzel artar degerlerimiz :)
inşallah cnm saglıkla artsin degerlerDegerin kaç cikti canım? İnşallah guzel guzel artar degerlerimiz :)
İnşallah canım rabbim bu mutlulugumuzu hüzün e cevirmesin inşallahinşallah cnm saglıkla artsin degerler
38li bisi:)
fizyolojik olarak mi? canm belirtilern hepsi vardi ama bi gogus agrisi yoktu. o da adet olmam gereken gun oldu. bel agrisi kasik agrisi vs.Belirtilerin nelerdii peki kendini iyi hissediyormuydun ? Sanki hamile degilmissin gibimiydi haha saçma soru ama merak işte
doktora sormadinmi cnmArkadaşlar 5 gun once hcg 188 demiştim bugün gittim 1625 çıktı netten baktim sonuca yine bu artış normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?