- 29 Haziran 2017
- 321
- 375
- 18
- 45
- Konu Sahibi ipekben375
biz su an tatildeyiz. bugun denizde bi adam yaklasik 35 yaslarinda, yaninda da bir tane kiz vardi... o da yaklasik 12 13 yasinda. kiza amcan hic bugune kadar yalan soyledimi sana falan derken dikkatimi cekti, goz hapsine aldim. ancak gordugum manzara normal amca kiz iliskisi degildi... adam cok sacma sapan hareketlerde bulunuyordu, yani samimi.. kizi kucağına oturtuyor, yuzunu avublarinin icine aliyor, gozlerine böyle derin derin bakıyor . huylandim.bisey desem ki adam surekli onlara bakmamdan huylandi, beni takibe basladi..ve bende korktum..
sikayet etsem bi turlu ne diyosun sen diyecekler. etmesem simdi ki gibi icim icimi yiyiyor. karar veremedim. nasil bir yol izlemem lazim.
bu arada kampta kaliyoruz. kamptakiler de adami uzun zamandir tanidiklarini, gunubirlikci olduğunu ama yani sima olarak tanidiklarini. kizi da daha once adamin yaninda görmediklerini, ben soyleyince hareketlerinin de gercekten ilgi cektigini soylediler.
allahim ne yapacagimi sasirdim.
sikayet etsem bi turlu ne diyosun sen diyecekler. etmesem simdi ki gibi icim icimi yiyiyor. karar veremedim. nasil bir yol izlemem lazim.
bu arada kampta kaliyoruz. kamptakiler de adami uzun zamandir tanidiklarini, gunubirlikci olduğunu ama yani sima olarak tanidiklarini. kizi da daha once adamin yaninda görmediklerini, ben soyleyince hareketlerinin de gercekten ilgi cektigini soylediler.
allahim ne yapacagimi sasirdim.