• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil bilgi lazım....

kampta lavabolar ortaktı bizim sizde de öyleyse kız illa ki tek başına giricek o anı yakalayın;"yanındaki amcan snaırım konuşmalarınıza tanık oldum biz de çok yakındık kaybettim çok severdim amcamı senin de aran çok iyi herhalde "diyebilirsin bence o zaman anltır kız

gunubirlikciymis bunlar... :( adam surekli geliyormus ama sima olarak taniyan var. sahsen taniyan yok. gerci bende 2 3 kisiye sorabildim. birisinin tanidigi cikar, beni bozarlar diye endise ettim bozulmaktan kastim kabga dovus ne sacmaliyorsun den diye.

gunubirlikciymis bunlar... :KK43: adam surekli geliyormus ama sima olarak taniyan var. sahsen taniyan yok. gerci bende 2 3 kisiye sorabildim. birisinin tanidigi cikar, beni bozarlar diye endise ettim bozulmaktan kastim kabga dovus ne sacmaliyorsun den diye.
Ya arkadaşım toplum olarak çocuk sevmeyi bilmeyene öğretmek kazım
Şuda bir gerçektir ki sapık olan temkinli olur toplum içinde bu şekilde davranmaktan kendini belli etmekten çekinir
Bknz böyle tip analizlerine çevrelerindeki insanları konuşturduğunda hiç beklemezdik çok şaşırdır ifadelerini duyarsınız

Ya arkadaşım toplum olarak çocuk sevmeyi bilmeyene öğretmek kazım
Şuda bir gerçektir ki sapık olan temkinli olur toplum içinde bu şekilde davranmaktan kendini belli etmekten çekinir
Bknz böyle tip analizlerine çevrelerindeki insanları konuşturduğunda hiç beklemezdik çok şaşırdır ifadelerini duyarsınız
sonuc? oneriniz.?

Olsun polise ihbar et... birşey olmzsa olmadığıyla kalir yoksa açığa cikar ... o yaşta hicbir kiz amcasinin kucağına oturmaktan hoslanmaz

biz su an tatildeyiz. bugun denizde bi adam yaklasik 35 yaslarinda, yaninda da bir tane kiz vardi... o da yaklasik 12 13 yasinda. kiza amcan hic bugune kadar yalan soyledimi sana falan derken dikkatimi cekti, goz hapsine aldim. ancak gordugum manzara normal amca kiz iliskisi degildi... adam cok sacma sapan hareketlerde bulunuyordu, yani samimi.. kizi kucağına oturtuyor, yuzunu avublarinin icine aliyor, gozlerine böyle derin derin bakıyor . huylandim.bisey desem ki adam surekli onlara bakmamdan huylandi, beni takibe basladi..ve bende korktum..
sikayet etsem bi turlu ne diyosun sen diyecekler. etmesem simdi ki gibi icim icimi yiyiyor. karar veremedim. nasil bir yol izlemem lazim.

bu arada kampta kaliyoruz. kamptakiler de adami uzun zamandir tanidiklarini, gunubirlikci olduğunu ama yani sima olarak tanidiklarini. kizi da daha once adamin yaninda görmediklerini, ben soyleyince hareketlerinin de gercekten ilgi cektigini soylediler.

allahim ne yapacagimi sasirdim.
Caktirmadan polise haber verin. Belki kayip kizlardan biri olabilir.

Mutlaka polise haber verin.
Amcası da olsa yanında annesi-babası olmadan o yaştaki bir kış çocuğu amcaya emanet edilmez

Hele ki gördükleriniz bunladar rahatsız ediciyken...

polis böyle bir durumda pek bir şey yapamaz gibi geliyor bana,çünkü ortada suç teşkil edecek bir kanıt yok ki

etrafta sordum demişsiniz de direkt bize yansıttığınız gibi yansıtmayın olayı belalı bi insan olur Allah korusun hem kızı kuratarmaz hem de başınıza bela alırsınız;bu bilmem ne abi değil mi ya geçmiş senelerde de gelirdi nası büyümüş kızı da deyin zaten tanıyan varsa anlatır

Ben olsam
Bu şekilde bir görüntünün beni şüphelendirdiğini kaygı duyduğumu ve güvendiğim bir kaç kişinin gözlemlerini isterdim ona göre davranırdım

iste kampta yeniyiz bugün 2.gun. kamp sahibinin akrabasina soyledim... o da normal gormeddi olanlari ama ne yapsak bilemedik. hayir adam gunu birlikci ya manyaksa yani profosyonel birj sanirim el atmali ama polise gitsem ne ispatlicam. kameraya cekim dedim, suc o... ben ceza alirim. ne yapacagimi bilmiyorum. allahim ya cok zor bi durum

Telefonda goruntun alın caktirmadan.. polise de gösterin.. zaten nasil bi iliski icinde olduklari polis gelince ortaya çıkar.... hem nerden anlicak sizin ihbar ettiginizi... polislere soyleyin sizi deşifre etmesinler...

Günübirlikçi olmaları kötü ancak amcasıysa bile bu kadar samimimi olmaları felan hoş değil sonuçta 3 yaşında kız çocugu degil ki kucagına oturtsun

etrafta sordum demişsiniz de direkt bize yansıttığınız gibi yansıtmayın olayı belalı bi insan olur Allah korusun hem kızı kuratarmaz hem de başınıza bela alırsınız;bu bilmem ne abi değil mi ya geçmiş senelerde de gelirdi nası büyümüş kızı da deyin zaten tanıyan varsa anlatır

sanirim bu yuzden kampi terk edicem....

iste kampta yeniyiz bugün 2.gun. kamp sahibinin akrabasina soyledim... o da normal gormeddi olanlari ama ne yapsak bilemedik. hayir adam gunu birlikci ya manyaksa yani profosyonel birj sanirim el atmali ama polise gitsem ne ispatlicam. kameraya cekim dedim, suc o... ben ceza alirim. ne yapacagimi bilmiyorum. allahim ya cok zor bi durum

Yalnız kampı çekiyormuş gibi yapabilirsiniz çocuklarınız kaç yaşında anlayacak buyukluktelerse onların oldugu tarafa yönlendirip kamereya alabilirsiniz bu da suc teşkil etmez tesadüf gibi olur.Duyarlılıgınız için de ayrıca tebrik ediyorum.

Back
X