• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil bilgi lazım....

Fikrinize katılmıyorum...o kamptakiler yine aynı tepkiyi verirlerdi...

Umarım gerçekten öyledir. Ama hiç zannetmiyorum malesef. Amacım polemik değil fakat siz de bilirsiniz ki Türkiye'de namus kavramı sadece kadın cinsine özeldir. oyüzden bir erkek çocukla amcasının yakın olması kız çocukla olduğu kadar göze batmaz. (diye düşünüyorum umarım yanılıyorumdur)

Benim fikrim olduğunu belirttim . Çevrenize bakarsanız tonlarca örnek görürsünüz
gereken cevap burada
12-13 yaşındaki bir erkek çocuğunu kucağına oturtup, yüzünü ellerinin içine alıp uzun uzun bakarsa o daha da şüpheli bi durum. Erkek çocuğu o yaşta elde avuçta durmaz, hiperaktivite oluyor resmen.

Ya burda bütün arkadaşlar güzel birşeyi savunmuş beden illa muhalefet olunuyor?
Ya gerçekten zannedildiği gibi bi durumsa, o durumda siz olsanız umursamıcaktınız. Hiç mi vebal hissetmicektiniz?

Benim dediklerimden bu konudaki kız çocuğunu umursamadığımı nereden çıkardınız? Konu sahibi zaten yapması gerekeni yapmış. Adam suçluysa umarım cezasını bulur kızda kurtulur. Benim dediğim erkek çocuğu diye amcasıyla dayısıyla haşır neşir olması kucağa oturtulması normal değil . Çoğu kişi bunları normal karşılıyor burada aa normal değil demelerine rağmen.
İlk paragraf size ithafendi, diğeri polisi meşgul etme diyen üye-üyelereydi yanlış olmasın.

Ayrıca zihniyeti değişmemiş insana hepsi normal gelir, kız çocuğuna duyarlı yaklaşan bence erkeğe de öyle yaklaşır. Biraz gözlem yapan herkes artık bu işin cinsiyet ayırtetmediğini görür.

Eğer öyle bişey yoksa da,o kızın anne babasına diyecek çok laf var. 12-13 yaşında ki bir kız çocuğu amcayla tek başına gönderilir mi?
Velev ki anne babası öldü, o zaman hareketlerine dikkat edecek. Baba bile kucağına oturtmaz dikkat eder. Bilmiyor mu şimdi yaptığının anormal olduğunu??

Ha bilmiyosa saf niyetlerle yeğenini seviyorsa, öğrenmiş olur iyi ders olur.

Umarım gerçekten öyledir. Ama hiç zannetmiyorum malesef. Amacım polemik değil fakat siz de bilirsiniz ki Türkiye'de namus kavramı sadece kadın cinsine özeldir. oyüzden bir erkek çocukla amcasının yakın olması kız çocukla olduğu kadar göze batmaz. (diye düşünüyorum umarım yanılıyorumdur)
Konu zaten namus değil ki, istismar burada söz konusu olan. çocuk istismarı pedefoli yani. Kızda olsa erkek de olsa istismar şüphesi dahi göze batar. En azından benim çevremde öyle ben böyle gördüm. Ülke hakkında genelleme yapamam ama kendi çevremde genelleme yapacak olursam, bir çocuğun amcasiyla başbaşa tatile gitmesi aynı çadırda uyuyup göz göze bakışması kucağa oturtulması gayet göze batar. Kız olsun erkek olsun farketmez.

Hiç soruşturmayin tatil yerlerine 156bakıyor bazi yerlere .Şüpheli birdurum var deyip geçin .nevar bunda birdahada yakından incelemeyin .Hafiyecilik yapmayın .

Konu zaten namus değil ki, istismar burada söz konusu olan. çocuk istismarı pedefoli yani. Kızda olsa erkek de olsa istismar şüphesi dahi göze batar. En azından benim çevremde öyle ben böyle gördüm. Ülke hakkında genelleme yapamam ama kendi çevremde genelleme yapacak olursam, bir çocuğun amcasiyla başbaşa tatile gitmesi aynı çadırda uyuyup göz göze bakışması kucağa oturtulması gayet göze batar. Kız olsun erkek olsun farketmez.

Benim demek istediğimde zihniyetler kadını namus olarak gördüğü için kız çocuğunu amcanın kucağında gördüğünde algıda seçicilik yapıp dikkat ederler ama erkek çocukta göze batmaz demek istedim. Tabi bu suçlar günyüzüne çıktıkça inşallah zihniyetlerde düzeliyordur. Çocuğun cinsiyeti olmaz, onlar kendini koruyamaz bizlerin dikkatli olması lazım.

Amcası olsa bile amca kucağına oturturmu Allah aşkına
13 14 yasındaki kızdan bahsediliyor

İlk paragraf size ithafendi, diğeri polisi meşgul etme diyen üye-üyelereydi yanlış olmasın.

Ayrıca zihniyeti değişmemiş insana hepsi normal gelir, kız çocuğuna duyarlı yaklaşan bence erkeğe de öyle yaklaşır. Biraz gözlem yapan herkes artık bu işin cinsiyet ayırtetmediğini görür.

Eğer öyle bişey yoksa da,o kızın anne babasına diyecek çok laf var. 12-13 yaşında ki bir kız çocuğu amcayla tek başına gönderilir mi?
Velev ki anne babası öldü, o zaman hareketlerine dikkat edecek. Baba bile kucağına oturtmaz dikkat eder. Bilmiyor mu şimdi yaptığının anormal olduğunu??

Ha bilmiyosa saf niyetlerle yeğenini seviyorsa, öğrenmiş olur iyi ders olur.

ya oyle ya da boyle.... sonuç şu....

jandarmayi yolda yakaladim, durumu bir de onlara anlattım...

bisey yapamayiz, devriye gezeriz o bolgeyi dedi...

ehhhhh sıkıldım bunaldim. bu arada kizla adam yine burada.... takipteyim. netim kisitli haber vericem....

biz su an tatildeyiz. bugun denizde bi adam yaklasik 35 yaslarinda, yaninda da bir tane kiz vardi... o da yaklasik 12 13 yasinda. kiza amcan hic bugune kadar yalan soyledimi sana falan derken dikkatimi cekti, goz hapsine aldim. ancak gordugum manzara normal amca kiz iliskisi degildi... adam cok sacma sapan hareketlerde bulunuyordu, yani samimi.. kizi kucağına oturtuyor, yuzunu avublarinin icine aliyor, gozlerine böyle derin derin bakıyor . huylandim.bisey desem ki adam surekli onlara bakmamdan huylandi, beni takibe basladi..ve bende korktum..
sikayet etsem bi turlu ne diyosun sen diyecekler. etmesem simdi ki gibi icim icimi yiyiyor. karar veremedim. nasil bir yol izlemem lazim.

bu arada kampta kaliyoruz. kamptakiler de adami uzun zamandir tanidiklarini, gunubirlikci olduğunu ama yani sima olarak tanidiklarini. kizi da daha once adamin yaninda görmediklerini, ben soyleyince hareketlerinin de gercekten ilgi cektigini soylediler.

allahim ne yapacagimi sasirdim.
Öyrenipde ne yapıcaqsın .başın belaya girer

Hanımlar,
sakin ve tartışmadan lütfen, konuya dini ve siyasi yorum da yazılmasın rica ediyorum.

Duyarlı davranmak duyarsız kalmaktan iyidir ama çocukları kucağa oturtma konusunda biraz fazla genelleme yapıyorsunuz, rahmetli dedemin elinde büyüdüm, anne babamdan çok anneannem ve dedemle kalırdım ve dedem dünya tatlısı bir adamdı, ilk torunu olmam da etken olsa gerek beni çok sever yanından ayırmazdı, 13-14 yaşına kadar kucağına da oturdum, dedem pedofili değildi olsaydı bunu anlayacak kadar uyanık bir çocuktum mesafemi koyardım, torununu, evladını kucağına alarak seven herkes potansiyel sapık değildir, kucağa alarak sevmek sapıklık emaresi değildir, içinde kötülük barındırmayan saf sevgi varsa kucağına alarak seven aile fertlerini pedofili diye suçlayamayız.

Son düzenleme:
ya oyle ya da boyle.... sonuç şu....

jandarmayi yolda yakaladim, durumu bir de onlara anlattım...

bisey yapamayiz, devriye gezeriz o bolgeyi dedi...

ehhhhh sıkıldım bunaldim. bu arada kizla adam yine burada.... takipteyim. netim kisitli haber vericem....
Kızla ufaktan muhabbete girmeyi deneseniz. Siz insanlık görevinizi yaptınız artık tüm tatilinizi bir şüphenin peşine düşerek geçiremezsiniz haklısınız. Ama en azından foto çekin kıza.

Umarım ilgilenen birileri çıkar. Ah ahhh..
Haberlerinizi bekliyoruz.

biz su an tatildeyiz. bugun denizde bi adam yaklasik 35 yaslarinda, yaninda da bir tane kiz vardi... o da yaklasik 12 13 yasinda. kiza amcan hic bugune kadar yalan soyledimi sana falan derken dikkatimi cekti, goz hapsine aldim. ancak gordugum manzara normal amca kiz iliskisi degildi... adam cok sacma sapan hareketlerde bulunuyordu, yani samimi.. kizi kucağına oturtuyor, yuzunu avublarinin icine aliyor, gozlerine böyle derin derin bakıyor . huylandim.bisey desem ki adam surekli onlara bakmamdan huylandi, beni takibe basladi..ve bende korktum..
sikayet etsem bi turlu ne diyosun sen diyecekler. etmesem simdi ki gibi icim icimi yiyiyor. karar veremedim. nasil bir yol izlemem lazim.

bu arada kampta kaliyoruz. kamptakiler de adami uzun zamandir tanidiklarini, gunubirlikci olduğunu ama yani sima olarak tanidiklarini. kizi da daha once adamin yaninda görmediklerini, ben soyleyince hareketlerinin de gercekten ilgi cektigini soylediler.

allahim ne yapacagimi sasirdim.
Son durum ne oldu şikayet etmiştiniz?merak ediyorum sonucu

Back
X